- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното оплакване
При това положение извинявай.От скоро съм тук и не съм видяла на колко си.Първоначално написано от Niakoitam
Значи все пак разбираш за какво говоря.
Искрено ти пожелавам този път тая "светлина в тунела" да не те излъже. Само , както казах не забравяй, че и ние се страхуваме.
Мен самата скоро ме нараниха именно защото си помислих, че "омагьосания кръг" се разкъсва, но увиииии.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
ох просто не си оцелил правилното момиче....Външния вид има голямо значение , но не е най-важно.Повечето момичета ги интересува само външния вид може би защото се мислят за велики като ходят с някой ''готин'' пич... ам по добре остави нещата такива каквито са ... и за теб ще се намери свястно момиче което да те оцени
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Първо по темата:пич въобще да не ти пука. Тая овца един ден ше ти шие костюмите в некоя фабрика и ше се чуди чия пишка да лапне за да изкара до заплата. Въобще не я мисли повече. От мен да знаеш...още малко като се поотракаш те сами ще идват да те търсят, не ти тях.
Второ:
Ако може и аз да се намеся в спора на големитеПървоначално написано от curka87
...Само недей да лъжеш хората. Колкото по-големи ставате, толкова повече нахитрявате и почвате още по-тъпи номерца да въртите. Обикновено човек трябва да е нещо средно между Ванга и Копърфилд за да ви впечатли. Малките поне са глупавки...риби да са на бастун ше се хванат (друг е въпроса че и на момчета им е толкова акъла)...ама по големите им какички, много по просташки номера въртят.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Първоначално написано от Alderis
![]()
айде и ти да се изкажеш.
Предполагам и ти си от "големите". И все пак не съм съвсем съгласна.
Вярно е , че е трудно да се впечатлим, но това няма нищо общо с вида и парите и т.н.Колкото по-големи ставаме, започваме да искаме и да търсим много по-истински неща.А колкото до номерата...може и така да е, но и вие не сте цвете само да ти кажа.
Така , че вие ък в никакъв случай не сте жертви.![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ах, много тъпо се чувствам, защото преди наистина мислех че имам някакъв шанс, и сега пак е така, днеска си седях на чина тя ме пита какво ми е и си говорихме все едно нищо не се е случило, мисля че тя наистина не вярва че я харесвам, направо незнам какво да направя, пфф тъпа работа!