.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Niakoitam,

казано така си прав. Даже много прав.
    Само, че се замисли за друго, понякога и нас ни е страх от същите тези неща, за които ти говориш.
    И то като си помисля май се въртим в един омагьосан кръг.
    Обаче има и друго...не знам на колко години си, ама аз(предполагам съм по-голяма от теб) съм стигнала до един извод-идва един момент, в който подобни игрички стават глупави и нещата започват полека да се нормализират.
    За всяко момиче, обаче това става на различна възраст.
    Знам го това,защото и аз съм попаднал в един такъв омагюсан кръг вече 3 години.Има някаква светлинка в тунела сега,но силно се надявам това да не е поредната заблуда от моя страна.Гледам ти ника пише 87.Ако си 87-ми набор не си по-голяма от мен,защото аз съм 86-ти.Не крия и много пъти в този форум съм казвал че съм на 22 години.
    При това положение извинявай.От скоро съм тук и не съм видяла на колко си.
    Значи все пак разбираш за какво говоря.
    Искрено ти пожелавам този път тая "светлина в тунела" да не те излъже. Само , както казах не забравяй, че и ние се страхуваме.
    Мен самата скоро ме нараниха именно защото си помислих, че "омагьосания кръг" се разкъсва, но увиииии.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    sofiqqq
    ох просто не си оцелил правилното момиче....Външния вид има голямо значение , но не е най-важно.Повечето момичета ги интересува само външния вид може би защото се мислят за велики като ходят с някой ''готин'' пич ... ам по добре остави нещата такива каквито са ... и за теб ще се намери свястно момиче което да те оцени
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Първо по темата:пич въобще да не ти пука. Тая овца един ден ше ти шие костюмите в некоя фабрика и ше се чуди чия пишка да лапне за да изкара до заплата. Въобще не я мисли повече. От мен да знаеш...още малко като се поотракаш те сами ще идват да те търсят, не ти тях.

Второ:
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    идва един момент, в който подобни игрички стават глупави и нещата започват полека да се нормализират.
    За всяко момиче, обаче това става на различна възраст.
    Ако може и аз да се намеся в спора на големите ...Само недей да лъжеш хората. Колкото по-големи ставате, толкова повече нахитрявате и почвате още по-тъпи номерца да въртите. Обикновено човек трябва да е нещо средно между Ванга и Копърфилд за да ви впечатли. Малките поне са глупавки...риби да са на бастун ше се хванат (друг е въпроса че и на момчета им е толкова акъла)...ама по големите им какички, много по просташки номера въртят.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Ако може и аз да се намеся в спора на големите ...Само недей да лъжеш хората. Колкото по-големи ставате, толкова повече нахитрявате и почвате още по-тъпи номерца да въртите. Обикновено човек трябва да е нещо средно между Ванга и Копърфилд за да ви впечатли. Малките поне са глупавки...риби да са на бастун ше се хванат (друг е въпроса че и на момчета им е толкова акъла)...ама по големите им какички, много по просташки номера въртят.
    айде и ти да се изкажеш.
    Предполагам и ти си от "големите". И все пак не съм съвсем съгласна.
    Вярно е , че е трудно да се впечатлим, но това няма нищо общо с вида и парите и т.н.Колкото по-големи ставаме, започваме да искаме и да търсим много по-истински неща.А колкото до номерата...може и така да е, но и вие не сте цвете само да ти кажа.
    Така , че вие ък в никакъв случай не сте жертви.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Ах, много тъпо се чувствам, защото преди наистина мислех че имам някакъв шанс, и сега пак е така, днеска си седях на чина тя ме пита какво ми е и си говорихме все едно нищо не се е случило, мисля че тя наистина не вярва че я харесвам, направо незнам какво да направя, пфф тъпа работа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си