.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Да ви кажа отказах се... Писна чи да чакам и да си кривя нервите за един фешън... Чувствам се толкова лекааа

Трябваше да пробваш бе моме. Все пак нищо нямаше да изгубиш дори и да не се получат нещата поне ще си знаеш, че си опитала :P
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Е,какво искаш да направиш при положение,че той знае?Знае и нищо не предприема-не те харесва-нищо не прави.

Еее погледа му издава, че не съм му безразлична, просто го е страх да не изгуби влиятелността си явно... Но и така да е, вече не ме интересува толкова... Днес говорих с един много мой близък приятел и той ми каза, че нищо няма да се получи и не трябва да се хабя за глупости... Смятам да го послушам...
    ElinoOor

Град
    sofiqqq
    13, свободен е... Много сааа
    напиши му анонимна бележка и си напиши отдолу името
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

То всичко добро, ама е от съседния клас... Това значи, че трябва да отида и да му я връча(въпросната аннимна бележка с име отдолу) ... То по-добре да му кажа квот имам да му казвам в очите...
    ElinoOor

Ами имам му скайпа от доста отдавна, но той влиза веднъж (макс. два) пъти в месеца... Сигурно е наказан... Имам чувството, че живеем в различни светове... Той харесван от всички, заобиколен с курветата на випуска и всяка всячески му се предлага, а аз... мразена от целия си клас...
    Наказан аве я по-добре не се занимавай

Няма бе... Писна ми да чакам и то в нищо да не съм сигурна... Не съм по тея работи.... Не смятам да рискувам... До мене има такива незаменими хора, а аз ходя да се занимавам с фешаните, дето се от него се ше ми избиват комплекси... Аз му теглих една майна (уж де... ако ми се изтъпанчи в понеделник с предложение едва ли ше му откажа ) Но съм почти сигурна, че това няма да стане... Нека да ходи там да си прегръща курветата... (ама че ревниво изказване ) Всеки случай аз няма да поема първата крачка... Няма да се излагам, за да някойси надутко ми се изхили в лицето... Пък и имам такива приятели Мога само да си се кефя на живота... И тоя ше го преживея, както всички останали...
    ElinoOor

ОхХ... Толкова ли ми е тъп проблема?!? Толкова ли е банален...
    ElinoOor

Град
    The Girl fr0m hell..
    Еми може да се каже че аз съм същата..
    Когато момчето е пред мен..
    просто нямам никакви думи..
    изчервявам се..
    и си седя мирно и кротко..
    А после се прибирам вкъщи и си мисля как можех да постъпя..
    Сигурно не съм толкова смела колкото си мисля..
    Аз харесвах момче от съседния клас 4години..
    после се събрахме два класа..
    виждах,че някак си ме гледа..
    а аз точно тогава си мислех да се отказвам от него..
    сега съжалявам че не го направих..
    той почна да изпраща най-добрата си приятелка при мен и да ме разпитва разни неща..
    след това почнахме да си пишеме по скайп..
    и тка..
    говорихме си..
    накрая ме попита дали иска да се хванеме..
    аз казах Да..
    но на другия ден аз като исках да го прегърна той се отдръпна и все едно не ме познаваше..
    всички курволета от класа и училище почнаха да му се натискат..
    и той най-нахално се възползва..
    нищо не казах и мисля че тва беше една от грешките която извърших..
    след една седмица..
    нито едно здрасти!? не си казвахме..
    а резултатът беше..
    еми неговата най-добра приятелка стана моя най добра приятелка..
    а аз забравих за него..
    може би и ти направи така!..
    Успех..
    ти си решаваш какво да направиш..
    и ако имаш некви въпроси ми пиши ЛС..

BTW:от колко време го харесваш!?
    Малко е лапешка историята,но..
    нали съм си лапе..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Ееей и аз съм 7б клас Не е твоя спокс, чисто съвпадение Ами мисля, че точно тази година най-малко ми трябва да си пъна нервите от любов и то накрая нищо да не се получи... Имам приятели много с тях ще си карам живота Нямам нужда от още зевзеци Бих поела риска да ходя с някой, който ме обича истински и т.н. но иначе... риска е прекалено голям...
    ElinoOor

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    натрескай се преди да отидеш при него и ще си изпееш всичко

Аз да се натрескам не е проблем... Ама няма да ходя при него...
    ElinoOor

Град
    mezdra
    Ами то е нормално много го харесваш и е нормално да се получава така и да забравяш за всичко.Като за начало бъди малко по смела и действай,опитай се да преоделееш този страх.....всъщност от какво се страхуваш там и момчето което харесваш..... няма да стоиш и да гледаш как някоя друга само защото е по смела от теб ти го отнела....затова по смело и УСПЕХ

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

И аз имах подобна ситуация,но при мен беше малко-различно ( този,когото харесвах беше голям кретен и просто беше неадекватен,това го разбрах по късно де ) . Ем значи опитай се първо да говориш с т'фа момче може и да те разбере и ако те харесва може да се получи нещо.Стани по-близка с него-например искай му помощ за нещо (мъжете обичат да се чувстват силни) или го попитай да излете няякой път .. И така може да се стигне до този разговор. Ако пък е като в моя случай(да си попаднала на малумен кретен) най-добре за теб не го търси повече и просто го забрави.Първо че се унижаваш себе си,а пък и този "моя" (говоря ти конкретно за мен при теб незнам как стоят нещата) ме направи за смях пред толкова много хора.Сега съжалявам,че го познавам дори..Успех,дано т'ва момче да не те разочарова,или ако го направи значи не е за теб и не може да те оцени \/

Еее моя не е кретен... Добре де... само малко
    ElinoOor

Еее моя не е кретен... Добре де... само малко

Ее като гледам въобще не приемаш нещата на сериозно.. Тогава се оправяй сама

Ам харесвам го от около месец-два...

Ами не е вярно, че не приемам нещата насериозно, но какво да седна да рева, че не може да го имам ли?! Предпочитам да си гледам живота... Явно нямам късмет в любовта, но какво да се прави... Няма да се режа я... Просто... гледам да съм оптимистка... Накрая това му остава на човек...
    ElinoOor

Роудрънър, надявам се да не съм те обидила като казах, че моя не е кретен, но просто... кретените не се ли забелязват отдалеч?! А иначе съветите ти са много добри.. Не исках да те обидя наистина... И ти благодаря за съветите...
    ElinoOor

Роудрънър, надявам се да не съм те обидила като казах, че моя не е кретен, но просто... кретените не се ли забелязват отдалеч?! А иначе съветите ти са много добри.. Не исках да те обидя наистина... И ти благодаря за съветите...
    Не,мацка не си ме обидила..Просто някакси казваш че го харесваш и незнаеш какво да правиш,а всичко някакси приемаш с насмешка Не казвам,че в това има нещо лошо..Даже в случая май е по-добре за теб да го преживяваш по-леко.. Даже наистина поздравявам те за това \/ Не си като повечето момичета,които да плачат и страдат..Ако този не ти върже продължавай да гледаш така оптимистично,усмихвай се .. С усмивката винаги можеш да спечелиш някое мъжко сърце,а мъже по тая земя колкото искаш.Така,че правилно и съветвам всички момичета да взимат пример от теб и д ане се разтройват от индиви,които не ги заслужават

Ами първо виж дали изпитва някакви симпатии и тогава се опитай защото ако изобщо не те харесва само ще се сдухаш и няма да ти е приятно

Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Не,мацка не си ме обидила..Просто някакси казваш че го харесваш и незнаеш какво да правиш,а всичко някакси приемаш с насмешка Не казвам,че в това има нещо лошо..Даже в случая май е по-добре за теб да го преживяваш по-леко.. Даже наистина поздравявам те за това \/ Не си като повечето момичета,които да плачат и страдат..Ако този не ти върже продължавай да гледаш така оптимистично,усмихвай се .. С усмивката винаги можеш да спечелиш някое мъжко сърце,а мъже по тая земя колкото искаш.Така,че правилно и съветвам всички момичета да взимат пример от теб и д ане се разтройват от индиви,които не ги заслужават

Ами честно казано съм толкова оптимистична и весела, защото до мен има едно момче, което ме кара да се чувствам жива... С него сме истински приятели и той от всяка лоша ситуация изкарва най-доброто и го прави смешно и забавно... Колкото и да съм наранена той ми помага... И така де... Пробвам се да следвам примера му...

Цитирай Първоначално написано от cassidi
    Ами първо виж дали изпитва някакви симпатии и тогава се опитай защото ако изобщо не те харесва само ще се сдухаш и няма да ти е приятно
    Ами че симпатии изпитва това си личи от далеч, но дали е просто симпатия или нещо повече - един Бог знае (и за съжаление този бог не съм аз...) Но няма да се сдухам, заради хора като него пък и заради, което и да е момче... Те просто не го заслужават...
    ElinoOor

Ем пак същата история и неска... Стана ми вече толкоз тъпо и банално...
    ElinoOor

ами наистина земи се отпусни

Ама как 6еее стане това?!
    ElinoOor

Отпусни се...няма от какво да се притесняваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си