- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го накараме да съжалява..
Пфф баси тъпака ... тегли му една майна най-добре и да си гледа работата ...![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Съгластна!Първоначално написано от miminkaa
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
А дали винаги става така да се запознаем!Първоначално написано от miminkaa
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Децаааа ... ужас ... е хубу де сички ли на 14-16 са с акъла на 8 годишни деца ... я са стегни малко ма ... чек ся :
1-во никой не те задължава да ходиш е него ...
2-ро като не ти отърва го разкарвай
3-то попринцип когато се опитваш да отмъстиш на някой го правиш защото си наранен и те боли което ще рече , че щом те боли значи още ти пука за тоя човек и имаш чувства който за несподелени ...
4-то чрез това отмущение ти покавнаш на другата страна , че не си безразличен кум него и че си много наранен/а ...
5-то на всички им прави кеф да гледат как някой/я бивш/а те обича още и се опитва да те нарани ...
6-то това за " тръгни с някой от приятели те му " беше много глупаво ... и к'во като тръгне ... ако тя му е "безразлична" дали ще му пука ... дали ще го нарани ... ако той имаше чувства кум нея нямаше да я зареже ... (обикновенно зарязаните търсят отмъщение)
и от сичкия тоя нализ излиза само едно ... преди да правиш нещо първо помисли ... какво ще направиш с постъпката си и до колко това което искаш да направиш ще се получи ... , защото най-често .. тън мън ... "отмъщаваш си " хах , но съответния човек не се засяга и ти разбираш , че не те обича ... => те боли още повече![]()
![]()
всичко е някакъв глупав кръговрат
![]()
![]()
мисли малкооо
безразличие ... бивш е какво трябва да му връщаш не се е получило или е бил малко по тъп отколкото трябвапо добре си потърси нов отколкото да се мъчиш
Според мен е по-добре да не правиш нищо... най-верояно обстоятелствата след време ще се стекат така,че той да осъзнае,че е направил грешка и да съжалява.Не е задължително ти да правиш нещо по въпроса.Или по-точно ... защо просто не си живееш живота и остави и той да живее неговия ... просто няма смисъл...Първоначално написано от SaLzI4Ka
mOITY mNENie e da ni6ty da ne pravi6 to VSi4kO SE vry6ta I Vse ki sI POLu4AVa zASLUJenyty raNY ILi kySNy![]()
A WE SLANCE NIKOI MAJ NE ZASLUJAVA DA SI HABISH VREMETO I NERVITE ZARADI NEGO!! POSLEDNIA PAT KOGATO ME IZLAGAHA PROSTO KAZAH KRAI !AKO EDIN MAJ TE E IZOSTAVIL ,S TVOITE DEISTVIA NIAMA DA GO NAKARASH DA STRADA,SHOM NE E S TEB,ZNACHI SI MU BEZRAZLICHNA A KAMO LI AKO TE LAJE I TE PRAVI NA BOKLUK !SAMO SHE IZGUBISH VREME !NAI DOBRIA NACHIN DA PRICHINISH BOLKA E BEZRAZLICHIETO .....
Според мен отмъщението не е най-правилното нещо което можеш да направиш... лично мнение просто не съм човек който обича да отмъщава... няма смисъл от още кавги... оставяш го в миналото и продължаваш напред ...
Бе не е най-доброто решение да му отмъщаваш. Каквото станало - станало...Гледай напред и не се занимавай с него. Ясно е, че не заслужава
))
еlsy![]()
хаха като му отмъстиш , той ще види , че наистина те е заболяло от нещо , което е направил , самочувствието му ще се вдигне до небето , защото естествено е постигнал целта си .. аве .. народа си го е казал , ама кой да слуша :
УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ !!![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Я т'ва русото има ак1л, бе !?Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
По Темата : BITCHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ейй това аз го казааах !!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))