.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Пфф баси тъпака ... тегли му една майна най-добре и да си гледа работата ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Голям фен Аватара на Crazytu

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от miminkaa
    Според мен няма смисъл да правиш нищо за да съжелява.. Един ден всичко ще му се върне двойно! Винаги става така
    Съгластна!
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Куба

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от miminkaa
    Според мен няма смисъл да правиш нищо за да сажелява.. Един ден всичко ще му се върне двойно! Винаги става така
    А дали винаги става така да се запознаем!
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
    Аз съм злобен боклук.!
    Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.

Голям фен
    Децаааа ... ужас ... е хубу де сички ли на 14-16 са с акъла на 8 годишни деца ... я са стегни малко ма ... чек ся :
    1-во никой не те задължава да ходиш е него ...
    2-ро като не ти отърва го разкарвай
    3-то попринцип когато се опитваш да отмъстиш на някой го правиш защото си наранен и те боли което ще рече , че щом те боли значи още ти пука за тоя човек и имаш чувства който за несподелени ...
    4-то чрез това отмущение ти покавнаш на другата страна , че не си безразличен кум него и че си много наранен/а ...
    5-то на всички им прави кеф да гледат как някой/я бивш/а те обича още и се опитва да те нарани ...
    6-то това за " тръгни с някой от приятели те му " беше много глупаво ... и к'во като тръгне ... ако тя му е "безразлична" дали ще му пука ... дали ще го нарани ... ако той имаше чувства кум нея нямаше да я зареже ... (обикновенно зарязаните търсят отмъщение)
    и от сичкия тоя нализ излиза само едно ... преди да правиш нещо първо помисли ... какво ще направиш с постъпката си и до колко това което искаш да направиш ще се получи ... , защото най-често .. тън мън ... "отмъщаваш си " хах , но съответния човек не се засяга и ти разбираш , че не те обича ... => те боли още повече всичко е някакъв глупав кръговрат мисли малкооо

безразличие ... бивш е какво трябва да му връщаш не се е получило или е бил малко по тъп отколкото трябва по добре си потърси нов отколкото да се мъчиш

Re: Да го накараме да съжалява..

Цитирай Първоначално написано от SaLzI4Ka
    Здравейте!Предполагам,че не сам единственото момиче , което желае да накара бившия си или за момента"сегашния" да съжалява за всички неща , които ви е причинил през времето , в което сте били заедно. Някой ако има предложения нека пише на воля ! ВРЕМЕ Е НИЕ ДА ДАРПАМЕ ЮЗДИТЕ !
    Според мен е по-добре да не правиш нищо... най-верояно обстоятелствата след време ще се стекат така,че той да осъзнае,че е направил грешка и да съжалява.Не е задължително ти да правиш нещо по въпроса.Или по-точно ... защо просто не си живееш живота и остави и той да живее неговия ... просто няма смисъл...

mOITY mNENie e da ni6ty da ne pravi6 to VSi4kO SE vry6ta I Vse ki sI POLu4AVa zASLUJenyty raNY ILi kySNy

:)

A WE SLANCE NIKOI MAJ NE ZASLUJAVA DA SI HABISH VREMETO I NERVITE ZARADI NEGO!! POSLEDNIA PAT KOGATO ME IZLAGAHA PROSTO KAZAH KRAI !AKO EDIN MAJ TE E IZOSTAVIL ,S TVOITE DEISTVIA NIAMA DA GO NAKARASH DA STRADA,SHOM NE E S TEB,ZNACHI SI MU BEZRAZLICHNA A KAMO LI AKO TE LAJE I TE PRAVI NA BOKLUK !SAMO SHE IZGUBISH VREME !NAI DOBRIA NACHIN DA PRICHINISH BOLKA E BEZRAZLICHIETO .....

Според мен отмъщението не е най-правилното нещо което можеш да направиш... лично мнение просто не съм човек който обича да отмъщава... няма смисъл от още кавги... оставяш го в миналото и продължаваш напред ...

Град
    Враца
    Бе не е най-доброто решение да му отмъщаваш. Каквото станало - станало... Гледай напред и не се занимавай с него. Ясно е, че не заслужава ))
    еlsy

хаха като му отмъстиш , той ще види , че наистина те е заболяло от нещо , което е направил , самочувствието му ще се вдигне до небето , защото естествено е постигнал целта си .. аве .. народа си го е казал , ама кой да слуша :

УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ !!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    хаха като му отмъстиш , той ще види , че наистина те е заболяло от нещо , което е направил , самочувствието му ще се вдигне до небето , защото естествено е постигнал целта си .. аве .. народа си го е казал , ама кой да слуша :

Я т'ва русото има ак1л, бе !?

По Темата : BITCHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel

Я т'ва русото има ак1л, бе !?

По Темата : BITCHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ейй това аз го казааах !!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си