- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го накараме да съжалява..
Сложи му натрошени стъкла в манджата , натрии му тоалетната хартия с люти чушки , сложи му кабърчета в обувките , размажи му лайна по стаята , плякни му развалено яйце в гардероба , пикай в една чаша и вечерта му го сипи на кратуната , пробии му ушите с телбод докато спи , напрай му косата бенбаня на шлякави точки , дай му приспивателно и му набутай два чорапа в задника , обръсни му веждите , скъсай му ухото с френски ключ , одрежи му сика с шлайв , прережи му вените с бръснарско ножче , излей вряла вода върху него , перфурирай му зърната , сери му пред вратата , спукай му гумите на колата , избоди му очите , резни му топките и ги фърли на кучето , пусни му оси в леглото , сложи го в бърлогата мечка гризли , накарай го да ръба патладжани , напълни му сини домати с църве и му дай да яде , сложи го на пътя да го гази валек , пусни катерица да му ръба кура , кълвач да му тропа по дупката на ануса , отрежи му ръцете с хускварна , наври му стафиди в носа ..................
За тези и други съвети - 0898 тропни на джама , или на интернет адреса : ГОЛЯМА БАЛАЛАЙКА . КОМ
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.