.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Какво търсят в днешно време момичетата у едно момче ?

Вторник, 11.11.2008г, гр. Пазарджик, ПГМЕТ, час по Етика. Въпросът е Какво търсят в днешно време момичетата у едно момче ? Точно тази причина ме подтикна да постна една тема тук. Отговорът на този въпрос се крие в много размишления и за повечето момичета те са два.Та днес голяма част от момичетата си избират момче по това дали има шофьорска книжка и кола с година на производставо след '98 и другото така наречените "Гъзарчета" които представляват наконтени мамини синчета чийто ръце не са виждали работа през живота си, с пусната опашчица до врата, "Елвисови" бакембарди, карирани ризчици, розови тениски, дънчици от някой известен бутик в града, кецове и платненки и сичко това трябва да струва над 300 лв.. Според 25 човека от 26 човека отговора е "Да точно това търсят." Как мислите Вие ? Знам че ще има доста "яростни" отговори, но моля НЕ показваите колко "благословий" можете да измислите за семейството ми.

Послепис:Някой момичета не търсят това у днешните момчета, а аз единствено мога да им свалям шапка за това

Град
    Белград/София
    Еми мисля, че за жалост точно така стоят нещата. Донякъде всичко опира до възпитание според мен, но не знам. Аз приятеля ми не съм го избирала(ако изобщо може да се употреби този глагол) по шофьорската книжка, колата, дрехите и прочее. Интересуват ме доста по-важните неща в един човек .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще ти го кажа директно... Търсят кинти.

В моя случай беше различно. Именно половинката ме промени към по-добро. Обличах се лошо, пиех много, не ползвах мъжка козметика, карах кола, която отнемаше weekend-ите ми и не можеше да излезем никъде.
    Сега нещата са различни, само дето приятелката реши, че такъв променен вече не съм и интересен.

Мега фен Аватара на Blab
    Лейм.
    'Де е каталогът, да си избера и аз?(рофл)

ПП:Поработи повече в часовете по български език!;

PARI KOLI I VLAST
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

Град
    Габрово
    Ами много зависи за какъв възрастов интервал говорим.Ако е за 12-16 - да така си е прав си.И не е заради това , че търсят кинти , както казва dimitar_ak , а защото са на принципа "вижте какъв як пич съм си хванала като манекенче....яд ли ви е".
    Обаче ако говорим за 17 и нагоре- тук вече не съм съгласна.Нещата тук стоят по доста различен начин.Момичетата търсят доста по-стойностни неща.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Малко по-големите (над 20) вече са жени и това, което искат от един мъж е той да ги кара да се чувстват жени. Да се бъдат обичани, харесвани, секси, да чувстват мъжката опора. Това са малки и нематериални неща, но са стълба на една успешна връзка.

Град
    L.A. \ Moscow
    Cash RullZ everyhin' around me! тоя лаф е доста верен... момичетата искат човек с който да им е приятно, някои се кефят на коли, други на пари, други на секс, други на романтични моменти с половинката си... но като цяло всичко се свежда до щастието, приятното прекарване... вече всяко момиче си знае за себе си кое е по важно за нея.
    Raise your fist!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Малко по-големите (над 20) вече са жени и това, което искат от един мъж е той да ги кара да се чувстват жени. Да се бъдат обичани, харесвани, секси, да чувстват мъжката опора. Това са малки и нематериални неща, но са стълба на една успешна връзка.
    Бреййййй, впечатлена съм. =D>
    Браво!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Horrorwood
    Единственото, което търся в едно момче е човечност.

Хората, които търсят само материалното, не знаят какво искат.
    Your pseudo sunshine I don't need.

PARI PARI PARI I PAK PARI
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

да е емо или фешън т.е. педааал!

За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!

Относно коментара на Blab. Aз българския съм го изучил доста отдавна. А и каталога е в сърцето на всеки, но ти май нямаш каталог от който да си избереш... !

Emi istina si e! Bez samnenie dobrotata i blagorodnosta i galantnosta v momchetata otdavna ne e na pochit. i tochno intervala ot devoiki 13-17 sa tolkova neorientiranii zabludeni i nai-loshoto e che tova e pochti samo v BG!
    I am what I am!

Не всички момичета са такива. Не може да се слага под общ знаменател, не разбрахте ли? Както има 30 годшни жени, които не знаят какво искат така има и 15 годишни, пълна противоположност на първия тип жени...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз лично търся това да е нежен (не да е педал просто да не те блъска, рита, тръшка...) Това е едно от първите неща, които гледам у едно момче... Да умее да ме разсмива и в най-тъжните ми моменти, да ми е опора и т.н.

До скоро харесвах и едни "фешАн", ама някак си, май сме от различни галактики и сичко е една тъпня... Долу съм описала по-подробно за какво става дума...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=209384

Едва наскоро (всъщност днес..) осъзнах колко свестни момчета са в обкръжението ми, а аз ходя да се занимавам с момчетиите, дето не знаят какво искат...

Прекалено се отклоних, за което се извинявам... Различните момичета търсят различни момчета...
    ElinoOor

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    taka e,nqkoi sa taka,no ne vs se kypyva s pari,ako obi4a6 nqkogo,6e go obi4a6 zaradi samiq nego,a ne tova,kolko pari ima v djoba ili,kak se obli4a
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

sexa_na_koplexa точно за това писах Послепис че не всички момичета са такива а относно коментара на XiPiXoPiGiRL - дълбок поклон

Град
    Куба
    Точно така е нека си кажем и едното и другото. Търсят мамини синчета с бързи и модерни коли и се правят че другите момчета не съществуват. После като си намерят и ги повозят малко самочуствието скача до тавана и гледат от високо пачаврите. Само че точно на такива така обичам да им свалям самочуствието че си нямате на представа. Изобщо не им се възхищавам и не им свалям звезди може да са хубави не са повече от мене и другите................ ИЕА
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
    Аз съм злобен боклук.!
    Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от Glavoreza
    Точно така е нека си кажем и едното и другото. Търсят мамини синчета с бързи и модерни коли и се правят че другите момчета не съществуват. После като си намерят и ги повозят малко самочуствието скача до тавана и гледат от високо пачаврите. Само че точно на такива така обичам да им свалям самочуствието че си нямате на представа. Изобщо не им се възхищавам и не им свалям звезди може да са хубави не са повече от мене и другите................ ИЕА
    и как точно им сваляш самочувствието ако не е тайна???

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Ами много зависи за какъв възрастов интервал говорим.Ако е за 12-16 - да така си е прав си.И не е заради това , че търсят кинти , както казва dimitar_ak , а защото са на принципа "вижте какъв як пич съм си хванала като манекенче....яд ли ви е".
    Обаче ако говорим за 17 и нагоре- тук вече не съм съгласна.Нещата тук стоят по доста различен начин.Момичетата търсят доста по-стойностни неща.
    ами аз не съм много съгласна...аз съм на 15 и не търся някое манекенче и да се "фукам" с тфа.пък и познавам много момичета които търсят момче което да ги разбира и да ги обича такива каквито са. според мен няма възраст за тфа какви момчета може да търси 1 момиче.просто е въпрос на вкус
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Az nikoga ne sym gledala zamojnite mom4eta primerno dali sa s kola drehi i t.n. No kato vsqko momiche pyrvo go izbiram po vynshen vid,a v posledstvie razbiram ve4e dali e za men v smisyl dali harakterite ni se dopylvat i nai ve4e dopadat.
    ....SnoOp Doggy....

аз спецялно не съм такава за мен е важно да е печен мн печенн... и да има хумор че иначе за никаде не е е

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Еми мисля, че за жалост точно така стоят нещата. Донякъде всичко опира до възпитание според мен, но не знам. Аз приятеля ми не съм го избирала(ако изобщо може да се употреби този глагол) по шофьорската книжка, колата, дрехите и прочее. Интересуват ме доста по-важните неща в един човек .
    + 1
    Обичам те <3 !!!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от CinDeReLLa_
    ами аз не съм много съгласна...аз съм на 15 и не търся някое манекенче и да се "фукам" с тфа.пък и познавам много момичета които търсят момче което да ги разбира и да ги обича такива каквито са. според мен няма възраст за тфа какви момчета може да търси 1 момиче.просто е въпрос на вкус
    щом казваш!!!
    А я ми кажи тогава би ли "обичала" някой , когото всички смятат за "смотан", който не излиза никаде и няма готини дрешки и фешън прическа?????
    Колко от твоите приятелки "обичат" такива момчета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си