.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм намерила това, което искам. Любов, уважение, стабилност, с ведър характер, работлив, отговорен........Малко по-различно, а? но все пак аз съм от друго поколение......

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм намерила това, което искам. Любов, уважение, стабилност, с ведър характер, работлив, отговорен........Малко по-различно, а? но все пак аз съм от друго поколение......
    Всички трябва да са с това мислене, но явно на някой индивиди твърде късно им присвятка.

Град
    Свищов
    Ценностите се променят с годините по принцип. но моите ценности винаги са били такива. Някой мъж от горепосочения типаж по-скоро би ме отблъснал.

ще ти кажа аз как виждам нещата,по-голямата част от тийнейджърките /не знам дали го написах вярно / си търсят готино гадже,по което всъчки да въздишат и да е газарче /т.е. по-отворен/,за да може да вдъхва страх и респект в останалите и нея никой да не я закача.А вече по-големите момичета търсят сигурност,която се изразява в пари мое мнение

Град
    Свищов
    Аз пари не търся. ОК, не може да сме бедни като църковни мишки, но да имаме за покрив над главата, храна и сметки ще е напълно достатъчно!

Ами аз съм на 14 и търся газарче, което да ме уважава и обича ще има да търся нали ...

Още 1 пример: Един приятел е пил (в смисал на купон e бил с такъв от горе споменатите) и сички пият веселят се блъскат си главите (щот по принцип метал слушаме) а тоя "нашия" " индивид" си седнал и си джътка на телефона ... NO COMMENT

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз мисля че това е точно описание на идеалния мъж За това и аз се стремя към тези качества но с днешното поколение едва ли ще са ми от полза

Много момичета (не съм от тях)търсят някое фешънче,с което да се фукат в центъра

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами подкрепа търся, разбиране, отговорност, всеотдайност, чувство за хумор и ум!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Има два вида момичета-такива които търсят парите и такива които още не са го осъзнали.Надявам се че `ше попадна на момиче което никога няма да го осъзнае..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си