Вторник, 11.11.2008г, гр. Пазарджик, ПГМЕТ, час по Етика. Въпросът е Какво търсят в днешно време момичетата у едно момче ? Точно тази причина ме подтикна да постна една тема тук. Отговорът на този въпрос се крие в много размишления и за повечето момичета те са два.Та днес голяма част от момичетата си избират момче по това дали има шофьорска книжка и кола с година на производставо след '98 и другото така наречените "Гъзарчета" които представляват наконтени мамини синчета чийто ръце не са виждали работа през живота си, с пусната опашчица до врата, "Елвисови" бакембарди, карирани ризчици, розови тениски, дънчици от някой известен бутик в града, кецове и платненки и сичко това трябва да струва над 300 лв.. Според 25 човека от 26 човека отговора е "Да точно това търсят." Как мислите Вие ? Знам че ще има доста "яростни" отговори, но моля НЕ показваите колко "благословий" можете да измислите за семейството ми.

Послепис:Някой момичета не търсят това у днешните момчета, а аз единствено мога да им свалям шапка за това