- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво търсят в днешно време момичетата у едно момче ?
Всички трябва да са с това мислене, но явно на някой индивиди твърде късно им присвятка.Първоначално написано от krem4et0
ще ти кажа аз как виждам нещата,по-голямата част от тийнейджърките /не знам дали го написах вярно/ си търсят готино гадже,по което всъчки да въздишат и да е газарче /т.е. по-отворен/,за да може да вдъхва страх и респект в останалите и нея никой да не я закача.А вече по-големите момичета търсят сигурност,която се изразява в пари
мое мнение
Ами аз съм на 14 и търся газарче, което да ме уважава и обичаще има да търся нали ...
![]()
![]()
![]()
Още 1 пример: Един приятел е пил (в смисал на купон e бил с такъв от горе споменатите) и сички пият веселят се блъскат си главите (щот по принцип метал слушаме) а тоя "нашия" " индивид" си седнал и си джътка на телефона ... NO COMMENT
И аз мисля че това е точно описание на идеалния мъжПървоначално написано от krem4et0
За това и аз се стремя към тези качества но с днешното поколение едва ли ще са ми от полза
![]()
Много момичета (не съм от тях)търсят някое фешънче,с което да се фукат в центъра![]()
![]()
Ами подкрепа търся, разбиране, отговорност, всеотдайност, чувство за хумор и ум!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има два вида момичета-такива които търсят парите и такива които още не са го осъзнали.Надявам се че `ше попадна на момиче което никога няма да го осъзнае..