Амии моя проблем може да ви се стори прищявка, но според мен е сериозно. Учителката ми по физическо е супер зле. До сега имам 3 двойки и никаква друга оценка. Всеки час изпитва на "хвърляне в коша", "бягане на разстояния", "тупкане на топка около препятствия"... Та супер неудобно е да се събира цялото даскало за да гледа как се подиграва с нас... Другите класове дори не ходят с анцузи (те са при господин), а ако ние отидем с дънки имаме забележка, двойка или отсъствие (зависи от настроението й). Ако бягаш 50 метра за 8 секунди имаш шестица. Аз ги бягах за 8.8 и имам двойка. (над 8.8 е двойка). Как подяволите една оценка се измерва в десети и стотни? Толкова ли е точна...
Та тва беше въведението, за да не помислите, че съм някоя лигла (макар че се съмнявам да няма и такива отзиви)
Е, как да си взема бележка за да не играя физическо цяла година. Казваха ми за някакви комисии и прочие, но нищо съществено не ми казаха. Какво точно трябва да стане, освен да ми припишат някакво заболяване? Къде да отида?