- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- zimno qke
Честно казано,не си спомням къде се намираше магазина,защото обиколих подлеза 200 пъти.Първоначално написано от jyji
Иначе е 100 лв.
Е то си е точно магазин за палтенца,якенца,шубички и всякакви такива глупостиПървоначално написано от Izzy_
Ако е този де.Със здраве да си го носиш,хубавко е, а и не е скъпо
![]()
Мойто е подобно,обаче малко по-спортен моделПървоначално написано от Izzy_
![]()
Priqtelko, vqrvash li mi, che vidqh sushtoto paltence v Mladost za 79 lv, smetai dali ne sa naduli cenata.....Първоначално написано от GabisiTa
![]()
Първоначално написано от GabisiTa
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Нося го още от 2-3 седмици...
Аз даже и на даскало постоянно съм с него..голям студ е![]()
Ами якето ми е съставено от 2 якетаПървоначално написано от krisiiiiito
Едното(външното) си е от тези тип шушкави якета, които не се мокрят, но като цяло е тънко затова към него се прикачва още едно яке(вътрешното) което пък топли страшно много. Двете якета се захващат с ципове и разни други неща(не ги помня много защото още не съм го носила цялото). И така двете якета могат да се носят и поотделно и заедно
Ако пак не си могла да разбереш(защото обяснявам много лошо
) мога да ти постна снимка
![]()
Искам таковаааааааааПървоначално написано от Syringe
![]()
![]()
![]()
Моето е подобно, само че червено. Не обичам тия с пухчетата...Първоначално написано от Syringe
И е такова от 2 части, както описаха по-горе. Само че си ги нося и 2те като едно, понеже съм доста зиморничава.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хихихи, за съжаление няма друго такова, няма и да има, когато си го купувах беше мострен модел, и имаше само XS, S и M.Първоначално написано от Ag