- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- осем години много ли са
Здр..
Искам да ви питам според вас каква разлика във възрастта с най приемлива от една до колко години
Питам защото се запознах с едно момче което е на 27 а аз съм на 19 г
Харесва ми да съм с него но е доста по-голямо от мен
Той всъщност има една болест психическа и това ме притеснява
Страх то е от открити пространства,когато получи пристъп се изпотява и получава сърцебиене.А иначе си е нормално момчето
Да го зарежа ли и въопще какво да правя![]()
![]()
![]()
METALLICA NAD VSI4KO !!
lubovta nqma granici..PO PRINICP....
sestrami e na 19 a gadjeto e na 30![]()
taka4e ..
no se pak do 30g e priemlivo na nagoree:P
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Когато се запознах с бившата си приятелка, тя беше на 19, а аз на 30. Обичайте се и не мислете за годините.
Еми,ако се обичате какво те притеснява болестта му?
Не е заразна,нали?!!
Ами тогава какво му мислиш въопще?
+Първоначално написано от dimitar_ak
Не обръщай внимание на тези работи ... не са важни
Важно е сърцето какво ти казва.
не са много...една приятелка (16г.) ходи повече от година с гаджето и,което беше на 36![]()
Първоначално написано от jeni92_abc
ееее тфа вече е абсурд,бате![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Обаче дефакто?Първоначално написано от sweet4esf
Осем години са МНОГО, но ти поне си пълнолетна.
Психическата му болест съвсем не е от ранга на шизофренията и т.н. и дори може да се оправи след няколко сеанса с психотерапевт.
НО!, виж, ти имаш много време... Сега ще ти кажа мнението си, ако искаш го взимай в предвид. Аз винаги съм си мислела че един човек горе-долу до 24-5 годишна възраст трябва да се ориентира към задомяване, да си има вече постоянен партньор... Ти имаш супер много време дотогава, ами той?
На мен ми изглежда странно 27 годишен човек да си няма сериозна приятелка от поне 2 години, да се занимава с чак толкова по-малки от него... Ти все още си млада и можеш още да пиеш, дето се вика... : D
Т'ва само мое мнение обаче - не познавам момчето, може пък дори да греша.
То вярно че в днешно време сватбите се правят колкото се може по-късно и може да се приеме че дори на 30 можеш да си намериш любовта и да мислиш за задомяване, но кой знае защо, имам по-старомодно схващане относно възрастите, обвързването и т.н....
Вероятно той вече мисли за трайно обвързване и постоянно партньорство, а ти със своите 19...Ще се връзваш ли или ще чакаш някой по-подходящ? Все пак ПРАВИШ тема с въпрос дали да го махаш или не? Не ми се виждаш много уверена, че се консултираш във форум дори.
Обичаш ли го? В крайна сметка ти трябва да си отговориш на въпросите... аз не се чувствам способна да ти дам отговор, наистина темата ми изглежда сложничка.И не мисля че ще можем много да ти помогнем - най-много да чуеш всякакви мнения и току виж някое ти дало насока... но решението пак си остава твое
Моето мнение го казах, но да не забравяме че са лично мои схващания..
Според мен разликата не е такъв проблем (честно, като видях темата ти си представих най-лошото - ти на 12, той на 20!), защото си пълнолетна вече. Болестта може някак си да се преодолее - психотерапевти бол!
Оттам нататъка...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
До 30 е приемливо щото на сестра ти гаджето е на толкова нали...ако беше на 25-щеше да е приемливо до 25,ако беше на 46-до 46 и така...Първоначално написано от sweet4esf
![]()
Щом си на 19 се предполага че имаш сравнително акъл в главата .... и ще имаш кво да си кажеш със 27-годишния...аз не виждам място за притеснение : ) Колкото до болестта му-помисли си ако искаш сериозна връзка с него дали ще можеш да се справиш..Прекрасно е да се грижиш за човек,когото обичаш...но само ако наистина можеш...
Макар че си мисля,че за момента имаш само симпатии към него...Помисли си какво точно искаш : )
8 години изглеждам много ако примерно ти си на 14 той на 22 .. Обаче така , когато си на 19 .. ми излежда нормално .. обичайте се![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Мисля, че на въпроса можеш да си отговориш.(=
Да, много са, но ако го обичаш истински не са определящи.
Не си малка, би трябвало вече да си се научила кое е добро за теб и кое не.
Другото, което е-не бива толкова много да те интересува хорското мнение, защото не винаги хората, които ще те упрекнат са доброжелатели.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Има още нещо важно. Човек на 30 вече мисли за брак и деца. Готова ли си това да се случи с теб до 2-3 години максимум. Ако не си не се захващай. Ще ви боли после и 2-та.
godinite ne sa pre4ka ili granica,nali znae6 na voina i v lubovta kak e?A za bolesta kakto i dr mislqt,tova ne e vajno,vajno e da se razbirate i obi4ate
Незнам,но споед мен повече от 5 години разлика са множко.Това си е мое лично мнение,но ако си го обичаш е тъпо да го зарязваш.При мен и гаджето ми разликата е 3 години.Първоначално написано от sweet4esf
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
+1Първоначално написано от Leopardess
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ами виж сега.. По принцип не са много осем години, но ако след време предпочетете да сте заедно, ще усетиш разликата..По времето когато на теб ще ти се живее, той ще е вече отчаян от живота работохолик, който иска да има деца и уреден живот.Психичното заболяване не е проблем стига да не е сериозно и да не засегне след време и теб..надявам се ме разбираш какво ти алюзирам..Братовчедка ми е на 21, а приятеля и е на 38.. Това виж е по-голяма разлика, но те са заедно от две години..Аз мисля че след време ще се усети разликата...Не знам...мисли какво искаш..да си с него или не?
az sum na 19,sapruga mi e na 27.spored men e normalno![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
За мен годините никога не са били важни в една връзка. Има много по-важни неща - разбирате ли се, подхождат ли си характерите ви, едно и също ли искате в една връзка... Някои казаха, че той скоро ще започне да мисли за семейство, но аз не съм напълно съгласна - зависи от самия човек, не от неговите години. Някои 17-18 годишни, които са с половинките си от година искат да се женят... но примерно има и хора на по 30-40, които са далеч от мисълта за брак... Всичко е относително...
Ако се харесват, аз не виждам нищо лошо да пробвате. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
spored men,ako se obi4ate/haresvate nqma da ima tolkova zna4enie godinite,ne go zarqzvai,dai my 6ans
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не е голяма разликата. Ако се харесвате няма проблеми.