- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако .. ?
Леле днес излязохме с гаджето ми 3 мой приятелки една от който също беше с гаджето си.Навид красива двойка са те,някви много сладки хванати за ръчичка и изведнъж както си говориха за нещо,тя пусна няква мазна ПСУВНЯ ,той я погледна,пусна я и си тръгна.Всички започнахме да се изпоглеждаме.Малко странно стана щото тя е от тъка наречените "Barbie",и не и утива да се дъни тъка... Тя устана шокирана от себе си. Интерисува ме вие какво ще направите ако гаджето ви изпсува адски гадно пред вас ... (няма значение дали е момче или момиче)![]()
6e se po4yvstvam mn gadno i 6e go ostavq sam da razmisli nad tova,koeto e kazal
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще псувам заедно с нея....![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Ако напсува някой друг пред мен тогава не ми пука даже ме кефи като момичетата псуват особедно думата "путка" някое момиче като каже и мн яко звучи незнам защо, но иначе ако тя мен ме напсува но не без да иска а нарочно ще я скъсам на момента и ще я забравя ....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Ако напсува някой друг пред мен тогава не ми пука даже ме кефи като момичетата псуват особедно думата "путка" някое момиче като каже и мн яко звучи незнам защо, но иначе ако тя мен ме напсува но не без да иска а нарочно ще я скъсам на момента и ще я забравя ....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Охх .. и аз мн се дразя като псувамии не знам защо го правя .. просто като се яосам и аййдеееееееееееееееееееее еее
иди ме спри
![]()
Иначе .. кфо ще направя .. нищо ... случвало се е ..
единия път беше от момче, от което не мислех че ще чуя нещо такова![]()
А за др-те .. то си е ясно .. малкосъм в началото ама ....
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
не се занимавам с момичета, които псуват наляво надясно
Raise your fist!
Аз на моя му взимах по 1 лев всеки път като псуваше .. Бързо се отучи![]()
![]()
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Не разбрах в случея тя него ли е напсувала или просто ей така![]()
Щото има разлика все пак, мен гаджето ако ме напсува и аз бих си тръгнала, но ако ей така си е псувал нещо, не бих реагирала чак толкова остро..странна работа се е получило![]()
О стави не У стави!
Голям праз тфа псуване..Аз не съм против, щото с гаджетата ми по принцип сме еднакви и псуваме много..
Emi na men mi se e slu4valo takova neshto ama sme si zaedno ot pove4e ot 2 godini i kakto toi si posuva nqkoi pyt taka i az pravi mi nqkoi pyt vpe4atlenie primerno kato ne na mqsto izpusne nqkoq typa psuvnq izpoglejdam go smotano i toi se spira i razbira 4e ne mi e priqtno i taka.Inache ne sme ot dvoikite kulturni horica det se zdyrjat mnoo![]()
....SnoOp Doggy....
Първоначално написано от The_iMMortal_f
I can't stop myself from loving you <3
Е, общоприето е момичетата да не псуват, въпреки че аз понякога го правя...
Наистина е грозно, ама чак пък да я остави заради това?! Да я изостави ей така както си вървят.... Струва ми се прекалено...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ИИИ голяма работа станало като е изпсувала.. пф как може да си тръгне заради това.. ако някое момче ми направи подобен номер, заради псувня ще му стъжня животеца...![]()
+1Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Случвало ми се е гадже да псува пред мен, но какво от това? Аз също псувам. Е, пред гаджета се сдържам малко, де. xD
Но иначе ако мен ме е напсувал - ще го напсувам и аз и повече няма да се видиме. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Съгласна съм =)Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
Ами няма да е такъв голям проблем, стига да не псува мен![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
той не би го направил :P нито пък аз![]()