Цитирай Първоначално написано от Kokzero
Толкова ли е ужасен той, човек който две години е с теб, вместо да те зареже след един два месеца, за да обвиняваш единствено него за станалото ?

Абсолютно невинна ли си, никога не си му правила проблеми за глупости или си предавала неговото доверие ?

Истински щастливи ли сте били през цялото това време или само ти си се залъгвала че имате щастлива връза ?
Точно това е, че той не е такъв човек, или поне така си мислех до снощи... Естествено, че не обвинявам него за всичко. Тук говоря специално за тази ситуация, а не за връзката ни и за това какви проблеми сме имали. Относно това не го обвинявам за нищо - и двамата си имаме вина, както казват щом има проблем - има и двама виновни... А и не ме е зарязал той, аз скъсах с него.

Не съм абсолютно невинна. Както казах вече и двамата си имаме вина, че нещата се получиха така. Но в случая яз нямам вина, че той ме лъже нали ? Аз не съм заслужила подобно отношение, защото може да съм всякаква, може да съм правила грешки, но тия неща и тия жертви, които аз направих за него той никога няма да ги направи за мен, нито пък ще намери момиче, което да ги направи. Защото всяка на мое място щеше да си каже "абе майната му!" или да почне да му прави мръсно, защото е с друга и т.н. и т.н. Много са малко тези, които пренебрегват себе си в името на щастието на някой.

Колкото до това дали сме били щастливи - да,бяхме. И не се залъгвам - и двамата бяхме щастливи и то си личеше. Естествено, че не през цялото време - нормално е да има моменти на скандали и т.н. Но наистина аз се чувствах щастлива и усещах, че той също е щастлив...