- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хора ядат кучета
хора обиват кучета и ги ядат ей ся го гледах по тв
И аз тъкмо изядох едно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
![]()
ти що мислиш около дюнерите никога няма кучета в ~ километър околност..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Суетата.Моят любим грях.
това е жестоката истина, кфо ме боли за кучетата... хората са изпадали в такива ситуации, че няма накъде... на никой да не му се случваПървоначално написано от Raybeez
![]()
Raise your fist!
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П: Това не го бях забелязала, но като се замисля е наистина така![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
автора не стига че е тъп, повърхностен, и не оценява истините в живота, или поне не ги знае е и супер нИгрЪмотИн
Raise your fist!
Майка ми ми е разказвала за панаира в Казанлък, по чиито сергии имало предимно виатнамци и за кучетата, които по време на панаира намалявали драстично. Е, сега на 200 метра от мястото на панаира има гробище за домашни кучета![]()
Аз пък съ ял котка (домашна). И к'во толкова? Всички ядем месо, дали е куче, гълъб, котка или нещо друго..всае месе е. Вълка също е от семейство кучета,както и чакалът. Лъвът и тигърът са от семейство котки, а гургулиците и лебедите са птици. Каква е разликата кое ще застреляш и кое ще изядеш? Това че някои живеят сред нас е предимство - лесна плячка!
edni qdat zaici,praseta,teleta,pileta drygi magareta i kone,treti zatravati,4etv1rti ky4eta.. v1pros na vkys
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Как и "к'во толкова?" Как е на вкус?Първоначално написано от bulgarche
edit:
Въпрос на вкус е да искам да пробвам как е човешкия дроб. ^^Първоначално написано от splendour
Относно темата - в източните страни не е ли редовна практика бе?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много често, търговци предупреждават като се взима заек да се взима с глава да му се видят ушите, че е заек а не коткаи тва всичкото е съвсем сериозно
Явно доста често хапваме котки вместо зайци
То и жените (част от тях) се страхуват от паяци, но човек (може би и жените) изяждат по средно 8 паяка през живота си, докато спят.
Котката и заека предполагам са много близки на вкус, както и на външен вид. Малко от вас биха направили разлика между двете животни, ако те са одрани. Аз съм бил много малък и не помня, но майка ми не е познала че това е котка, а не заек.
Ако наистина искаш да опиташ черен дроп пиши ми ЛС, може и да направим нещо по въпроса, но не обещавам.
тихо бе загобенякПървоначално написано от MostHated
Трябва да си много тъп, за да не направиш разлика. Черепа е доста показателен, но естествено не и за хора, които не а виждали череп през живота си. Едното животно е хищник, другото тревопасно, досещаш ли се разликата в зъбките? А за задните крака?Първоначално написано от 24white24
Относно лайната...един приятел каза че ще си изяде собственото такова, ако има соев сос![]()
Те и някои от жълтите ядат кучета и котки. Ако когато всеки виетнамец изяде куче някой пусне тема...
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Някои дръпнати вярват, че колкото по-мъчително е умряло кучето, толкова е по-полезно заради високото съдържание на адреналин. Преди време кучешкото там се е смятало за деликатес, но след повишаването на стандарта на живот, е станала масова употребата на това месо. Също така се смята, че увеличавало потентността.
Толкова знам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Засега ще се въздържа.Първоначално написано от bulgarche
*Не искам да е дроб на циганин. >.>
Това и казах, трябвало да се взима заек с глава, за да се види разликата...Както и да е в мнението ми имаше голяма доза хумор за автора на тематаПървоначално написано от bulgarche
![]()
Това показва колко си несериозна по въпроса и само дрънкаш глупости по форумите, за да си в графа "вървежни".Първоначално написано от jghgh
А за това дали ще е от циганин...не знам хората ми до какви имат достъп, но и български дроб ще се намери![]()
Честно казано - аз искам. Бих опитала.Първоначално написано от bulgarche
![]()
ОМГ, графа "вървежни". Ти си повреден за да (ми) говориш така.
Пошегувах се с поста на онова момиче, което говореше за въпроса на вкус. Защото е въпрос на вкус да колна майка ми и да я изям, нали?
Нямам сериозни желания да опитвам човешко месо, бъди спокоен. Невърежна съм. Небрутална съм. И не ми се заяждай повече, ако обичаш =] Нямаш мензис, не си женка че да ми злобееш - абсолютно не мога да оправдая злобният ти коментар.
Лека вечер.