.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Супер фен

хора ядат кучета

хора обиват кучета и ги ядат ей ся го гледах по тв

И аз тъкмо изядох едно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    И аз тъкмо изядох едно.

ти що мислиш около дюнерите никога няма кучета в ~ километър околност..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    По време на обсадата на Сталинград хора са ядяли хора...

пусни тема!
    това е жестоката истина, кфо ме боли за кучетата... хората са изпадали в такива ситуации, че няма накъде... на никой да не му се случва
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ти що мислиш около дюнерите никога няма кучета в ~ километър околност..

П.П: Това не го бях забелязала, но като се замисля е наистина така
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    L.A. \ Moscow
    автора не стига че е тъп, повърхностен, и не оценява истините в живота, или поне не ги знае е и супер нИгрЪмотИн
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Майка ми ми е разказвала за панаира в Казанлък, по чиито сергии имало предимно виатнамци и за кучетата, които по време на панаира намалявали драстично. Е, сега на 200 метра от мястото на панаира има гробище за домашни кучета

Аз пък съ ял котка (домашна). И к'во толкова? Всички ядем месо, дали е куче, гълъб, котка или нещо друго..всае месе е. Вълка също е от семейство кучета,както и чакалът. Лъвът и тигърът са от семейство котки, а гургулиците и лебедите са птици. Каква е разликата кое ще застреляш и кое ще изядеш? Това че някои живеят сред нас е предимство - лесна плячка!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    edni qdat zaici,praseta,teleta,pileta drygi magareta i kone,treti zatravati,4etv1rti ky4eta.. v1pros na vkys
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    домашни кучета

Аз пък съ ял котка (домашна). И к'во толкова?
    Как и "к'во толкова?" Как е на вкус?

edit:
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    edni qdat zaici,praseta,teleta,pileta drygi magareta i kone,treti zatravati,4etv1rti ky4eta.. v1pros na vkys
    Въпрос на вкус е да искам да пробвам как е човешкия дроб. ^^

Относно темата - в източните страни не е ли редовна практика бе?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Майка ми ми е разказвала за панаира в Казанлък, по чиито сергии имало предимно виатнамци и за кучетата, които по време на панаира намалявали драстично. Е, сега на 200 метра от мястото на панаира има гробище за домашни кучета
    Хах, това и аз съм го чувала.

Голям фен Аватара на 24white24
    Много често, търговци предупреждават като се взима заек да се взима с глава да му се видят ушите, че е заек а не котка и тва всичкото е съвсем сериозно Явно доста често хапваме котки вместо зайци

Град
    Стара Загорка
    То и жените (част от тях) се страхуват от паяци, но човек (може би и жените) изяждат по средно 8 паяка през живота си, докато спят.

Котката и заека предполагам са много близки на вкус, както и на външен вид. Малко от вас биха направили разлика между двете животни, ако те са одрани. Аз съм бил много малък и не помня, но майка ми не е познала че това е котка, а не заек.

Ако наистина искаш да опиташ черен дроп пиши ми ЛС, може и да направим нещо по въпроса, но не обещавам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    автора не стига че е тъп, повърхностен, и не оценява истините в живота, или поне не ги знае е и супер нИгрЪмотИн
    тихо бе загобеняк

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Много често, търговци предупреждават като се взима заек да се взима с глава да му се видят ушите, че е заек а не котка и тва всичкото е съвсем сериозно Явно доста често хапваме котки вместо зайци
    Трябва да си много тъп, за да не направиш разлика. Черепа е доста показателен, но естествено не и за хора, които не а виждали череп през живота си. Едното животно е хищник, другото тревопасно, досещаш ли се разликата в зъбките? А за задните крака?

Относно лайната...един приятел каза че ще си изяде собственото такова, ако има соев сос

Те и някои от жълтите ядат кучета и котки. Ако когато всеки виетнамец изяде куче някой пусне тема...
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Някои дръпнати вярват, че колкото по-мъчително е умряло кучето, толкова е по-полезно заради високото съдържание на адреналин. Преди време кучешкото там се е смятало за деликатес, но след повишаването на стандарта на живот, е станала масова употребата на това месо. Също така се смята, че увеличавало потентността.

Толкова знам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ако наистина искаш да опиташ черен дроп пиши ми ЛС, може и да направим нещо по въпроса, но не обещавам.
    Засега ще се въздържа.

*Не искам да е дроб на циганин. >.>

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Трябва да си много тъп, за да не направиш разлика. Черепа е доста показателен, но естествено не и за хора, които не а виждали череп през живота си. Едното животно е хищник, другото тревопасно, досещаш ли се разликата в зъбките? А за задните крака?

Относно лайната...един приятел каза че ще си изяде собственото такова, ако има соев сос
    Това и казах, трябвало да се взима заек с глава, за да се види разликата...Както и да е в мнението ми имаше голяма доза хумор за автора на темата

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Засега ще се въздържа.

Това показва колко си несериозна по въпроса и само дрънкаш глупости по форумите, за да си в графа "вървежни".
    А за това дали ще е от циганин...не знам хората ми до какви имат достъп, но и български дроб ще се намери

Мега фен Аватара на EarthShaker
    хора ядат свине и телета.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Засега ще се въздържа.

Това показва колко си несериозна по въпроса и само дрънкаш глупости по форумите, за да си в графа "вървежни".
    А за това дали ще е от циганин...не знам хората ми до какви имат достъп, но и български дроб ще се намери
    Честно казано - аз искам. Бих опитала.

ОМГ, графа "вървежни". Ти си повреден за да (ми) говориш така.

Пошегувах се с поста на онова момиче, което говореше за въпроса на вкус. Защото е въпрос на вкус да колна майка ми и да я изям, нали?
    Нямам сериозни желания да опитвам човешко месо, бъди спокоен. Невърежна съм. Небрутална съм. И не ми се заяждай повече, ако обичаш =] Нямаш мензис, не си женка че да ми злобееш - абсолютно не мога да оправдая злобният ти коментар.

Лека вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си