- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хора ядат кучета
Аз пък да съм толкова мек в изказванията си тази вечер, а ти така да ми се обидиш...както и да е.
Айде, лека вечер![]()
Затова е най-добре да си вегетарианец.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Имам снимка на вакуумирани с етикет срамни устни, както и за пенис, сервиран в ресторант. Мисля да не ги търся, че все пак не са за всеки![]()
maika ti ne ti e kazvala za vietnamcite kato maluk :S
The Spark
Я дай да ги видим, че ми е интересно. Ако искаш на ЛС ми ги прати, че сигурно ще се разреват много от съформниците.Първоначално написано от bulgarche
Става въпрос за някакво село на пичка си материна, Смолянско. Здраво си хапвали кучешко. Обаче се намесили медиите и сигнализирали в РВМС. А те пък от своя страна, като никога, показали признаци на живот и се заели със случая.
А дано.Първоначално написано от cappy123
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Куче ... това звучи вкусно.
Бах толкова много кучета има в България че ако някой реши да изнася за Виетнам милиардер ще стане!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
По същия начин може да е болно пилето, кравата, прасето - птичи грип, луда крава, салмонела и т.н.Първоначално написано от cappy123
Това ми напомня на една случка от преди 1-2 години, с една фр сме застанали на витрината на един зоо магазин и гледаме кучетата. В тоя момент минават мъж и жена и жената казва "Ехх от колко време не съм яла кучешко"![]()
Какво ви е ударило на смут и потрес? От известно време насам, само такива теми. Ако си мислите, че това, което ядете е чисто свинско или телешко
, колко кучета и котки си изял/а без да разбереш.
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Мхм...Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Кофти тъкмо си бях разработил бизнес план!Първоначално написано от Raybeez
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Значи тогава кучетата от метростанция Обеля са некви жертвеници...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
винаги има
но нещо взеха да намаляват
![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
Аз пък съм яла млечна супа от акула ..Да изям куче обаче ми изглежда по-нереално и странно..