- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак за нокти в хладилника?
Някои хора си държат лака за нокти в хладилника, казват че бил по-дълготраен...някакви такива неща. А вие какво смятате? Практикувате ли го ? Има ли ефект?
За пръв път чувам такова нещоНе ми се струва много логично...
и аз не съм чувала за такова нещо.. не го държа в хладилник и не бих го държала..![]()
Ам дано да не прозвучи малоумно, ама ако е в хладилника няма ли да замръзне и да се спраска шишенцето![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
не е вярно,за пръв път чувам такова нещо,пък ако искаш да се лакираш2 часа след като го изкараш от хладилника "ок"
![]()
,аз си ги държа в един несисер и нищо им няма а са много над 20 лака са и за сега са си добре,пък и да се развали някой знам къде е кофата за боклука,не съм за един лак
![]()
![]()
![]()
И аз съм чувала, но никога не съм пробвала.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
За пръв път чувам такова нещоА и ако имаш много лакове как ли ще изглежда хладилника отвътре:сирене- червен лак,кисело мляко- розов лак,кашкавал и салам - черен лак
и до яйцата още една голяма редичка с лакове
Ако лака си е качествен и скъп няма нужда да се държи на такива необичайни места!
Тва ще стане ако е в камерата. В хладилника според мен няма опасностПървоначално написано от mir4eto93
![]()
не бях го чувала това за хладилника :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mir4eto93
![]()
![]()
Няма да му стане нищо на шишенцето , само лака може да е по - гъст после.
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Е аз съм го чувала това, но не мисля, че съм го правила някога. Една фр май го правеше, като я видя ще я питам дали е имало ефект и ще пиша![]()
+1Първоначално написано от mimichi
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
Първоначално написано от Obsession
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1Първоначално написано от BlueCat
![]()
Първоначално написано от shell
![]()
![]()
![]()
хахаха тфа бе6е яко0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
аз моите си ги държа в хладилника и наистина така са по-дълготрайни и не се сгъставят толкова бързо както при стайна температураПървоначално написано от lussi
Fuck you You fucking Fuckers
аз имам познати които си държат лаковете в хладилника и казват че така са по трайни (не се развалят толкова бързо)..
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Когата много бързам си слагам лакираните пръсти в камерата (леле как прозвуча само..) та слагам си и за 1-2минути са напълно изсъхнали.
Първоначално написано от Pliok0019
това и аз го пробвах и действа
по темата това не го бях чувала и честно казано ми изглежда нелогично
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!