понеже не знаех в кой раздел да пусна темата я пуснах тук а тя е :Имате ли дневник и с какво започвате например ''аз се казвам .... живея ...... и така на татък![]()
П.П сори ако темата се повтаря!
:}}}
ми не не си водя.но да можеш да започнеш така,може да е анонимно,може както си искаш.просто си излеи душата без да дигаш химикала и накрая да ти е олекнало поне.най добре пиши затова кое те тревожи а не затова коя си и кои апартамент живееш![]()
да това къде живея наистина е тъпо но мерси се пакПървоначално написано от mimsssssss
![]()
:}}}
пиша стихове (за първи път го казвам) и ги принтирам. Те описват състоянията ми в отделните периоди, наместо да пиша в дневник.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
pi6e6 kakvo ti se e sly4ilo prez denq,prez sedmicata. ne6to valnyva6to koeto iska6 da spodeli6, ne6to za koeto si se qdosala i si go izliva6 v tetradkata. ob6to vzeto za 4yvstvata ti,prejivqvaniqta ti,trevogite ti t.n.
[quote="remember_me"]pi6e6 kakvo ti se e sly4ilo prez denq,prez sedmicata. ne6to valnyva6to koeto iska6 da spodeli6, ne6to za koeto si se qdosala i si go izliva6 v tetradkata. ob6to vzeto za 4yvstvata ti,prejivqvaniqta ti,trevogite ti t.n.[/quot
+1
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
ami az imam dnesvnik : i zapochvam prosto s "zdravei" ili puk nz kakvo mi doide na dushata sega kato go razgledah zabelqzvam che sm zapochnala vednuj s
"ujasen den"
i otdolu zapochvam da si izlivam dushata..
da ne ti puka kak shte zapochnesh vse pak nali si e tvoe lichno neshto i nikoi osven ti nqma da go chete taka che pishi vsichko kakvoto ti doide na umano opredeleno dnevnikut pomaga malko ili mng za otdushnik
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
i az imam dnevnik kolkoyo strano da zvu4i moje da pisha rqdko v nego (prosto ne mi ostava vreme) no imam i e hubavo ponqkoga kato nqma kakvo da pravq go prelistvam i mn se smeq
Ponqkoga s nqkoq fr go razlistvam i naprovo![]()
![]()
az si slagam i snimki vatre lepenki razni mnogo e hubavi4ak =]]]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Незнам аз дневник ма тва на сниката ако си ти дай да се запознаем , че нещо ми гледаш доста красива.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Нямам си дневник - пиша грозно и ме мързи да се занимавам. xD Но някой път си пиша на уърда на компа и после си го пращам на един "специален" имейл, който ми е за такива писма. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз, само че аз не пиша стихове, а разказиПървоначално написано от olive_oil
![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Моя е пълен със снимки, лепенки и глупости.... общо взето повече лепя и драскам, отколкото да пиша.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
И аз си водя дневник![]()
Никога не съм започвала със "здравей" или нещо подобно. Пиша датата и почвам да разказвам за деня си. Моят дневник има катинарче и ключе от него имам само аз. Не драскам и не лепя в него, защото и без това много пиша, и не ми се занимава с драсканици![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз имам дневник, но не е само мой, а пишат и много други хора там. Общо взето е много забавно, шарено, има много снимки и най-вече са описани само приятни спомени.![]()
Аз нямам. Преди имах, но нямах какво да пиша в него и го изоставихЕм всеки ден започваше с Здравей Мило Дневниче ...
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]