- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- желанията
искам да ви попитам какво мислите за желанията в руската църква, в София. Отиваш при гроба на архиепископ серафим, пускаш листче със желанието си и той се моли за сбъдването му. Ходил ли е някой там? И изобщо ходите ли на църква, вярвате ли в бог.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Вярвам в Бог, но не ходя в църква... грешник съм.
Raise your fist!
Вярвам в бог,но не ходя на църква... Всеки разбира вярата си по свой собствен начин![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
mi v1rfam f boG...n0 za s1jalenie n3 h0da 4es7o na c1rkfa! :P
без ПОДПИС ... xD
Не вярвам в Бог, не ходя и на църка, освен ако нямам работа или някакъв интерес (личен).
пускала съм си желанията там. някои от тях се сбъднаха. 6 години по-късно.
Ходила съм там заради майка ми, но не съм пускала! Не вярвам в Бог и подобни....
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Всичко което съм си пожелала в руската църква ми се е сбъднало. Не мога да кажа че съм особено религиозна и принципно не вярвам в Христос но понякога изпитвам нужда да отида на църква и го правя.
Това звучи просто нелепо.Отиваш при гроба на архиепископ серафим, пускаш листче със желанието си и той се моли за сбъдването му.![]()
Много е нагло да не си религиозен, ама когато ти потрябва, да се влачиш и да пускаш листечета с желания (?!?) на нечий гроб.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ne vqrvam .... i ne hodq ve4e v curkvi..
Попринцип не вярвам в бог, не ходя на църква, но що се отнася до голямото ми желание, съм склонна и в извънземни да повярвам, стига да ми дадът надежда, че някой ден то ще стане реалност![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ъЪъ дЪъ ТиИи каАжЪъЪъ лИиИии, ЧиИиИи сиИИиИи злЕеЕЕее3Първоначално написано от tigity