- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нямам гадже от както се помня.............
да истина е ве4е сам към 20 годишна и никога не съм имала приятел. винаги съм била ангажирана със семейни проблеми .......ставам се по подтисната и самотна моля дайте съвет![]()
help me..........pls........
Еми излизай повече,не мисли за семейството поне за известно време,ходи с приятели по дискотеки и по други заведения забавлявай се..И така ще си намериш някое гадже...![]()
![]()
Успехче![]()
![]()
![]()
kofti.... pojelavam ti da sre6ne6 skoro lybovta na jivota si
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
няма гадже-няма проблеми,болка и страдание...(лично мнение)
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
мерси за пожеланиятя , но положението е отчайващо![]()
направи нещо с косата си, сложи си повече грим, направи малко shopping, излез с приятели (приятелки) отидете на диско и просто са разбий!
ако не излизаш няма как да срещнеш някой... живота е такъв какъвто си го направиш, време е да си го направиш малко по-добър, помисли за себе си, а не за семейство или работа... бъди поне малко егоистуспех!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Клише, но много вярно
" Когато най-малко очакваш, любовта ще дойде "
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
да проблемът е таккв, че не мога да отказвам помощ на никогоИскам да помогна на всеки който мога. Семейството ми са млади родители и все са в конфликт. Майка ми всеки ден ми повтаря ВНИМАВАЙ С МОМЧЕТАТА , ако попаднеш на такъв като баща си йазик. иска да съм идеална във всичко и от малка много ме е наплашила. Всички казват че съм красива хората ме харесват но аз се дистанцирам от сериозните неща
![]()
Предполагам че ти е мн гадно...но не знам, глупаво е да ти казвам не се отчайвай и тн... просто се отдалечи от семейството си, направи нещо ново със себе си...позабавлявай се, повдигни си самочувствието и никога не се тъжи за такива неща...И както беше казал някои по горе " Когато най-малко очакваш, любовта ще дойде "... този някои може да е дори неволно настъпаният от теб човек в автобусаогледай се възможно е някои да е влюбен до уши в теб а ти да не го забелязваш... всичко е възможно.. не знам какво др да ти кажа. Просто върви напред и бъди щастлива... пожелавам ти мн успех..
![]()
май стана мн сърцераздирателно.
![]()
мога да ти кажа дай си почовка намери време за СЕБЕ СИ е вярно че и семейството е най важното нещо нонякой отблагодарява ли ти се с тази грижаПросто излез на диско и всичко ще се оправи в такъв смисъл че като излезеш ще се отпуснеш подобаващо
помисли за себе си пак помагай н Прави и двете работи ! ако си ме разбрала
"Любовта идва когато най малко очакваш" както казаха другите.....;]
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Време е да вэемеш живота си в свойте ръце и да се замислиш сериозно над себе си и над бъдещето си.![]()
Ми супер тъпо,много по-хубаво ще ти е ако имаш човек до себе си.Първоначално написано от pe4enata tikva
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
1во харесай някой. Все има някакво момче около теб, което да привлича вниманието ти. Опитай се да го впечатлиш....покани го на кафе (или на някакво музикално събитие/купон/разходка) Може и да се получи.
Не мога да разбера защо си я пуснала тази тема?
На 20 години си и след като си нямаш гадже,а като гледам желание не ти липсва да имаш,много добре знаеш къде и как да си намериш.
Ние какво можем да ти помогнем?
Знаеш защо нямаш гадже,знаеш какви са причините да нямаш и знаеш как се намира,ако си нямала практика то поне по филмите горе-доло става ясно каква е формулата,тай че излишни са ти терзанията.
в момента съм на 13 и никога не съм имала ;]Първоначално написано от luckygirl92
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Викаш си към 20 годишна?Нещо по-умно за ник не можа ли да измислиш?
Кофти .. най-добре е да не мислиш за това, а просто да се кефиш на животаи не забравяй че не е толкова лесно да срещнеш човека за теб, просто някой ден ще се намерите
![]()
мерси, че сте откровени явно ПРОБЛЕМЪТ Е В МЕНне мога да бъда себе си.когато харесвам някого започвам да се държа като идиот
Пожелавам ти тогава като срещнеш любовта да не изпиташ болката а само ЩАСТИЕТО
И да приемем,че няма приятели и познати.Как ще дойде любовтаПървоначално написано от scoobydors
.
Ама всички говорите наизуст.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.