- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е той/тя за Вас.
Първоначално написано от olive_oil
Ami.....vsicko!Ne mi izliza ot glavata i ako ne go vidq pone za malko se pobyrkvam...Toi e lubovta![]()
Is everybody going crazy?!?
Слънцето което ми дава топлината и силата да продължа... Красива мисъл която ме кара да се усмихвам... Човекът за който мечтая всеки миг и всеки ден... Подкрепата от която се нуждая и любовта която никога няма да забравя... Единственият човек който може да ме накара да се чуствам прекрасно без да прави почти нищо...
Човекът, чиято снимка съм сложила в подписа си...
Той е човекът,който прекоси цяла Европа за да бъде с мен.
Той е човекът,който ми даде смисъл да живея.
Той е този който ме накара да се усмихвам.
Той е този който беше с мен в най-трудният ми момент.
Той е човекът,без когото не мога да дишъм.
Той е най-хубавото нещо в моя живот,той ми дава сигурноста,че с него мога да отида на края на света без да се страхувам,защото знам,че каквото и да стане аз няма да бъда сама знам,че той ще прекоси не само Европа заради мен,а и целият свят.Той е нещото за което съм мечтала,той е всичко онова от което имам нужда,той е онова което ми липсваше.Той е част от мен.
Имаше една поговорка 'Понякога човека, който очакваш да те ритне, докато си в калта ти помага да се изправиш отново'. Това е той за мен - човекът, който ме изправи. Човекът, който ми е най-добрият приятел и на който мога да кажа абсолютно всичко. Човекът, който ме кара да се чувствам обичана и който ме обича. Той е това, което съм искала винаги като мъж до себе си, както и като приятел.Той е този, който успява да ме накара да се усмихна във всеки момент.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тя е ... най-добрият ми приятел. Човек с който мога да споделя чувствата си (било то лоши или добри) , моменти (било то лоши или добри) и т.н. Общо взето нещо, което доста често го дават по филмите преди да кажат "Да" на попа![]()
![]()
Леле сега като чета такива мили неща и ми става гадно,депресиращо........МРАЗЯ ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ.....(това беше в кръга на шегата разбира се)ОБИЧАИТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ......!!!! :P :P
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
той е човека,който ме върна отново към живота и към щастието,накара ме отново да видя и хубавите неща около мен.всичко с него е прекрасно.няма как да го опиша с думи...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
MOQ JIVOT
MOETO SURCE
MOQTA DUSHA
MOITE MISLI
MOITE SULZI
USMIVKATA MI
VUZDYHA S KOITO DISHAM
VSICHKO![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Единственото нещо,което не мога да си избия от ума.. Нещото което когато не видя полудявам напълно... ВСИчКО Е ТОЙ![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Тя за мен е повече от всичко.. може би я обичам повече от всичко останало..когато е до мен ме кара да забравя нацяло за околния свят.![]()
За мен той е едно голямо ЛЕКЕ!!!
вече ми е все едно за него![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Той ли? Той за мен е всичко!Само като го видя и... А като ме гушне имам чуството, че съм най щастливото момиче на света! Обичам го толкова много, че всяка минута е в главата ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох..
той..най-близкият човек за мен
той.. най-добрият ми приятел
той... е усмивката ми
той... е мисълта с която заспивам и се сабуждам
той... е опората ми
той.. е тъга
той.. е ВСИЧКО!
![]()
![]()
някои от вас май гледат твърде много сапунки...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Той за мен е всичко...
Човека ,който ме прави щастлива...
Щом не е до мен,дори денят ми не е ден!...
Toi e vsichko za men......
obicham go celiq.........takuv kakuvto e.
Toi e nai sladkoto i nai zna4itelnoto neshto v moq jivot!
Toi e sulzite mi
Toi e usmivkata mi
Toi e vytre v men... toi pritejava surceto mi!
Na kratko Toi e moq jivot... I love you Aleksandyr...... {]}
Не мога да кажа, че той за мен е всичко!Реалистка съм...
Но могфа да кажа, че той е човекът, който ми даде надежда да продължа.Човекът с който съм прекарала най-прекрасните си мигове!Човекът, който намери истинското ми аз и ме опозна по-добре от самата мен.Човекът, който озарява живота ми ден след ден...
ОБИЧАМ ГО БЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ami za men toi E vsi4ko!Toi e nai-dobriq mi proqtel,toi e nai-4istata lubov v jivota mi,toi e moqt saprug i ba6ta na deteto mi!Toi e edinstveniq sposoben da me izkara izvun nervi da me dokara do nervna kriza.Toi e vsi4ko-i dobro i lo6o v moq jivot!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
За момента е просто едно крависо и уникално момиче, но знае ли човек...
в момента времето е спряло ... нещата с които живея са спомените ни ... страшно много ми липсва ... ако кажа че ми е вссичко ще прозвучи банално ...
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
той:
най- прекрасното нещо, което ми се е случвало
човекът , който ме кара да се усмихва
щастието в моя ден ...
той е всичко , което някога съм искала ..той е Дани![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!