.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104

Hybrid View

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    той:
    най- прекрасното нещо, което ми се е случвало
    човекът , който ме кара да се усмихва
    щастието в моя ден ...
    той е всичко , което някога съм искала ..той е Дани
    Амин!

Тя е тази която успя да ми даде всичко, което АБСОЛЮТНО НИКОЙ до сега не успя да ми даде - любов , доверие, в обятията й се почуваствах спокоен и сигурен за първи път в живота си. Отритнат от всички, загубил вяра във всякакви човешки ценности, загубил вяра в приятели, убедил се, че любовта не съществува тя ме намери на ръба на пропаста на живота ми и ми подаде ръка и превърна моя ужасен живот в една прекрасна приказка . Тя е любовта на живота ми, тя е най-добрият ми приятел, тя ми е абсолютно всичко в моя живот ..... та тя Е моя живот...

Наричам го " МъКата" не случайно ,когато пиша стихотворения за училищния вестник . Той вгорчава живота ми всеки изминал ден и аз немога да избягам от него. Това момче е в сърцето ми , в мислите ми , в живота ми , в сънищата ми , в мечтите ми и разбирасе В МОЯ КЛАС .... Много гадно нали ? Но същевременно той ми дава сила да живея, той е моят ЖИВОТ!! Адски банално , но е така ...............

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми той за мен е много..., да не кажа всичко..
    Познавам го от 5-6 години и го познавам наистина добре, ценя го като човек и си го обичам.. Просто ми прави дните по хубави и по щастливи.. или по-скоро любовта ми към него прави дните ми такива
    :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    kadeto iskam
    Той е живота ми

Мега фен Аватара на Rofl4e
    За мен той е всичко в пълния смисъл на думата!

Фен
    Град
    the world is mine ~
    tq li ? edna nesbydnata mechta ~
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    той:
    най- прекрасното нещо, което ми се е случвало
    човекът , който ме кара да се усмихва
    щастието в моя ден ...
    той е всичко , което някога съм искала ..той е Дани

мишиииии ОБИЧАМ ТЕЕЕ...ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН !!!
    love me

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Toi e edinstveniqt , koito chrez lyubovta si me e karal da syjalqvam za dumite mi ili postypkite mi .Toi e edinstveniqt koito sybudi syvestta v men .Toi naistina me prie takava kakvato sym bez da mi nalaga da se promenqm .Toi e choveka , koito mi pokazvashe i pokazva greshkite mi bez da me vini za tqh.Toi e choveka, koito naistina nqkoga me e obichal .Toi prosto me pravi po - dobra.Za men toi e choveka , kogoto obicham.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

:)

DADENOST ....MNOGO BRUTALNO ZVUCHI ,NO E TAKA ZA JALOST ..

Той е постоянно в главата ми

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    той е момчето,което дълго време чаках да срещна
    той е моята опора и човекът,който наистина ме разбира
    той е този за когото си мисля преди да заспя
    този,за когото си мисля сутрин,когато отворя очи
    Той е причината,която ме кара да летя в облаците,но и ме придържа да не литна междувременно
    накратко обощено-всичко,което някога съм желала ...

Мисълта, с която ставам и лягам... отехата в трудните моменти... слънцето, въздуха, водата, храната или по-точно нещото без което не мога да живея... Най-умното създание,а в същото време и най-глупавото... Човека, който познавам до болка... Човека който ме кара да се смея, а в същото време и да плача... Той е единственото същество на което се извинявам и съжалявам за постъпките си... Той е "детенцето" , с което се чувствам в безопастност, защитена, без проблеми, щастлива, красива, желана... Стимула ми да постигна и направя нещо... Човечето, с което искам да прекарам остатака от дните си... Мечето, което ме радва истински, а и ме наранява и ядосва... Мишленцето на което бих простила всичко дори и изневяра... Писенцето ми, чиито ръчички искам да ме топлят завинаги...

Кратко , просто и ясно - единствената причина да се събуждам сутрин...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Враца
    Той.. е мъгла.. Едно такова.. Далечно.. Вече почти не го виждам.. Толкова далеч ми се струва,че е..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

ZA men ne6toto zaradi koeto ne moga da zaspq i mi lipsva vyv vseki edin moment,kogato q nqma. sys misylta za neq se sybujdam i s neq zaspivam,a sy6to mislq i prez denq
    Da si kaja mami samo za neq mislq
    metamorphosis

просто ясно и кратко

всичко !

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Той за мен е всичко и е смисъла на живота ми

Град
    kyustendil
    нещото заради което правя само глупости но и заради което живея
    Аз съм момичето с безкрайните мечти.
    Аз съм момичето забравило смеха.
    Аз съм момичето с фалшивата усмивка.
    Аз съм момичето загубено в своя път.
    Аз съм момичето изхабило безброй думи за непознатия.
    Аз съм момичето принадлежащо на плаката на стената.

всичко...което едвали ще имам ... ;x (mm)

white sensation

Мега фен Аватара на SunSmile
    Както е той за мен? Всичко? - НЕ!
    ТОЙ е просто един Човек, един прекрасен човек! Гордея се, че го познавам! ТОЙ е онази магия, която ме събужда сутрин и приспива вечер - усмихната, влюбена, щастлива, грееща, сияеща от радост... Само ТОЙ е момчето, което ме кара да се чувствам желана, обичана, силна да постигна всичко, което искам, да променя себе си, да порасна...
    Единствения човек, заради когото съм готова на ВСИЧКО! Не само на думи съм готова на всичко, а - наистина!!! ТОЙ е човекът, който ме познава по - добре от мен! Смея да го твърдя, защото наистина е така. само пред него съм се разкрила наистина такава, каквато съм, а не такава, каквато той иска да бъда!
    ТОЙ е човекът, който ме приема, обича, подкрепя, уважва, разбира, утешава, развеселява, натъжава, разплаква... ТОЙ просто е заел голяма част от сърцето ми - неговото място , от което НИКОЙ и нищо, дори годините, няма да го изместят! Едно вечно негово място...! ТОЙ просто е човекът, който не само обичам, но и човекът, на който мога да споделя абсолютно всичко!!! Най - добрия ми приятел, най - близкото ми същество, най - скъпото момче!!! Той не просто е целия ми свят, той е цялата ми вселена, същност.. Обсебил ме е!!! Прекрасен е!
    ТОЙ е момчето, което ми липсва! Той е момчето, с което искам да прекарам живота си, да остарея... ЗАЕДНО да вървим напред!
    Накратко:
    ТОЙ е ЛЮБОВТА НА МОЯ ЖИВОТ, СЪРЦЕТО МИ ... МОЕТО МОМЧЕ!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Той е моят Супер Любо, той е моят принц от приказките, той е моят г-н Идеален.

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    той е моето слабо място, той е слънцето в моя ден, той е нещото което ме кара да бъда да се усмихна, да бъда щастлива само като го видя, той е всичко за мен, а аз за него нищо...

подкрепям
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

Имам чувството,че сте дали copy и paste с тея слънца,въздух,мечти и клиширани фрази. И като кажете той/тя е за мен ВСИЧКО - вниквате ли в смисъла. Всичко? Значи може и да е контейнер,стол,печка?

Та по темата:
    - ТОЙ за мен е като 3 пъти чийзбургер и пилешки бургер,Милка със стафиди и лешници,и Морена МАКС. (h)
    - Заради НЕГО забравям постоянно включена ютията и мама ми се кара!
    - ТОЙ е единствения човек,до когото като се събудя може да съм усмихната и доволна,без да съм пила кафе и да съм си изпушила първата цигара за деня.
    - ТОЙ е онова,за което мисля замечтано когато пътувам в автобуса и гледам през прозореца,докато отивам на училище.
    - ТОЙ е човека,с който преодолявам страховете си.
    - ТОЙ е човека,чието име пише на последните страници на някой мои тетрадки.
    - ТОЙ е човека,който понякога ме разбира само с поглед,а понякога с 288282 думи и обяснения не може.
    - ТОЙ е човека,на когото бих дала чийзбургера си
    - ТОЙ е първия човек,който ревнувам в истинския смисъл на думата.
    - ТОЙ ми бара по много станен и хубав начин гърдите хуХАУхх
    - ТОЙ и аз си приличаме доста, което в някой отношения е ПЛЮС!
    - ТОЙ е човека,който дори като пее най-омразната ми песен пак ми става хубаво и приятно.
    - ТОЙ е човека,с когото най-обичам да гледам ТИТАНИК. (h)
    - ТОЙ е човека,който може за отицателно време да ми промени настроението - от добро към лошо или обратното - нз как успява ;d
    - ТОЙ е човека,към който съм много много,много привързана и обичам,и ми е хубаво с него,и го ценя иии заема огромно място в сърцето ми ( а пък е малак на размери,странно! )

ТААА в най-кратък вариант това е!
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си