.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Otgovora na Drebs strashno mnogo me izradva..int napisano...
    A po temata:Choveka do men...Misylta s koqta stavam,neshtoto,koeto e v glavata mi po cql den.Toi me krepi da ne se otkazvam,vypreki vsichko gadno,koeto mi se sluchva.Toi e centyra na mechtite mi.Choveka,koito me obicha,razbira,podkrepq,koito moje da promeni nastroenieto mi ot perfektno do tam,che da mi se iska da go ubiq.Choveka,koito s edin pogled uspqva da me raztopi i da me nakara da zabrqva,che ima okolen svqt.Tozi,koito pochti me nauchi da si piq kafeto sys zahar i da ne si ligavq cigarite Choveka,koito me nakara da vqrvam v liubovta i mechtite,tozi za koito bih napravila vsichko i bih dala jivota si... prosto zashtoto go obicham.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

izvinete za latinicata
    Toi e kato toplo odealce-obgrashta me s lubov

той е всичко за мен..най важното нещо в живота ми......жалко,че
    аз за него вече не знача нищо........ (cry)

Тойй ее .. хах .. толкова много неща,че едва ли ще мога да ги изброя всички.Той е най-голямата ми радост и най-голямата ми болка,най-добрия ми приятел и най-голямата ми любов.Той е този,с който се чувствам толкова защитена и сигурна,че съм готова и да отида в Ада. Той е най-светлия слънчев лъч в целия ми ден.Той и единствено той е този,който ме обича заради това,което съм и никога не се е мъчил да ме променя,най-голямата ми утеха. Единствения,с който и на най-безлюдното място бих се чувствала у дома си.Той е единствения,който се радва дори на идиотския ми смях,единствения,който може да ме разсмее дори,когато ми е най-тъжно. Само пред него съм плака,само на него мога да споделя абсолютно всичко. Той е този на,който знам,че дори да се обадя в 4 през ноща пак ще е готов за разговор и ще ме изслуша.Той е първото нещо,за което мисля,когато се събудя сутрин.Единствената ми мисъл,когато пътувам в колата,единствената ми мисъл,когато си гледам в една точка замислена в час. Стимула ми да направя каквото и да е .Той е усмивката на лице му,единствения заради,когото грея.Човекът,който познава душата ми до най-малката част,единственият,с който мога да се разбера само с поглед.Той е .. просто си е той.Моето момче ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Бавна отрова. Тя е смърт!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от anonim4eto_
    Ами ВСИЧКО...
    Ама много обичате да преувеличавате.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ами ВСИЧКО...
    Еми,когато си влюбен започваш леко да си променяш виждането за нещата,ставаш заблуден и преувеличаваш .. за жалост. После,когато се разделиш с "всичкото ти " ии .. виждаш нещата по не толкова хубав начин .

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Той е човекът от сънищата ми,който винаги съм търсела... (колкото и лигаво да звучи) ТОЙ е мой приятел и любим,виновникът за усмивките,озаряващи лицето ми.Георги е като захарта в кафето ми,без нея не го пия,защото е прекалено горчиво...няма да продължавам,защото каквото и да кажа ще прозвучи захаросано
    Адски ми хареса твоето описание
    По темата:За мен той е смисълът на иначе безсмисленото ми съществуване,спомените с него ме правят щастлива,а мечтите да бъда с него ме карат да летя мислено Той е Момчето,което никога няма да избия от главата си,той е значението на всичко и не си представям света без него.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами той е нещото, което ме кара да се усмихвам всеки божи ден...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    човекът,който ме кара да се усмихна,който осмиялся денят ми,който знае всяко една моя физиономия какво значи,който ме подкрепя,когато ми е трудно и имам нужда да споделя с някого.Той е повече от гадже.Предимно мой приятел ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Ами ВСИЧКО...
    Еми,когато си влюбен започваш леко да си променяш виждането за нещата,ставаш заблуден и преувеличаваш .. за жалост. После,когато се разделиш с "всичкото ти " ии .. виждаш нещата по не толкова хубав начин .
    Разбирам...
    Просто "всичко" е прекалено/ужасно/отвратително много. Все едно да го сравниш със вселената. Едва ли бих повярвала на някой ако ми каже,че съм всичко за него колкото и влюбена и романтична да съм. Ще повярвам,че държи на мен и че ме обича,но чак всичко...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Ами ВСИЧКО...
    Разбирам...
    Просто "всичко" е прекалено/ужасно/отвратително много. Все едно да го сравниш със вселената. Едва ли бих повярвала на някой ако ми каже,че съм всичко за него колкото и влюбена и романтична да съм. Ще повярвам,че държи на мен и че ме обича,но чак всичко...
    Еми разбирам те .. то и аз не бих донякъде.Апък и думите са си просто думи . ;//

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Той ми е целия свят в момента, не знам дали го разбира или не, но е така
    +1 ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    той е глупак, който заминава да учи в друга друга държава...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    бълХаристан
    ако съм честен, не е нещо без което не мога да живея, та тя е просто едно хубаво момиче с което ми е добре за момента и ми помага да не мисля за разни глупави неща. моят спасителен пояс от гадния животец, с който се боря в момента но в никакъв случай не е всичко, не е жената на живота ми, но пък е секси

Град
    там където си излишен!
    БЕШЕ ВСИЧКО!

беше ...
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Това което търся с години.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Беше човека,който ме изслушва и,който ме караше да се смея,лисва ми готова съм на всичко за ПРЕДИ,но той не го разбира

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кой от всичките?

Не ако трябва да сме сериозни ... хмм за мен е untouched inside

Град
    Where streets have no name
    Той е единственият човек, който може да ме разплаче, а после да ме развесели.
    Той е единствения човек, който може да ме накара да спра да блъскам, когато съм натварена
    Него не мога да трая най-много от целия свят и без него не мога да трая да живея и един ден.
    Той ме разбира най-много от всички.
    Той се целува най-хубаво и други неща най-хубаво
    Той е човекът с музиката
    Той става сутрин рано да бяга с мен на стадиона и да ми слуша простотиите в полусънено състояние.
    Той се застъпва за мен, дори когато не съм права
    Той е един голям парадокс за мен и никога няма да мога да схвана как може да има толкова мн личности в една.
    Той е по-сериозния от двамата и разчитам на големите неща за него.
    Без него не мога да се оправя никъде с моята заблеяност
    Но въпреки всичко той е откачалка като мен и затова най-много го обичам от целия свят
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Той си е просто Той . няма нужда да изброявам какво е той за мен.. той е всичко. : )

Попринцип той е .. хм .. съвършен,може би
    но не знам какво значи той за мен ..
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    БЕШЕ ВСИЧКО!

беше ...
    +1000 нейн е проблема че не усети любовта ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми