- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е той/тя за Вас.
Otgovora na Drebs strashno mnogo me izradva..int napisano...
A po temata:Choveka do men...Misylta s koqta stavam,neshtoto,koeto e v glavata mi po cql den.Toi me krepi da ne se otkazvam,vypreki vsichko gadno,koeto mi se sluchva.Toi e centyra na mechtite mi.Choveka,koito me obicha,razbira,podkrepq,koito moje da promeni nastroenieto mi ot perfektno do tam,che da mi se iska da go ubiq.Choveka,koito s edin pogled uspqva da me raztopi i da me nakara da zabrqva,che ima okolen svqt.Tozi,koito pochti me nauchi da si piq kafeto sys zahar i da ne si ligavq cigariteChoveka,koito me nakara da vqrvam v liubovta i mechtite,tozi za koito bih napravila vsichko i bih dala jivota si... prosto zashtoto go obicham.
izvinete za latinicata![]()
Toi e kato toplo odealce-obgrashta me s lubov![]()
той е всичко за мен..най важното нещо в живота ми......жалко,че
аз за него вече не знача нищо........ (cry)
Тойй ее .. хах .. толкова много неща,че едва ли ще мога да ги изброя всички.Той е най-голямата ми радост и най-голямата ми болка,най-добрия ми приятел и най-голямата ми любов.Той е този,с който се чувствам толкова защитена и сигурна,че съм готова и да отида в Ада. Той е най-светлия слънчев лъч в целия ми ден.Той и единствено той е този,който ме обича заради това,което съм и никога не се е мъчил да ме променя,най-голямата ми утеха. Единствения,с който и на най-безлюдното място бих се чувствала у дома си.Той е единствения,който се радва дори на идиотския ми смях,единствения,който може да ме разсмее дори,когато ми е най-тъжно. Само пред него съм плака,само на него мога да споделя абсолютно всичко. Той е този на,който знам,че дори да се обадя в 4 през ноща пак ще е готов за разговор и ще ме изслуша.Той е първото нещо,за което мисля,когато се събудя сутрин.Единствената ми мисъл,когато пътувам в колата,единствената ми мисъл,когато си гледам в една точка замислена в час.Стимула ми да направя каквото и да е .Той е усмивката на лице му,единствения заради,когото грея.Човекът,който познава душата ми до най-малката част,единственият,с който мога да се разбера само с поглед.Той е .. просто си е той.Моето момче ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ама много обичате да преувеличавате.Първоначално написано от anonim4eto_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми,когато си влюбен започваш леко да си променяш виждането за нещата,ставаш заблуден и преувеличаваш .. за жалост. После,когато се разделиш с "всичкото ти " ии .. виждаш нещата по не толкова хубав начин .Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
Адски ми хареса твоето описаниеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
По темата:За мен той е смисълът на иначе безсмисленото ми съществуване,спомените с него ме правят щастлива,а мечтите да бъда с него ме карат да летя мисленоТой е Момчето,което никога няма да избия от главата си,той е значението на всичко и не си представям света без него.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ами той е нещото, което ме кара да се усмихвам всеки божи ден...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Разбирам...Първоначално написано от Assshley
Просто "всичко" е прекалено/ужасно/отвратително много. Все едно да го сравниш със вселената. Едва ли бих повярвала на някой ако ми каже,че съм всичко за него колкото и влюбена и романтична да съм. Ще повярвам,че държи на мен и че ме обича,но чак всичко...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мече![]()
![]()
![]()
Еми разбирам те .. то и аз не бих донякъде.Апък и думите са си просто думи . ;//Първоначално написано от ShtrudeL
+1 ...Първоначално написано от SINDEL
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
той е глупак, който заминава да учи в друга друга държава...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ако съм честен, не е нещо без което не мога да живея, та тя е просто едно хубаво момиче с което ми е добре за момента и ми помага да не мисля за разни глупави неща. моят спасителен пояс от гадния животец, с който се боря в моментано в никакъв случай не е всичко, не е жената на живота ми, но пък е секси
![]()
БЕШЕ ВСИЧКО!
беше ...![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Това което търся с години.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Беше човека,който ме изслушва и,който ме караше да се смея,лисва ми готова съм на всичко за ПРЕДИ,но той не го разбира
Кой от всичките?![]()
Не ако трябва да сме сериозни ... хмм за мен е untouched inside![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Той е единственият човек, който може да ме разплаче, а после да ме развесели.
Той е единствения човек, който може да ме накара да спра да блъскам, когато съм натварена
Него не мога да трая най-много от целия свят и без него не мога да трая да живея и един ден.
Той ме разбира най-много от всички.
Той се целува най-хубавои други неща най-хубаво
![]()
![]()
Той е човекът с музиката![]()
Той става сутрин рано да бяга с мен на стадиона и да ми слуша простотиите в полусънено състояние.
Той се застъпва за мен, дори когато не съм права
Той е един голям парадокс за мен и никога няма да мога да схвана как може да има толкова мн личности в една.
Той е по-сериозния от двамата и разчитам на големите неща за него.
Без него не мога да се оправя никъде с моята заблеяност![]()
Но въпреки всичко той е откачалка като мен и затова най-много го обичам от целия свят![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Той си е просто Той . няма нужда да изброявам какво е той за мен.. той е всичко. : )
Попринцип той е .. хм .. съвършен,може би
но не знам какво значи той за мен ..![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+1000 нейн е проблема че не усети любовта миПървоначално написано от sweet4esf