.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на beb4yy

Незнам какво да правя!?!?

Хм искам да споделя с тийновете тук... какво се случва с мен така е много теми съм пускала по този въпрос ... ,но да ефект няма в мойте чувства. Обичам човек от миналата година лятото и какво в крайна сметка не сме се чували и виждали имаше нещо предил но явно немога да приема края излизам по цял ден расейвам сел но като се прибера пак същотото. Днес прави една година с гаджето си видях некфи снимки и плаках много и кво супер разбито се чувствам. След толкова много време имам чувството че няма да мога да преодолея всичкото тва може да ви се струва безмислено, но се чувствам супер гадно искам някъф съвет,защотото немога така повече...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Самонавиването + липсата на воля + страх от промяна = състоянието ти

Писах ти го не един път.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Писах ти го не един път.
    Бъди пич, уважавай себе си!окей искам да поправя всичко това как?

Голям фен Аватара на Aicken
    съвета ми е да си прережеш вените
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    съвета ми е да си прережеш вените
    Се ше се намери тъпак дето няма те разбере

Град
    В мислите на хората
    Като начало - изриатй го като мръсно коте от съзнанието си.

Няма да се лъжем, трудно ще е и сигурно ще боли. Тук идва следващото което казах - смяташ че той е нещо за теб. Не той не е нищо повече от окови, които ти пречат да се движиш. Примирила си се с тях и вече ги приемаш като нещо нормално. А това изобщо не е хубаво.

Просто ги премахни.

Как да стане ли? Със силата на волята - налагаш си и се придържаш към СВОИТЕ принципи а не към нечии други. А именно - ти не го искаш.

Третото - какво ще правиш когато него го няма? Ами всичко каквото прави едно нормално момиче което си няма гадже. Той не е всичко за теб, той е нищо - заебал те е, не се интересува от теб. Ползвай неговата тактика - дреме ти на шапката че го няма. Понижаваш значимостта му в живота ти, докато тя напълно изчезне.

В случая проблема е че ти си свикнала с това усещане и чувство. А не бива.

Dr. Gregory House

Ще се опитам да те послушам тъпото е че се сещам моменти интересно ми е да гледам профила му постоянно пффф новите му снимки и като ги видях ми стана лошо изтрих си профила е така наистина искам да забравя и да има някой друг в главата ми но незнам какво да правя за напред като се сетя за него кво да си казвам е така

Град
    В мислите на хората
    Ми като се сетиш за него - помисли си за баба ти

Сериозно - ети се как всеки ден те тормози с глупави въпроси, и ти досажда с ненужни мрнканици и съвети. И Съвсем скоро ще започеш да го свързваш с досада и отекчение(не знам как се пише тая дума, честно) и ще ти писне. Просто все по рядко ще си спомняш за него и така

Примера е условен. Не искам да обидя бабата на никого, просто е факт че доста от старите хора се държат така. Не го осъждам и не храня неодобрение. Аз слушам моята баба какво ми говори, но смао до там.

Dr. Gregory House

ПРедстави си че той е амеба.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
    ПРедстави си че той е амеба.
    Да това сигорно ще и помогне оле че ме напуши на смях...
    Така сега по въпроса, не съм чела другите ти теми свързани с дадения човек незнам дали си имала или не нещо с него преди, дали той ти е давал поводи,че нещо ще се случи между вас..,моята приятелка се чувстваше по същия начин той си имаше приятелка 1 година ,раздели се с нея после залъгваше приятелката ми ще бъда с теб незнам си какво ... но този човек ако е искал да бъде с теб щеше да бъде немислиш ли ? просто е време както каза valdesbg да го изриташ от съзнанието и от сърцето си крайно време е .. не си струва да страдаш за човек който не го заслужава... трудно е да забравиш някого когото обичаш, но в твоя случай нямаш избор

О защо някой не ми го каза това преди 1 2 месеца ...
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Островът на изкушението
    за амебата ли

За всичко
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

И аз подкрепям.А и да ти кажа едно много ефикасно лекарство.

Сутрин,обед и вечер по 1 лъжичка май*ата му. Наистина много действа

Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    И аз подкрепям.А и да ти кажа едно много ефикасно лекарство.

Сутрин,обед и вечер по 1 лъжичка май*ата му. Наистина много действа
    хаха и какво ако си казвам майната му секи път ше провъри ли

Мега фен Аватара на Hilary_
    Огледай се за момче, което ще те оцени и след време да се надяваме, че ще го забравиш ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Само аз ли нищо не разбрах? Хем обичаш някого от миналата година, хем не се чувате, хем уж имало нещо, хем не приемаш края, а пък за капак днеска правите една година...
    Баси сапунката...
    Какъв точно е проблема?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Само аз ли нищо не разбрах? Хем обичаш някого от миналата година, хем не се чувате, хем уж имало нещо, хем не приемаш края, а пък за капак днеска правите една година...
    Баси сапунката...
    Какъв точно е проблема?
    Дам не си разбрала определено обичам един човек да да не се чуваме и виждаме има си гадже не приемам края щотото го обичам страшно много а пък за капак те с гаджето му вчера праеха една година

И аз съм бил така. Наскоро си харесах едно момиче , но се оказа че е от някакво село.. 3 дни не можах да я избия от главата си. Накрая просто си казах.. аз романтик ли съм или съм лигльо?
    Продължавай напред!
    Влак без пътници няма!

Седнах на компютъра , пуснах си любимата музика за такива случаи (най-често блус.. ) и просто от самосебе си изчезва..

Ако пък и това не помогне.. отиваш на любимото място където сте ходили най-често , пускаш Mp3-то или телефончето да ти пусне любимата колекция от музика и релаксираш.

За да успокоиш сърцето , дай му това което най-много обича. Ако не можеш любов да му дадеш, дай му музика която То обича.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Абе забравянки... Иди и му кажи всичко в очите, че го харесваш от една година, ала бала. Да си наясно, че ще ти каже, че съжалява и няма да стане, защото си има приятелка, но смисъла е да си разчистите сметките един вид. Ако нямаш желание и силата да му го кажеш това, товага иди и го напсувай по най-бруталния начин, който се сещаш. Излей си цялата ярост върху него и всичко, което си му насъбрала. Виж как ще реагира, предполагам, че като копеле. След това вече му тегли една майна, трий всичко което ти напомня на него и не му гледай профила и новите снимки. И аз преди правих тая грешка. Общо взето изтрия този човек от представата ти за света.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    разсейвай се ,направи си регистрация в друг сайт,запознай се с нови хора!и не му гледай профила,не му пиши ,изтрий го от мислите си ..продължи напред,не е единствен няма и да бъде !успех
    love is gone!

Не че искам да поставям под съмнение чувстата ти,но замисляла ли си се защо го обичаш?Например аз преди време си мислех че обичам едно момче което си имаше гадже,но като се замислих установих че просто ми е фикс идея...Случва се понякога да искаш някого,само защото знаеш че не може да е твой.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен
    [quote="SuperBadSuperFresh"]Не че искам да поставям под съмнение чувстата ти,но замисляла ли си се защо го обичаш?Например аз преди време си мислех че обичам едно момче което си имаше гадже,но като се замислих установих че просто ми е фикс идея...Случва се понякога да искаш някого,само защото знаеш че не може да е твой.[/quote

+1
    И аз така се заблуждавах,че обичам един .. и то 3 години Добре,че осъзнах,че греша.
    Авторката мога да ти кажа,че и докато не решиш сама,че искаш да продължиш напред без него - това няма как да стане.Опитай се да го изхвърлиш от мислите си,от съзнанието си и т.н. ... не е едиствен.Достаъчно време си се тормозила и виждаш,че няма смисал.Той е щастлив с друга и не ти обръща внимание.Просто потърси щастието си другаде!
    Обичам те <3 !!!

амии.. ето и моето мнение по въпроса..
    според мен времето не заличава болката.. просто свикваш с нея (това е лично моето мнение)
    трябва просто да излизаш повече с приятели. Добрата компания никога няма да те остави да мислиш за тези натъжаващи неща. Обръщай повече внимание на себе си.. потърси човек който те разбира, който има сходни интереси и може да попаднеш на някой даже по-добър..
    Щом това момче знае за чувствата ти, а не ти обръща внимание.. определено не заслужава твоето.. нито сълзите ти..
    Не се самосъжалявай, някъде там някой те чака.. :P
    Успех!
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Разбирам те напълно, защото и аз съм била в абсолютно същата ситуация. Виж мацка, хората са прави. Трябва да спреш да се самонавиваш, че го обичаш. Трудно е много, но просто трябва да се успокоиш и да си кажеш, че животът продължава. Излизай с приятели, забавлявай се, поогледай се за друго момче... Ако по цял ден стоиш и му зяпаш профила и не спираш да си повтаряш колко ти е гадно и колко много го обичаш нищо няма да стане... Трябва да продължиш напред. Просто приеми фактите - няма да е с теб.. ми ок, майната му - ще срещнеш друг! Не е последното момче на тая планета - няма да е и последният, когото обичаш... Замисли се - минала е 1 година и през цялата тая 1 година ти си се сдухвала заради него... Заслужавало ли си е? Очевидно не! Спри да се тормозиш и намери нещо, с което да се занимаваш, нещо което да запълва времето ти и да те разсейва... и постопенно с времето ще усетш как ти става безразлично Звучи банално, но наистина за несподелената любов и изобщо за разбитото сърце няма по-добро лекарство от времето!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си