Никога не съм писала тук, но в случая имам много голям проблем. Значи, имам си приятел от някъде 2 години и го обичах ( сега още имам чувства към него), но от около 2 седмици нещо чувстваха ми много изстинаха. Това не е заради някаква негова постъпка, той е много добър и много ме подкрепя във всичко, а просто много харесвам едно момче от моя клас. Ние с него сме доста близки от миналата година и постоянно си лафиме и се закачаме. Отначало го чувствах много близък като приятел. Обаче малко по малко почнах да го харесвам, вкъщи си мисля постоянно за него, той пък постоянно идва при мен в междучасията... Усещам се как в клас постоянно гледам в него и постоянно искам да съм с него. Проблемът ми е, че незнам да се разделя ли със сегашния ми приятел, защото харесвам друг или да остана да изчакам дали примерно това не е просто някакво временно чувство. Това момче от моя клас изобщо не е от типа момчета, които стават за връзка, не защото е женкар, а просто не е такъв. Но постоянно ми се иска да го целуна, да го прегърна, чакам с нетърпение да отида на училище и да си тръгна, защото ще се прибера с него ... и наистина незнам как да постъпя. ;(