- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Абе любовта е нещо доста заплетено и странно според мен...Ти дори да не обичаш мн приятеля си това са си 2 год бе чоеккак ше го остаиш толкоз лесно зарад някво момче,което харесваш,може би поради факта че всеки ден го виждаш кефи те и така..ти ддз не си ли си свикнала с приятеля ти смисъл да си с него той да те целува,прегръща (ч*ка
,а и постави се на мястото на горкото момче ами ако то мн те обича знаеш ли какво ще му е на него...
ако го зарежеш зарад оня келеш най-вероятно ще те намрази мн....тряя имаш поне малко респект това са си 2 год...,но да речем че ти не ме послушаш и трагнеш с др-то момче,защото не ти пука какво ще си мисли за теб и какво ще му е на него...И к'во мислиш че ще стане..първата седмица даже може би 2 ще се кефиш че ходиш с онва момче..добреее..ама вие сте в 1 клас или ще си омръзнате или пък ако скъсате после ще е гадно щот сте в един клас...а сетих се за нещо още по-гадно ами ако трагнеш с онова момче и разбереш че още обичаш приятеля си,ами ако връщане назад няма???А да не забравяме,че ти в момента имаш приятеля си и пак си го обичаш макар и по-слабо,а пък онова момче го нямаш и само го харесваш...мхм ами ако го получиш според мен вече няма толкова мн да го харесваш и няма да го искаш...доста се оплесках и ти се накарах ама според мен е така..по-добре остани с приятеля си и не си мисли за онова момче,или пък си дайте малка почивка с приятеля ти за да изясниш чувствата си към него..
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]