.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

бърз отговор

Моля трябва ми бърз отговор...значи искам да си накъдря някак косата ама да е нещо подобно на букли и също начина да е такъв че да мога да спя така смисъл прическата ми трябва за утре нещо като ролки ама не ролки абе да си навич някак косата и сутринта да я пъсна и да е къдрава моля ви за бързо мнение!!! косата ми е горе-долу права дълга нз кфо др да кажа освен плс помагайте!
    ЂrUkN! F k

при мен много добре се получава с ластичета,разделяш си косата и правиш няколко "рогчета".не ми пречи да спя,нз.

Аз знам за вестници-нарязваш ги на ленти и ги увиваш около кичурчетата коса-ефекта е почти като с ролки
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Взимаш някакъв плат, нарязваш го на ленти и докато ти е влажна косата връзваш и спиш така. Предупреждавам те, веднъж го правих това и косата ми бухна прекалено много. Точния израз е "избухна"!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Аз знам за вестници-нарязваш ги на ленти и ги увиваш около кичурчетата коса-ефекта е почти като с ролки
    и аз го знам това,но при мен нямаше почти никакъв ефект...

Цитирай Първоначално написано от minimouse
    При мен имаше.Познавам и др. момичета които използват този метод за накъдряне.Може да не си го направила както трябва ли незнам..
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Не ми е ясно точно как се увива с вестника

Цитирай Първоначално написано от minimouse
    При мен имаше.Познавам и др. момичета които използват този метод за накъдряне.Може да не си го направила както трябва ли незнам..
    възможно е,но по-вероятно е,заради това,че косата ми е адски неподатлива на третиранеи е много права...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    При мен с пяна се получават доста добри къдрици, може да пробваш
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

eмм ако не ти е много жал за косата ... с маша

хора темата е от снощи,смятам че момичето вече се е накъдрило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове