- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бърз отговор
Моля трябва ми бърз отговор...значи искам да си накъдря някак косата ама да е нещо подобно на букли и също начина да е такъв че да мога да спя така смисъл прическата ми трябва за утре нещо като ролки ама не ролки абе да си навич някак косата и сутринта да я пъсна и да е къдрава моля ви за бързо мнение!!!косата ми е горе-долу права дълга нз кфо др да кажа освен плс помагайте!
ЂrUkN! F k
при мен много добре се получава с ластичета,разделяш си косата и правиш няколко "рогчета".не ми пречи да спя,нз.
Аз знам за вестници-нарязваш ги на ленти и ги увиваш около кичурчетата коса-ефекта е почти като с ролки
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Взимаш някакъв плат, нарязваш го на ленти и докато ти е влажна косата връзваш и спиш така. Предупреждавам те, веднъж го правих това и косата ми бухна прекалено много. Точния израз е "избухна"!
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
и аз го знам това,но при мен нямаше почти никакъв ефект...Първоначално написано от Giva
При мен имаше.Познавам и др. момичета които използват този метод за накъдряне.Може да не си го направила както трябва ли незнам..Първоначално написано от minimouse
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Не ми е ясно точно как се увива с вестника![]()
възможно е,но по-вероятно е,заради това,че косата ми е адски неподатлива на третиранеи е много права...Първоначално написано от Giva
![]()
При мен с пяна се получават доста добри къдрици, може да пробваш![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()