- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Струва ли си да пиете и пушите, само за да сте "готини&
11-12-13-14 може би и някои 15-годишни пият и пушат, защото компанията им пуши, за да се харесат на останалите, за да изглеждат по-големи иии кой знае поради какви простотии още. Това наистина е тъпо и за мен жалко да видя дете на тази възраст (аз съм дете на 16) с цигара в ръка с изражението "Вижте ме кой съм!" или пияно до припадък ... а още по-грозно и безсмислено за мен е когато те сами си разказват излагациите, за да се изтъкнаткато не разбират, че стават още по ... смешни с това. В спешната помощ често завеждат такива случаи - в безсъзнани оталкохол някой пикльо. Но с течение на времето пушенето и пиенето им се превръща в навик и те не могат без тях (особенно цигарите), но не закъснява и момента на просветлението, когато разбират грешката на замъгления си мозък, но е трудно да откажат цигарите например.
Аз не пуша, пия само 1-2 бири, или 1 водка и то само за настроение, когато съм на купон, а това се случва ДОСТА РЯДКООт което следва и, че не пия
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Просто не осъзнаваш, че всеки минава през този етап. Може би пубертета просто ще те удари по-късно. Сега ми се струва, че си неосъзнало се хлапе.
ам една фр и тя не пуши и не пий ама е фенка на Токио Хотел и я гледат странно![]()
без някфи обиди нали.....
споменавам само
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Аз не виждам друг начин да съм готина, освен като пия и пуша. За вас не знам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ето ме и 4ят!!!Първоначално написано от Pliok0019
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Който да ви казва, че не се струва да знаете, че на вашата възраст е бил отхвърлен от всички щото е тъпак. Ако не искате да сте отхвърлени от приятелите си и да скитате сами по улиците, алкохола и цигарите ви зоват !![]()
Ама насето стана на 18 тея дни...Първоначално написано от 24white24
Слава богу при мен е обратното- който пуши го гледат накриво. Поне мойта компания- другите сигурно за нас така говорят, но това не ме интересува особено.
При мен е имало време, в което пуша/пия/друсам се. Причината... от скука и гъзария.
За мое щастие всички, който мислехме тогава по този глупав и абсурден начин вече сне се променили. Правим уникално яките купони без дрога и цигани, просто заради самата компания.
Пушенето и пиенето не те правят готин.
Пуша,защото съм закачена за цигарите.
Пия,защото ми се пие.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Споко тъпако, и аз не пия и не пуша и пак си имам внимание![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз съм готин и без да пия и пуша![]()
![]()
По темата : Пиенето за здраве, пушенето от нерви ... Т'фа да го практикуваш за фешъност е пълен шит ... И да нямаш пари за джобни или за закуски или каквото и да било друго ...
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Струва ми се,че повредата е в твоят телевизор...Първоначално написано от NaskoKaulitz
За пушенето - да пуша,ама пропуших доста късничко,някъде на твоите годинки бях...,алкохол...преди пиех,колкото да се каже,че не е без хич,ей така за "наздраве"...и обикновено само по поводи...,а от около 2 години,въобще не съм близвала алкохол...И въпреки това,винаги съм била и продължавам да съм център на компанията...Така че пич,не цигарите и алкохола те правят готин,вземи потърси истинската причина,поради която не те приемат твоите съученици...
A qui
Ми, не знам каква щеше да ми е реакцията. Предполагам, че щях да си помисля, че не искат да я виждат да пуши, въпреки че знаем.Първоначално написано от cherinka
Но е тъпо да кажеш, че пушиш само на такива места, само за те мислят за "готин"... Поне аз така мисля.
Пък може и да си е нормално човек като се развесели да изпуши няколко цигари, знам ли, но при положение, че тя винаги е заявявала, че мрази цигарите и не би пропушила заради някакво си събиране, в същия момент прави точно обратното...Хмм
Мииии, правиш каквото решиш, това дали ще те вземат за "готин" зависи само от това дали си пич на място и си стоиш зад себе си, никъде не е написано, че трябва да пиеш или да пушиш, това са глупости.
Тея дето пушат за да са яки обикновено никой за нищо ги няма, защото искат да се харесат на всички![]()
Аз като пропуших пък в моя клас всички момиченца спряха да си говорят с мене![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
apff .. zapochnesh li edin p1t .. nqma spirane .. !! i kfo .. " gazari " ..![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
ae ne e po temata..daje ne znam za kvo ..ama do taz potrebitelka ...kak si mogla da izpysne6 bykva .. prionbreakПървоначално написано от PrionBreak
![]()
![]()
.!.
нит пиеммммм нийт пишимправедеб с м аз
we give it all.
Абе ако искаш си набутай в устата 10цигари и пий бира през гъза, пак няма да си интересен, забавен и т.н. Има много хора, които се оправдават, че компанията е виновна или това, че ги смятат за тъпи, защото не пушат. Изключително смотано е! Или пушиш, защото ти се пуши или не ги пипай! Кое е сложното....
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
многу гобре кахзаноуПървоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
we give it all.
emi chi kfo da napraa ... trq si kypq nova klaviatyra .. i mishka ... !! kakto i da e .. ne e za ymirane .. !!
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Не,защото да пушиш и да пиеш не е готино![]()
Без дрога добре, но без цигани?Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Купон без цигани, как успявате :/
Ако се разчуе, че не употребвате цигани по купоните всички ще ви сметнат за тъпаци!
Язък.
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Как не ти писна... тема след тема![]()
И е супер тъпо да пушиш/пиеш само за да демонтрираш къв 'гъзар' си...
nicolepcd
пием за настроение
пушим за кеф....
в моя клас ме гледаха като извънземно в началото като им казах, че пуша и пия ... да се гръмна ли ?