.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    11-12-13-14 може би и някои 15-годишни пият и пушат, защото компанията им пуши, за да се харесат на останалите, за да изглеждат по-големи иии кой знае поради какви простотии още. Това наистина е тъпо и за мен жалко да видя дете на тази възраст (аз съм дете на 16) с цигара в ръка с изражението "Вижте ме кой съм!" или пияно до припадък ... а още по-грозно и безсмислено за мен е когато те сами си разказват излагациите, за да се изтъкнат като не разбират, че стават още по ... смешни с това. В спешната помощ често завеждат такива случаи - в безсъзнани оталкохол някой пикльо. Но с течение на времето пушенето и пиенето им се превръща в навик и те не могат без тях (особенно цигарите), но не закъснява и момента на просветлението, когато разбират грешката на замъгления си мозък, но е трудно да откажат цигарите например.
    Аз не пуша, пия само 1-2 бири, или 1 водка и то само за настроение, когато съм на купон, а това се случва ДОСТА РЯДКО От което следва и, че не пия
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Просто не осъзнаваш, че всеки минава през този етап. Може би пубертета просто ще те удари по-късно. Сега ми се струва, че си неосъзнало се хлапе.

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    ам една фр и тя не пуши и не пий ама е фенка на Токио Хотел и я гледат странно без някфи обиди нали..... споменавам само
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Аз не виждам друг начин да съм готина, освен като пия и пуша. За вас не знам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан

Re: Струва ли си да пиете и пушите, само за да сте "гот

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Аз например не пия, не пуша, и всички в училище ме гледат като извънземен заради това. Та струва ли си да си съсипваш здравето само и само да не се делиш от другите и да си "готин" в тяхните очи.Лично на мен ми е безразлично какво мислят те, сега да се смеят, ама после ще плачат с кървави сълзи.....жалко че ще е късно за тях
    Не е заради това
    тъкмо т'ва щях да напиша и аз :Д
    Тук ставаме 3ма...
    Ето ме и 4ят!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен Аватара на 24white24
    Който да ви казва, че не се струва да знаете, че на вашата възраст е бил отхвърлен от всички щото е тъпак. Ако не искате да сте отхвърлени от приятелите си и да скитате сами по улиците, алкохола и цигарите ви зоват !

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Който да ви казва, че не се струва да знаете, че на вашата възраст е бил отхвърлен от всички щото е тъпак. Ако не искате да сте отхвърлени от приятелите си и да скитате сами по улиците, алкохола и цигарите ви зоват !
    Ама насето стана на 18 тея дни... Слава богу при мен е обратното- който пуши го гледат накриво. Поне мойта компания- другите сигурно за нас така говорят, но това не ме интересува особено.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    При мен е имало време, в което пуша/пия/друсам се. Причината... от скука и гъзария.

За мое щастие всички, който мислехме тогава по този глупав и абсурден начин вече сне се променили. Правим уникално яките купони без дрога и цигани, просто заради самата компания.

Пушенето и пиенето не те правят готин.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Пуша,защото съм закачена за цигарите.
    Пия,защото ми се пие.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Споко тъпако, и аз не пия и не пуша и пак си имам внимание
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Аз съм готин и без да пия и пуша

По темата : Пиенето за здраве, пушенето от нерви ... Т'фа да го практикуваш за фешъност е пълен шит ... И да нямаш пари за джобни или за закуски или каквото и да било друго ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Re: Струва ли си да пиете и пушите, само за да сте "гот

Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Аз например не пия, не пуша, и всички в училище ме гледат като извънземен заради това.
    Струва ми се,че повредата е в твоят телевизор...
    За пушенето - да пуша,ама пропуших доста късничко,някъде на твоите годинки бях...,алкохол...преди пиех,колкото да се каже,че не е без хич,ей така за "наздраве"...и обикновено само по поводи...,а от около 2 години,въобще не съм близвала алкохол...И въпреки това,винаги съм била и продължавам да съм център на компанията...Така че пич,не цигарите и алкохола те правят готин,вземи потърси истинската причина,поради която не те приемат твоите съученици...
    A qui

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от November
    Давам пример с една моя "приятелка".
    Бяхме на екскурзия. Преди това тя беше строго против цигарите, и не толкова към пиенето. Та на въпросната екскурзия изхарчи около 100 лв за цигари и алкохол. На въпроса от кога е пропушила, тя отговори: "Ами, аз пуша само на екскурзии...".
    Аз примерно никога не бих пушила, защото просто имам непоносимост към дима и т.н., а за алкохола съм почти категорична. Най-много бира или вино да пия. Всъщност, ще пия, защото още не съм.
    А каква щеше да е реакцията ти ако беше казала "Аз пуша единствено в къщи.По излизания и екскурзии - НЕ" ?
    Чакам си отговора..
    Ми, не знам каква щеше да ми е реакцията. Предполагам, че щях да си помисля, че не искат да я виждат да пуши, въпреки че знаем.
    Но е тъпо да кажеш, че пушиш само на такива места, само за те мислят за "готин"... Поне аз така мисля.
    Пък може и да си е нормално човек като се развесели да изпуши няколко цигари, знам ли, но при положение, че тя винаги е заявявала, че мрази цигарите и не би пропушила заради някакво си събиране, в същия момент прави точно обратното...Хмм

Мииии, правиш каквото решиш, това дали ще те вземат за "готин" зависи само от това дали си пич на място и си стоиш зад себе си, никъде не е написано, че трябва да пиеш или да пушиш, това са глупости.
    Тея дето пушат за да са яки обикновено никой за нищо ги няма, защото искат да се харесат на всички
    Аз като пропуших пък в моя клас всички момиченца спряха да си говорят с мене

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Panamaaa
    apff .. zapochnesh li edin p1t .. nqma spirane .. !! i kfo .. " gazari " ..
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от PrionBreak
    apff .. zapochnesh li edin p1t .. nqma spirane .. !! i kfo .. " gazari " ..
    ae ne e po temata..daje ne znam za kvo ..ama do taz potrebitelka ...kak si mogla da izpysne6 bykva .. prionbreak
    .!.

нит пиеммммм нийт пишим праведеб с м аз
    we give it all.

Абе ако искаш си набутай в устата 10цигари и пий бира през гъза, пак няма да си интересен, забавен и т.н. Има много хора, които се оправдават, че компанията е виновна или това, че ги смятат за тъпи, защото не пушат. Изключително смотано е! Или пушиш, защото ти се пуши или не ги пипай! Кое е сложното....
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Абе ако искаш си набутай в устата 10цигари и пий бира през гъза, пак няма да си интересен, забавен и т.н. Има много хора, които се оправдават, че компанията е виновна или това, че ги смятат за тъпи, защото не пушат. Изключително смотано е! Или пушиш, защото ти се пуши или не ги пипай! Кое е сложното....
    многу гобре кахзаноу
    we give it all.

Град
    Panamaaa
    emi chi kfo da napraa ... trq si kypq nova klaviatyra .. i mishka ... !! kakto i da e .. ne e za ymirane .. !!
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Не,защото да пушиш и да пиеш не е готино

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    При мен е имало време, в което пуша/пия/друсам се. Причината... от скука и гъзария.

За мое щастие всички, който мислехме тогава по този глупав и абсурден начин вече сне се променили. Правим уникално яките купони без дрога и цигани, просто заради самата компания.

Пушенето и пиенето не те правят готин.
    Без дрога добре, но без цигани?

Купон без цигани, как успявате :/
    Ако се разчуе, че не употребвате цигани по купоните всички ще ви сметнат за тъпаци!
    Язък.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен
    Как не ти писна... тема след тема
    И е супер тъпо да пушиш/пиеш само за да демонтрираш къв 'гъзар' си...
    nicolepcd

Град
    Plovdiv
    пием за настроение
    пушим за кеф....
    в моя клас ме гледаха като извънземно в началото като им казах, че пуша и пия ... да се гръмна ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си