- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Струва ли си да пиете и пушите, само за да сте "готини&
А в моя клас ме изгледаха по този начин, когато им казах, че не пуша и не пия.Първоначално написано от merilin1
![]()
Сменете се![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ми не,не си струва![]()
Суетата.Моят любим грях.
почти никой не го прави за да е готин поне така мисля аз .. мен си ме кефи да пия не за да съм готинаа както и да пафкам кфо общо има тва с готиното ? ? ?
ХАхХАхАха. Няма такъв бисер!Първоначално написано от DarkAvenger
Всъщност и цигани нямаме на купоните.![]()
Стефиту да не се чувства поканена.![]()
Разбира се, че си струва!
Give me your best shot motherfucker!
Въпрос на личен избор.Всеки избира какъв да бъде и никой няма право да го съди за това.А и според мен не те отбягват заради това че не пиеш или не пушиш![]()
тъпи тъпи тъпииииииии ...
тфа еее ...![]()
Струвало си .. ***![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
тва си е напълно нормално в днешно време,а не критерии че си "различен".
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
ако кажеш, че не пушиш и не пиеш, те гледат се едно си паднал от небето.Първоначално написано от мичка
дано тея, които искат да са различни, го вземат под внимание тоя факт..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе как един дето гледа другите "като паднали от небето" като не пият и не пушат не е писал тука.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ти ся к'во, рекламна кампания ли си правиш![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Вярно е!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Айде да те подкрепя, туко-виж основали фен клуб
.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
определено не си струва,ако искаш да бъдеш готин има много други начини![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
То има ли въобще някой, който в началото не го е правил, за да изглежда 'готин'. В последствие вече какво е станало..Пък и като им се пие и пуши, да го правят, само някви лайна на по 12-13 изглеждат, не смешни, не жалки, ами в момента не се сещам точната дума
Ей тая сутрин в таксито слушах, че децата м/у 12 и 14 годишна възраст масово си инжектират силицилов спирт право в кръвта.. ей тва ако не е за'люпен келеш с жълто на устата, здраве му кажи!
Трябва да чистиш и да перешПървоначално написано от SofiaRegularCunt
.
Майната му на готвенето - има fast foodПървоначално написано от Celence
.
А пък за памперси няма да говорим...
а пари за фаст фууд ще има лито ако не е да ти замирише на хубаво, аз не го признавам за ядене
![]()
Е нали е идеален. Парите са по дефолт.
Аз покрепям също!Първоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
Ми аз примерно не съмПървоначално написано от Celence
А то принципно такива глупости се наблюдават и в по-умален мащаб при субкултурите примерно и са не по-малко смешни - като ония изоглавени метъл пишлемета на по 13-14, нафраскани с гривни с шипове, обърнати разпятия и пентаграми, за да са по-"готини", "бунтарски" и "различни" :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Познавам хора , които не пият(всъщност не изобщо да не пият , а пият по малко и само по поводи , а не като мен всяка съботаПървоначално написано от NaskoKaulitz
) и не пушат и са много точни хора. Ти пак можеш да си пушеш и пиеш и наркотици да взимаш и пак да си задръстеняк. Сега ако твоите съученици те мислят за задръстен само , защото не си тровиш организма (и по специално пушенето) са егати ограничените същества и те съветвам да си смениш училището.
Под "готин" кво разбираш? Аз не съдя за някой , че е "готин" по това как изглежда и дали пуши,пие,взима наркотици и ходи по курви , а по характера. И по това дали мога да си направя нормален и интригуващ разговор с него или с други думи под "готин" човек разбирам , човекът да бъде интересен. А не е задължително да пиеш и пушеш за да бъдеш интересен. Пробвай да ги впечатлиш с характера си, интелекта си, чувството си за хумор и намери общи интереси с тях , които да обсъждате. А между другото в момента е модерно да не се пуши![]()
Кръв повръщам , пари не връщам!