Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
Аз например не пия, не пуша, и всички в училище ме гледат като извънземен заради това.Та струва ли си да си съсипваш здравето само и само да не се делиш от другите и да си "готин" в тяхните очи.Лично на мен ми е безразлично какво мислят те, сега да се смеят, ама после ще плачат с кървави сълзи.....жалко че ще е късно за тях
Познавам хора , които не пият(всъщност не изобщо да не пият , а пият по малко и само по поводи , а не като мен всяка събота ) и не пушат и са много точни хора. Ти пак можеш да си пушеш и пиеш и наркотици да взимаш и пак да си задръстеняк. Сега ако твоите съученици те мислят за задръстен само , защото не си тровиш организма (и по специално пушенето) са егати ограничените същества и те съветвам да си смениш училището.
Под "готин" кво разбираш? Аз не съдя за някой , че е "готин" по това как изглежда и дали пуши,пие,взима наркотици и ходи по курви , а по характера. И по това дали мога да си направя нормален и интригуващ разговор с него или с други думи под "готин" човек разбирам , човекът да бъде интересен. А не е задължително да пиеш и пушеш за да бъдеш интересен. Пробвай да ги впечатлиш с характера си, интелекта си, чувството си за хумор и намери общи интереси с тях , които да обсъждате. А между другото в момента е модерно да не се пуши