- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изпускане на нерви
Здравейте! Смятам, че имам един голям " - " ... от време на време много си изпускам нервите, т.е. нервак съм си, понякога доста. Може ли някой, който и да е, да ми каже някакъв начин по който да си ги владея нервите (примерно да си купя броеница ли, да си слагам ластиче около ръката и всеки път щом почна повече да викам да почвам да се удрям с него, за да се подсещам или знам ли и аз какво точно) П.с. нито пуша, нито пия ... просто искам да намеря някакъв начин, да чуя съветите ви ... благодаря много предварително на всички отзовали се
abe ne6to mn nervozni stanahme vsi4ki...![]()
ina4e teq prostotii s broenicata i lasti4eto ne pomagat... ako pie6 kafe spri go i nz di6ai kakto se kazva ako pak ne se polu4i idi na lekar moje i da e ne6to po seriozno...
ааа човек ти ако си мислиш че си зле
не стига че искам си го изкарам на някого( не пия кафе, спортувам) ами ся и вкъщи ми вдигат скандали за щяло и нещяло ( най ме изкефи тва на брат ми - стига си дишал шумиш OMG) та както и да е бих ти предложил да да пиеш нести и чай (успокоява, без него незнам ся къде щях да бъда). Не бих ти предлагал боксови круши - според мен няма много смисъл
бахти и се тряя си сдържам силата за щяло и нещяло. RAGE IN A CAGE FFS
И аз съм доста нервна, а напоследък и нервите ми са доста изострени и се ядосвам от малко. Това за ластика не ми звучи хебаво. Защо трябва да се самонараняваш?! Прекалено много болка има по света, за да си я причиняваме и ние самите на нас. А по темата: както казаха и преди мен спри кафето, ако има начин си почини малко от всичко - дай си релакс, един ден се разходи сам (или с приятен човек) на място, където харесваш, овеличи съня си, наспи се (ако в последно време не си успявал). А за да не викам на хората, аз просто поемам дълбоко въздух, казвам им "Добре" и ги оставям да си говорят сами, махам се от този дето ме дразни. Ако и у вас е така, сложи си слушалките и пусни музиката, или просто спри да им обръщаш внимание на приказките.
Аз съм на принципа: Това, което ме наранява или изнервя, просто не му обръщам внимание.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Вие ако мислите, че никотина успокоява...
Седатиф ПС, на билкова основа е. Ако не - психолог, за да ви изпише по-сериозно нещо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз мн си изпущам нервите - неска щях без малко да набия една даскалка![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
.. бойй .. кой каде видиш яко бой .. Къцаш къцаш докато ти стане добре ..![]()
не бе базикам се .. Запиши се на бокс или нещо текоа
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Просто ти трябва нещо за разсейка..
Трудно е когато си нервиран/ядосан ей така от небето да ти падне спокойствието и обладанието.
Всичко си опира до психика.
Ако всеки път си вкарваш фиксидеята, че си супер голям нервак и палиш лесно и от най-малкото - така ще е.
Всичко става със самовнушение.
Цаката е да мислиш хубави неща, такива, които те успокояват до някаква степен.
Знам, че няма да послушаш и един ред от написаното от мен.
Благодаря, че ми загуби времето.![]()