- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изобщо изпитва ли нещо
Здравейте на всички![]()
Има едно момче,което от извесно време много ми допада.Запознахме се лично в един сайт за запознанства и си разменихме скайповете.Започнахме да си пишем лигавим и да обсъждаме разни теми.Виждах го по квартала ,поздравявахме се ,той ми казваше че съм много сладка и чаровна,сваляхме се по скайпа.Много ми е приятно когато си пиша с него.Преди 1-2 седмици ми написа в скайпа че трябва да ме пита нещо,но аз не му отговориух,защото не съм била на скайпа и оттогава не ми е писал.На скайпа му пише "бебок обичкам си те" а в същото време ми прави комплимени и ме сваля.Харесвам ли му или просто да има с кой да се лигави.Даите съвет моля ви
![]()
Щом се харесвате.. излезте бе хораНе може така само по скайп да си пишите
![]()
..Why can't I be innocent..
Сега хвърлям боба.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Еми като не ти е писал от тогава...като го видиш го питай що е спряла иначе...ако искаш го питай за кого става дума там за тея неща на скайпа му и готово
не виждам кво му е трудното
а иначе може да си просто ей така за едната забивка
![]()
абе я излезте и поговорете навън бе, не може само по Скайп колкото и да ви се иска![]()
Първоначално написано от i hate you but i love you
'Добавям' 1Тъй като ми взе думите от устата (
) <-----това в кръгът на шегата де...
![]()
попитай го такъв въпрос ,че му го намекваш.
например: ти играеш ли си с мене или>
ама по така сериозно го питай...
ако те харесва кво чака още![]()
Малко сме разумните.
ами като не ти пише той, му пиши ти.Обясни му , че не си била на скайп , когато ти е писал и го попитай какво е искал да те пита тогава.Това в случай , че те е срам да го питаш лично.
А иначе съм напълно съгласна с горните мнения, че тая работа със скайп е тъпа.Излезте навън и се разберете на 4 очи.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Попитай го за кого се отнася това и/или разбери от общи познати дали си има приятелка. Ако е свободен, излезте. Та белкем се вземете.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
eii i az tva 6qh da pi6aПървоначално написано от SnowWhiteQueen
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от i hate you but i love you
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Според мен помисли си хубаво дали си струва да се занимаваш с човек който е спрял да ти пише и явно се зарибява с друга
Но се пак нищо не се знае,ако все пак си заслужава човека поговори с него каква е причината да спре да ти пише и след като ти обясни признаи че имаш нещо кам него че не искаш да си играчка и че ако има сериозни намерения към теб излезте говорете си опознаите се и когато още повече си допаднете се вземете и се обичайте![]()
Аз не мисля че по тфа което ни казваш можем да разжерем дали те харесва смисъл кой ли не с зарибява в скайп пък ние не сме врачки да
знаем харесва ли те
izlezte, izlezte
emi za da ti go kaje bi trqbvalo da go misli...nai veroqtno si pada po teb![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Според мен ако подозираш че ти е сърдит пиши му в скаип и кажи искаш ли на кафе утре или когато можешне може наистина само по скаип най-добре е очи в очи
![]()
+1Първоначално написано от I_Know
пак детска работаааПървоначално написано от i hate you but i love you
![]()
![]()