Цитирай Първоначално написано от comingoutofthefire
Ако искаш да се себеизразяваш по типично тийнейджърски начин стани имо или фешън или нещо съвсем различно. И някак си е глупаво да кажеш, че искаш да се промениш при условие, че за годините ти няма какво толкова да променяш в себе си, защото не си завършен човек. Дано не се обидиш, за което. Ако решиш можеш да направиш каквато си пожелаеш промяна сега, а не го когато е късно. И най-добре гледай позитивно на живота и се радвай, че си на 15-16 и до главата не са ти стигнали проблеми от сорта на работа, кандидатсване и тям подобни простотии. Сега не му е времето да преживяваш депресии, няма за какво просто! Няма да има нищо по-чудесно от това да се отпуснеш по течението за кратко, да усетиш какво е да си несериозена поне за кратко време. Не вярвам да си заслужават услията, за да си изкараш един измъчен вид и да се чувстваш в депресия, така нищо не се оправя, дори да мислиш, че има какво изобщо да се оправя или да бъде по-добре. Перфектна си, просто не го осъзнаваш. Както те посъветвах, гледай по-несериозно на нещата поне за кратко. Пък после живота кой знае по какви пътеки ще те отнесе и без това.
Не се обиждам за което..а от емо и фешън съм далечее ама многоо,аз такива не ги разбирам,не ги харесвам точка.Може би съм в кофти период и имам нужда някой да ми каже,че ще стане нещо от мен знам,че съм на 16 ама всички ми натякват,че ако не сега,то няма после кога и съм голям човек и тн..

Истината е ,че ужасно ме е страх да не затъпея,да не изпростявам като личност страх ме е,че ще пропадна и нищо няма да излезе от мене и ми е адски тъпо,че все се правя на весела пред другите,а само аз си знам колко ми е криво.Просто не искам да съм повърхностна като хората около мен,какво да направя ,да спра ли да се виждам с тях?