Може би вече е имало такава тема, погледнах в търсачката, но не успях да намеря... За това ако има такава тема се извинявам предварително.

Ако задам въпроса така "Случвало ли ви се е да ви лъжат?" няма да е правилен, защото почти всеки е бил лъган някога. Но случвало ли ви се е да бъдете с някого много време, да си мислите, че го познавате и че всичко между вас и истинско и в един прекрасен ден да разберете за колко много неща ви е лъгал този човек? Случвало ли ви се е да обичате някой с цялото си сърце, да направите всичко за него и той да ви се отблагодари с лъжи ? И как се справихте с това бе хора? Защото аз не мога...

На кратко моята история: Бях с едно момче 2 години, всичко беше много хубаво, обичахме се, бях сигурна в него, но дойде момент, в който нещата спряха да вървят и се разделихме. В продължение на една година не сме спирали да си общуваме, имах възможност да бъда с други момчета, но аз отблъсквах всеки, който се доближи до мен, защото имах чувства към И. и просто не исках да ги лъжа тия хора.... Той си хвана гадже, коеот аз не познавам лично, само по снимки съм виждала и ми беше разказал една история за тях двамата, а от миналата неделя насам всеки ден разбирам по нещичко, което няма нищо общо с това, което ми е казал... Значи за този период, в който бяха заедно аз се съсипвах, защото страшно много го обичах и ми беше адски трудно да знам, че е с друга... Снощи разбрах, че въпросното момиче въобще не е от София... Аз съм страдала напразно, лягала съм и съм ставала с мисълта, че той прекарва нощите си с нея, а същност тя изобщо не е от нашият град... И когато му ги казах той дори не си направи труда да се опита да обясни нещо, не че обяснението му ще промени нещо, но поне да си мръдне пръста, защото до вчера твърддеше, че му пука за мен и държи на мен...А думите му бяха "Абе нямам какво да ти се обеснявам не ме грее кво мислиш"... Цяла нощ и цял ден се опитвам да проумея възможно ли е да постъпи така с мен... И не мога, и не мога, и не мога да повярвам, че точно той - най-близкият за мен човек, единственият човек на когото съм се доверявала някога, човекът, който ме познава най-добре.... (той твърдеше, че аз също съм единствения човек, който го познава толкова добре, а сега същност и за това ме е излъгал, защото аз изобщо не знам кой е той....), точно той постъпи толкова гадно и подло с мен... И не мога да повярвам, че не го интересува какво мисля аз, а до вчера ми се обесняваше колко много държи на мен... И тия 2 години за него нищо ли не са означавали ? Наистина ли аз съм била никоя в неговия жимот... Защото, дори и в момента да не го искам, той е част от моя живот...И аз трябва да намеря начин да го загърбя и да продължа напред. А как да стане тоя номер?

Ако някога някой от вас е попадал в подобна ситуация нека сподели как е успял да се съвземе и да продължи напред. А и от останалите съвети не отказвам, съжалявам, че ви занимавам с моите неща, но в момента ми е много трудно и няма към кого да се обърна