- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Физическоо УФ!!!
Бе, има ги всякакви - и с проблеми и без. Една съученичка си е освободена, за да няма ниска оценка ( и не дай си Боже да свали и някой друг грам). На всичкото отгоре майка й е лекар, така че всичко е уредено.
Все ще има някой прецакан.
От друга страна и да не си освободен, пак можеш да си стоиш на едно място, както някои момичета от класа ми. Дори волейбол не могат да играят като хората...
И аз бях освободена от физическо защото имам астма ама тогава не беше толкова сложна процедурата...![]()
Да, но за нея оценка 4, може да е повишаваща дипломната оценкаПървоначално написано от Boot
Аз пък съм имал 5, докато отличниците, които не знаят откоя страна да ритнат топката получават шестици![]()
Аз пък си имах 6-ци , играех си и не мрънках. Това си е предмет като предмет- справяш се по- добре и изкарваш добри оценки, като не се вясваш или си все нещо "болна" за физическото се пишат кофти оценки, така си е.
В нашето училище си имахме поговорка за физкултурата "И в студ и в мраз 300-та ще тичам аз" - така е, няма как ,хаха :Д
Никой не е умрял от 100 коремни преси или хвърляне на медицинска топка, не бойте се.
Мене пък би ме обидило някоя мърла, дето не си мръдва пръста, само присъства там и нищо не прави, все е недоволна и не се помръдва една топка да хване и тича 50 метра с токчета да има оценка като моята.
Като си освободен трябва да присъстваш, извинен си от занятията, но не ти се пишат отсъствия- значи преподавателят носи отговорност за присъствието ти в часа и ако не си бил там и ти се е случило нещо пак е отговорен, ако не е записал, че те няма.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Мразя физическо!Мразя спортовеее! Ебати трупът съм!
![]()
Днес и един път не можах да подскоча на тъпото въже! Не мога да играя баскетбол, нито волейбол, нищо. Аргх! Никога не съм имала шестици по физическо.
![]()
супер луд фен съм на спортът.......
гледам, футбол, баскетбол,волейбол,хокей,а ерикански футбол и всичко свързано със спорт,което дават по телевизията![]()
И аз обичам спорта. Най-вече волейбола, въпреки че не съм много спортна натура...хаха![]()
A, не се притеснявай, аз съм същияПървоначално написано от Bianca
![]()
тва си го тегля от замундаПървоначално написано от 88
![]()
Sigurno ste dosta meki, 6tom fizi4eskoto e 6iban predmet, hodi 4opli semki i mul4iПървоначално написано от InitialD
To4no zatva sum napisal "AKO nqma6 proble,.koito..." ...Първоначално написано от cappy123
The Spark
Тя добре ми обяснява кое, как и защо, ако това те притеснява, всезнайко...Първоначално написано от Raybeez