.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: брекети

Град
    ~ПреД~ТебБб~

брекети

това според вас вярно ли е освен че изправят зъбките брекетите са мн вредни моята зъболекарка каза че мястото където стои брекета след времето на носенето зъба става гаден самото място стои ""изнесено"" ако някой ме рабра. Имали хора които носят брекети? Доволни ли сте?

http://www.teenproblem.net/s/1642.html
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    София
    нищо не им става на зъбите... достатъчно модерни средства са ползват...

те ако бяха вредни ,нямаше да ги славгат.ТО точно това им е работата,да изправят кривите зъбчета
    Малко сме разумните.

Аз имам. Мнооооооого съм доволна.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абсолютни глупости. На мен след една година носене ми се наложи да ми ги махант за известно време и да ти кажа не съм забелязала зъбите ми да са "износени". Най-добре сложи брекети..и си смени зъболекарката

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Аз имам и това са пълни глупости...та нали брекетите са за да ти оправят зъбите, а не за да изглеждат износени. Съвет- смени си зъболекарката

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

СМЕНИ СИ ЗЪБОЛЕКАРКАТА!!!

Не мястото не стои "изнесено" аз в момента нося брекети нося ги от година и даже в момента две брекети ми са отлепени и гледам нищо ми няма на зъбите ама съвсем нищо по нищо не се отличава мястото където е било лепилото явно трябва да си смениш зъболекарката нито имам кариес нито нищо при добра хигиена няма опасност за кариес
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    гр. Варна
    Боже..... каква е тая зъболекарка???!?!?!? не..не ..ужас.Разбира се, че не се износват-от какво по-точно да се износят?!

Мога да ти кажа, че брекетите имат страхотен ефект, не могат да се сравняват с шини изобщо.Има някои казват, че шините повече помагали-глупости.Брекетите са най-доброто решение.Макар и скъпи след време няма да съжаляваш гарантирам ти го
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lori
    Аз имам и това са пълни глупости...та нали брекетите са за да ти оправят зъбите, а не за да изглеждат износени. Съвет- смени си зъболекарката
    +1

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    ами горе долу цената каква им е и на всички зъби ли се слагат защото а зимам нужда само на един зъб
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na vsichki zybi se slaga. I osven tova ne se iznosvat zybite. Ama tova e prosto smeshno. Zybolekarkata ti ne razbira mnogo mnogo.

Град
    Varna
    Колко горе-долу струват едни брикети аз съм много навита да си сложа обаче чувам че са доста скъпички
    (=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)

Град
    Враца
    Моите са 600лв.. Ама доколкото знам са между 600-800 лв.. Аз нося от година и половина и мн им се кефя Сигурно още ще си ги понося, но не ми пречат.. А онова за износването.. Глупостии! Нищо си им няма на зъбите.. Боли само когато се пристягат и то за ден-два. =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

моите бяха 1800 и нямах никакви проблеми.
    носих ги малко повече от година...майче година и месец..
    зъбите ми са си белички и няма и следа
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Ако си от София търси ПРОФ.МУТАФЧИЕВ ето ти сайта - www.valortho.com
    София 1612
    ул.Плиска 54 (в Красно село)
    тел.02 9552319
    моб. 088 797 12 07
    тел./факс 02 9526125
    е-майл - info@valortho.com

Най-добрия е Аз ги носех год и половина и са ми ИДЕАЛНИ Към 3000 лв обаче ще ти излезне всичко ;pp
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Глупости. Изобщо не ми личи, че съм носила брекети. Ходих при д-р Нинов, като ми излезе към 1800-2000. Това всичко, нали. Обикновенните шини действат много по-бавно, уж са по-евтини, но нито ефекта е толкова добър, а пък и както казах е по-бавно, лечението продължава много време. И накрая се получава, че се дава еднакво като пари.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Ще ти кажа само едно:
    Смени си зъболекарката!

Носила съм преди около 2години...носих ги година и половина почти и е много дагно според мен,защото постоянно трябва да се съобразяваш какво да ядеш,трябва да внимаваш да не ти се отлепи брекет,а пък и ти ги слагат 3часа
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

аз не съм чувала нещо подобно.иначе и аз имах,но миналата седмица ми ги свалиха-и вече изглеждат се едно че не съм имала брекети

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си