Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Цитирай Първоначално написано от TheWomanizer
Пич, по начина по който пишеш разбирам, че си интелигентно момче. Това, че си девствен не те прави малоценен. Просто да не ти пука! Бъди сигурен, че половината 18 годишни са девствени и само разправят пред другите с колко жени са били. Но не е така. Така, че си живей живота, и не се вкарвай в филми. Когато ти е писано тогава ще загубиш девствеността си. Приятелите ти трябва да са много прости. Ти си НАЙ-ЯКИЯТ и не трябва да ти пука кой какво ти казва.

Бъди щастлив!
Ти сигурен ли си в това което казваш? Защото аз сериозно не познавам момче на 18 години което да е девствено...

О Боже ! А ти пък как се изказааа самооо...
пффф... да си чувал и за един друг вид хора освен,тези като теб?!
И това,че ти не познаваш девствено момче на 18 нищичко не значи.... то си е ясно,че и твоите дружки са на твоя акъл....
така че... няма нуждаше да се изказваш толкова смело....
Не говоря за мой дружки говоря и за хора които са ми познати не баш дружки.Какво имаш предвид като казваш като мен? Няма лошо хората да са като мен.Няма да изброявам всичките си качества.Хората които ме познават могат да потвърдят думите ми.Лошото е ако хората са като тебе - нападаш без причина,говориш глупости и само си търсиш белята...
И тука не се ли сещаш,че и аз мога да ти оговоря същото - Какво лошо има да са като мен?И аз имам качества. Хората,които познавам могат да потвърдят и моите думи Е,кво правим? ....

И най-после разбери,че хората ''като мен'' нито имат против секса,нито мразят секса,нито причината да мислим различно е девствеността,нито комплекси....никое от тези неща,които съм виждала да изреждаш насам натам...

Ти просто няма как да се съгласиш с мен,защото си виждаш нещата по твой начин.... и за съжаление голяма част от тийновете правят същото... и после грешките са на лице...за какво спорим??? Ти не виждаш ли колко сбъркани са нещата?
Еми как ще виждаш....като ти ги подкрепяш...
Да сте чували думи като : последствия? отговорност? ...детски акъл???

За кво си говориме изобщо... Ти за думите ми друго обяснение не можеш дори да си извадиш... освен СЕКСА....
То ващо си е смех бе...
Не ние ще останем мизерни,нещастни,незадовол ени заради малкото морал,който поне е останал и заради тва,че се замислям за нещата преди да ги върша....ами тея дето са сега ''напредналите''....те реват накрая!