.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Град
    В.Търново

ЖЕНИТЕ! гррр

Заглавието е супер удачно според мен.
    ... Само да отбележа! НЕ за ВСИЧКИ ЖЕНИ се отнася долу написаното! Никога не съм крайна в изказванията си.
    Като начало..ненавиждам "женската популация" на тоя свят.
    Мъжете не са перфектни, но жените бият рекордите по стремеж към перфекционизъм, което ги прави ...жалки.
    АЗ съм жена. Какво да се прави? Скапана Х хромозома...
    .. Само малко неща ще напиша за да не стане дълга темата.
    Ще разгледам приятелството, любовта, работата и характерните качества.

Приятелство
    Жената-жена.
    Тъпия мит за "най-добрите приятелки" върлува яко из тиин средите. Срещат се. 1на500 "най-добри" приятелства, ако не тряба да сме точни. Жените са завистливи, алчни и високомерни, в повечето случаи, което убива съжителството им с друг женски икземпляр, притежаващ подобни ако не и същите приятни качества.
    Жена-мъж.
    Това е момента, в който жената... леееко се накланя към поумняване, но не напълно. Зависи и от мъжа. Ако двамата "най-добри" приятели НЕ станат в някакъв етап "пооовече от най-добри приятели" и след това "Тя: ми хайде да се чукаме.. Тя: Ем ок.", те ще са най-близо до това, което може да се нарече САМО приятелство. Разбират се,понеже на мъжа му е вродено, да се спогажда с изчадието адно и жената постепенно започва да страни от типично женските тъпотии, и става.. що годе, човек.

Любов
    В любовта пък са най зле!
    Хиляди пъти мъже са казвали, като най съкровенно желание пред духа от лампата на Аладин, образно казано, : " КАкво искат жените? "
    И духа какво казва? Неможа ли нещо постижимо да измислиш!
    Лошото е, че дори някой да отговори на тоя въпрос, ще е лъжа, ако отговора не е " И те не знаят"
    Жените намат никаква идейка какво желаят, и не е като да знаят че незнаят, те знаят че знаят, но в крайна сметка се оказва,че след 3 минути знаят друго нещо, а вече не знаят едно от нещата които са знаели ПРеди три минути и така на всеки 10 мнението им се...променя. Но те иначе знаят! Те знаят какво искат от живота! Мъжът трябва да е еди къф си еди що си, да не е грозен, дебел ала бала. Ебати претенциите и за какво? За да намерят някъв свестен тип и да му прецакат иначе жалкия животец с два пола на земята, от които единия е абен. Не е работа тва...
    Жена-любов-жена- благодат. Изчерпателна съм.

Работа
    На работата...жената е в стихията си да бъде отвратителна.
    Колежка- гнус! отврат! Най-противния вариант за колега. Ще трябва да и търпиш простотиите, телефоните, ужасния грим, гадните подмятания, старанията и да бъде забавна, неуместните и забележки заради които искаш да и отвъртиш главата, лигавото настроение, гадния и гласец, личните драми...etc. Ако ти е шефка, пак по-добре, щото ще я виждаш по-малко. Ако имаш късмет естествено!

Сборни характерни качества
    Жените винаги знаят повече. Първо знаят повече от всеки мъж на света, а второ (но не и по значение) повече една от друга. Как го постигат - не зая, но зная че са твърдо убедени в това.
    Жените винаги са прави,те са немилостиви. Или поне по-малко от мъжете,те са по-малко състрадателни, те са небрежни, самомнителни, клюкарки, завистливи , скандалджийки, ,никога не са доволни, неотстъпчиви, отмъстителни, продажни , лицемерни , малодушни, сприхави, алогични, безкомпромисни, безпощадни, цинични , лукави,
    норганизирани, нямат чувство за ориентация, спекулират с факта, че мускулите им са по-слаби, лесно манипулируеми, манипулатори, безотговорни, капризничат , лъжат , сплетничат , не могат да пазят тайна,те са неверни, прелъстителни, страхливи, изискват да бъдат изслушвани, но те не изслушват.

Е мисля че стига толкова.
    И пак. Не всяка жена притежава всички тези качества. Но притежава поне една пета от тях.
    Не всяка жена е отврат. Но има потенциал, защото и е заложено, вродено е. От нея зависи дали ще се изяви.
    И не на последно място... мъжете далеч не са страхотни, по-добри са 100 пъти от жените , но много по малко като брой.
    ... но да не ми дават поводи да ги почвам тях че...

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    съгласна съм :P
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ужас!Посоченото по-нагоре е самата истина

Град
    В.Търново
    Евала на draki4ka и hooliganka89, че си признават. И аз признавам. Написах го за да се освестят някой хора, но едва ли с всички ще стане...
    [/b]

И аз си признавам, какво да се прави...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Аз също съм съгласна .Въпреки ,че това за приятелсвтото отдавна си го знам
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

ne 4e ne e vqrno ama taka nasabrano na edno mqsto... boje nie sme ujasni... i vse pak ve4e go prejivqh.... pak i na majete im se nalaga da ni ponasqt vse pak bez nas nemogat...

Не че е грешно, но не е и вярно. Ако става дума за жената като пол, да, вярно е. Само че жена и момиченце са както физически, така и психически състояния. И ако е психическото... то определено е грешно. Една истинска жена знае кога и какво иска. Както и истинския мъж.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Каква тема само.... Не съм съгласна със сборните качеста и приятелството... Определенията,които си написала са напълно различни от мен като жена,колкото и да не ви се вярва на повечето... Както и за работата и от части любовта....Авторке,ти се опита да извадиш нашите "кирливи ризи",но повярвай на момчетата (мъжете) са много повече!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    По принцип поради някои от изброените горе причини нямам много приятелки/познати от женски пол, предпочитам момчетата...

Пп. за тея дето не знаят - женско съм
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

хаххаах

И аз си признавам... Въпреки, че си имам най-добра прятелка и сме заедно от 7 години... Аз сега съм на 17 години и знам, че мога да разчитам на нея за всичко с нея всичко ми е общо...

Имам и най-добър приятел и не мисля да спя с него... НЯКОГА!!!

За всичко друго съм напълно съгласна

I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad

Не знам какво искам Всички ми го казват ама то си е вярно де
    ..Why can't I be innocent..

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    По принцип поради някои от изброените горе причини нямам много приятелки/познати от женски пол, предпочитам момчетата...

Пп. за тея дето не знаят - женско съм
    И аз така...
    ElinoOor

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Каква тема само.... Не съм съгласна със сборните качеста и приятелството... Определенията,които си написала са напълно различни от мен като жена,колкото и да не ви се вярва на повечето... Както и за работата и от части любовта....Авторке,ти се опита да извадиш нашите "кирливи ризи",но повярвай на момчетата (мъжете) са много повече!
    Жените винаги знаят повече. Първо знаят повече от всеки мъж на света, а второ (но не и по значение) повече една от друга.
    Доказваш тезата ми само....

Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    ne 4e ne e vqrno ama taka nasabrano na edno mqsto... boje nie sme ujasni... i vse pak ve4e go prejivqh.... pak i na majete im se nalaga da ni ponasqt vse pak bez nas nemogat...
    естествено че неможем без вас вие сте нашето спасение :Р

Град
    Paradise
    Ох, абе тва май е истина Е, шанс Съгласна съм за всичко освен за работата. :P Там е описана една средностатистическа кифла, а аз не съм от тва племе. Иначе... да така си е...

дамм

чесно жените в БЪЛГАРИЯ са мъченици
    help me..........pls........

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Нали трябва да има равновесие.Колко са мъжете с кирливи ризи,толко и жените сте с "прокъсани жартиери"
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ужас!Посоченото по-нагоре е самата истина
    Малко така, ама не се отчайваме!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен
    Истина си е,признавам

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ох, абе тва май е истина Е, шанс Съгласна съм за всичко освен за работата. :P Там е описана една средностатистическа кифла, а аз не съм от тва племе. Иначе... да така си е...
    e i da ne pritejava6 vsi4ki "ka4estva" pritejava6 pone 1/5 ot tqh... i tva e neusporim fakt.... kakto i pove4et momi4eta de... 6toto za vsi4kite verno trbva ad si nqkvo iz4adie bukvalno....

PP: a kam avtorkata moje bi nqma da e zle da dobavi6 kam spisaka i materialistki... vse pak pove4eto ve4e si izbirat majete po kolata i djoba a sled tova po van6en i vatre6en kriteriii.......

Цитирай Първоначално написано от BHuMaTeJ|eH*
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    естествено че неможем без вас вие сте нашето спасение :Р
    da i tuk idva paradoksat "s vas zle ama bez vas o6te po zle..." i posle jenite neznaeli kakvo iskat....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си