Така... Първо, здравейте всички!
Захващам се с нещо, което нарушава принципите ми по няколко параграфа. Винаги съм се чудела на хората, които си споделят проблемите из форумите. Да де, ама удари и моят час, просто се притеснявам да споделя с който и да е познат. По-нататък ще разберете защо. Дотук с увода, хайде по същество:
Аз съм на 18 и на любовния ми хоризонт има нова звездичка, нов сладур, хубав, добър, умен, забавен, абе момче мечта (както всички знаем, моето гардже е нй-хубаво ). Та този сладур, между другото 22-годишен, ми грабна окото още откак го видях, после се оказа, че ще имаме и допирни точки с него, абе лека полека взех да хлътвам. Искам го! По мои и на нищо неподозиращи познати наблюдения, и той не е безразличен към мен, но това са само догадки и ми е доста трудно да преценя ситуацията. Откъде идва проблемът - по стечение на обстоятелствата той ми е преподавател, и то не студент на практика, а редовен учител . Затова аз се притеснявам да говоря с него открито, защото ако нещо не се получи по план става много кофти после, от негова страна предполагам са същите мотивите. Последно като се видяхме се бъзикахме нещо, че ще излизаме вечерта, по-късно аз му писах смс да го питам съвсем сериозно, той каза, че се е уговорил вече с някой си и не може. Оттук ми изскачат няколко варианта - наистина да е бил зает, да се притеснява да излезе с мен по гореспоменатите причини, или пък да не иска да има нищо общо с мен по чисто човешки причини... Оф, не знам, знам само, че го искам, а съм с вързани ръце и чакам нещата да се подредят сами, надявам се по скоро.
Благодаря на тези, които ми изчетоха темата, написах я да си излея душата основно, защото няма кой знае какви съвети да ми дадете - половината ще ми пожелаят успех, другата половина ще ми кажат да бягам надалеч. Все пак, ще се радвам да прочета ако имате да казвате нещо по темата. Благодаря още веднъж за търпението.