Към Seducti0n:
Всичко това само по себе си е съвсем вярно, но проблемът е, че в настоящия момент или поне до момента, в който видях писмата му (или най-вече последните неща, на които попаднах преди 2-3 месеца ), връзката ни се развиваше прекрасно - бяхме успели да се научим и двамата да правим компромиси, за да сме щастливи, прекарвахме цялото си време заедно и пак не ни стигаше. И дума не може да става връзката ни да се е изчерпала...нищо подобно.
Но просто не мога да приема, че ме е лагъл за толкова много неща. Било е в началото, да, но това всъщност не променя факта, че се чувствам ужасно предадена. До преди два месеца бяхме безумно щастливи, прекарахме страхотно лято...а сега всичко е к главата надолу. За него нищо не се е променило - той ме обича, казва го, показва го...и сигурно е така. Но за мен се промени всичко...
Към Hottie
Всъщност си съвсем, съвсем права. Измъчва ме, че не знам истината. Разговори очи в очи имаше много. Плакали сме заедно, повтаряли сме едни и същи неща. Той твърдеше че казва истината. Последно твърдеше, че с бившата си приятелка се е виждал два пъти (но както стана ясно миналата седмица, пак не е бил честен). Изобщо не помнел, кога се бил срещал с нея на времето... Не знам защо не може просто да ми каже всичко. Обяснявах му го, молих го...и той всеки път твърди, че вече каквото има да се знае се знае...и всеки път изскача нещо ново. И всеки път ми разбива сърцето.