Офффф незнам какво да кажа освен,че си получила много болка със случилото се с това момче.Според мен това,което той е правил е супер малаумно и детско.Според мен истинската любов е само между двама а не да обичаш 100 човека.Според мен не е хубаво да започваш нова връзка като не си превъзмогнал предишната любов и може би искаш да си още с нея.Аз много лесно се привързвам към човека с които съм това е много голям минус,защото понякога хората не оценяват това което им даваш.С една голяма част с момичетата с които съм бил само съм се мъчил,защото се привързвам и накрая нищо.До колкото виждам вашата любов или (поне твойта)е била истинска обичала си го много.Според мен той не заслужава човек,като теб до себе си,защото е супер малаумно да се държиш с един човек така знам,че много боли и никои като теб не го заслужава.Не мога да ти дам конкретен съвет,но ти пожелавам успех и много много любов.Хубаво е,че споделяш.И мен много ме е боляло след раздяла с момиче,но не съм бил толкова дълго с човек до себе си та да се привържа към него толкова.Та като гледам връзката ти е била пълна с много болка.И ти е било много много трудно,което според мен е тъпо да се постъпва към един човек.Не те познавам,но мисля,че не го заслужаваш.