- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделено. Лошо начало-щастливи моменти-болезнен край.
Мила, моята история я знаеш вече - нещо подобно е. Знам колко боли от лъжите и знам колко ти е трудно да решиш какво да правиш. Както казват останалите, а и ти самата, за това време, в което сте били заедно той много се е променил и няма смисъл да слагаш минали неща на преден план. Но...помисли добре - след като се е променил и след като става дума за неща от миналото защо продължава да ги крие и да те лъже? Когато един човек е променен той не се срамува от миналото си, а го споделя и продължава напред...обръща нова страница. Ти самата казваш, че всеки път ти се кълне едва ли не, че каквото има да излиза на яве е излезнало и всеки път ти разбираш за нова, и нова лъжа... За въпросното трето момиче - аз също не вярвам, че е било на базик. Ако този човек те обича толкова много не би си позволил да продължава с лъжите. Не знам той как разсъждава, но лично аз ако изпадна в подобна ситуация, когато знам, че ако премълча ще нараня човека до себе си, ако проговоря пак ще го нараня - лично аз ще избера да проговоря. Да, така отново рискувам да го нараня този човек, но поне ще съм искрена пред него. А колкото до това дали да му дадеш втори шанс - това единствено ти сама можеш да го решиш, защото ти най-добре си знаеш как се чувстваш в момента, колко си предадена и дали си готова ако се наложи утре да понесеш нова лъжа. Не забравяй, че доверие се губи лесно, но не така лесно се връща... Искрено ти пожелавам колкото се може по-скоро да направиш най-добрият избор ЗА ТЕБ самата.![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..