- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделено. Лошо начало-щастливи моменти-болезнен край.
Barbie наистина много съжалявам, че се чувстваш по този начин, но не мога да не отбележа колко се смях на отговорите, които са ти дали особено тези на Seducti0n и crs, които нямат нищо общо с живота на човека, а са плод по скоро плод на романтично-летящото въображение на млад и романтични хора, не видели още грозотата на живота. Сигурен съм че тези пориви на романтизъм скоро ще отшумят и за съжаление ще се наложи да видят истината за света и отношенията м/у хората. Също така доста се чудих на твоята собствена наивност. Ако ми позволиш ще изкажа своето мнение, което ще е в разрез с всички останали до сега. Ако по някакъв начин то не ти хареса имаш пълното право да го изтриеш (имаш мод права гледам) и да ме напсуваш, няма да се сърдя.
Значи сега аз ще ти разкажа за другата гледна точка...тази на твоето момче. Аз говоря малко условно, защото не го познавам, но според това което си описала, все едно гледам себе си. Първата и основна твоя грешка, е че гледаш само от твоята си позиция (на жена) и въобще не се опитваш да разбереш него. Всъщност вие жените никога не се опитвате да разберете мъжа, защото сте твърдо убедени в собствената си безпогрешност, а това далеч не е така. Замисляла ли си се колко много може да му липсваш докато си била там? Замисляла ли си се, че той когато е бил там с другата, всъщност е търсел теб? Замисляла ли си се колко много един мъж се нуждае от женска ласка? Знаеш ли че най-тежките си моменти един мъж може да преживее и преодолее само от едно единствено милване по бузата? Знаеш ли колко много един мъж се нуждае от жена, когато му е трудно(не в сексуалния смисъл)? Ти знаеш ли всичко което му се е случило докато те е нямало? Най-обичам детските истории от рода...изневерил е значи не те обича. Айде бе!!! Защо винаги сте толкова тесногръди?
...Ядосах се и изтрих половината текст надолу. Ако преценя по-натам ще ти го пратя на лично.
Единствената му грешка е била тази, че е бил достатъчно тъп, че да не си изтрие кореспонденцията. Ако той имаше малко мозък, сега щеше да си най-щастливото момиче на света и нямаше да има и тази тема. Не го съди толкова строго, а използвай сивото вещество в кутийката на върха на тялото, както и женската си интуиция и разбери отговорите на въпросите по-горе, както и на следните: Защо го е правил? Истина ли е било? Само е гъделичкал егото си или наистина не изпитва чувства към теб? Крие истината за да не те нарани или щото е тъп мачо?
Не ме разбирай погрешно! Не го защитавам, нито оправдавам постъпките му! Няма да ти казвам да направиш това и онова, но ако намериш отговори на горните въпроси ще стигнеш бързо до правилното решение.
Надявам се да съм помогнал поне малко. Поздрави.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици