.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Sofia

Само Глупости..

Тук като гледам и въобще в цяла България всички си мислят,че фитнеса прави мъжете много силни(така мислят момичетата)а именно обратното.Няма нищо по-хубаво от упражненията и постоянното им повторение.Аз примерно започнах преди месец и повече да ходим с приятели в едно училище и да се набираме и кво ли не.И всякакъв тип упражния.Което прави тялото жилаво и го оформя достатъчно.Та мисълта ми е,не се тъпчете с химий и да блъскате във фитнеса.Правете някакви коремни преси и всякакви такива неща,кофички,набирания и още много други неща,някой ако се интересува мога да му предложа упражния до толкова до колкото знам.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

i az hodq na fitnes no ne gultam nikvi himii i ne "bluskam" [momi4e sum]
    fitnesa e idealniq na4in za poddurjane na forma , stiga da se pravi kakto i kogato trqbva

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    i az hodq na fitnes no ne gultam nikvi himii i ne "bluskam" [momi4e sum]
    fitnesa e idealniq na4in za poddurjane na forma , stiga da se pravi kakto i kogato trqbva
    Да бе така е..ама и няма лошо малко упражнения за гъвкавост.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Искаш да се изфукаш, че си лост-маниак ли? Ами аз съм фитнес маниак ае са сборим.

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ами аз не ходя на фитнес.Но в съблекалнята, имаме 6-7 уреда.И всеки ден правя .Но не обичам да ходя по фитнес.Правя си коремни,лицеви, и имам гири тук в нас.Но химия не взимам...
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

crc, на колко си години?

Град
    InTheAyer
    Напълно съм съгласен с crc ама все пак трябват и едни гири/дъмбели, защото ако чакаш само от набирания да развиваш бицепса няма да стане т.е. ще стане ама ефекта ще се получи мнооого по бавно и няма да е същия :P

Голям фен
    Добро утро. Пичовете от моя клас, след като две години ходиха на фитнес, започнаха да тренират със собствено тегло. Стана така, защото не можеха да правят и 1/10 от това, което мога аз, а и ги биех на канадска борба от време на време, а те са с 15-20 кила над мен.

Град
    Видин
    Можеш да си ходиш на лостове и да правиш яко сила...ама като дойда с 30-40 кила над тебе ще те бутна и ще паднеш, сеш се...само с лостове не става
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си