- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Полудявам заради едно момиче ! ! !
Здравейте харесвам едно момиче супер много и то мен но не чак толкова и вече сме говорили за връзка но тя каза че трябва още малко да ме опознае оки тук проблем няма. Проблемат е там че когато я няма в скайп или не мога да я видя в училище изперквам много става ми много кофти ръката вече ме боли от удари по стените.Някой да знае как мога да се успкоя усвен с тва да не мисля за нея и да правя други неща за разсейване.![]()
Недей да мислиш за нея когато я няма.Разсейвай се някак
Напуши се с Chronic и няма да имаш проблем![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Първоначално написано от Kenvel0
Недей удря стените, бе! Удряй патлака и ше ти мине.
Знаеш ли за понятието невролаксин?![]()
Внимавай с нервите и недей да показваш такива горещи чуства към въпросното момиче.
Ти си супер малумен тва да го правиш заради едно момиче.
А за нервите няма лек , освен земи един вибратор наври си го в кирливия гъз да се тресе и да те релаксира путю.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
gledai da se razseiva6... pak 6te se vidite i pi6ete.. taka 4e ne se poburkvai..
Мислех си че тия са на привършване!!!Първоначално написано от Glavoreza
![]()
![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
естествено .... имаше 1 момиче дето и аз много харесвам , и тя мн ме харесва ма си има някаф на 19 (ние сме на 13) и аз няма кво да кажа и не ме грееПървоначално написано от hooliganka89
кво да фана да рева или да троша къщата??
![]()
"Фани" се научи да пишеш!Първоначално написано от BHuMaTeJ|eH*
карай по кротко ще психясаш
![]()
офффф ммм аз до такаа степен не полудявам но ЗНАМ КАКВО Е НЯКОЙ ДА ТИ ЛИПСВА ДО ПОЛУДА![]()
спорта мой човек... той ща опрай... или фитнес знам ли.. прецени си, а и не е зле да пиеш Белеграмин за нервите![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Prosto si vluben...![]()
Is everybody going crazy?!?
Първоначално написано от hooliganka89
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
za vlubenite lek nqma....
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
oooooooo ima be kak da nqma hva6ta6 si novo momi4e/mom4eПървоначално написано от ND4SPD_f
ами според мен искай и номера и когато я няма в скаип и ти липсва дрънкай и,пиши и понякога закачливи смс-и![]()
e za kvo mu e da si hva6ta druga,kat i s taz macka moje da ima uspehПървоначално написано от therichbitch
a ina4e da, kat te otrejat hva6ta6 drug
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
emi tq 6te go otrege mn qsno ti kvo si misli6??Първоначално написано от ND4SPD_f
![]()
Dream as you'll live forever ,live as you'll die tomorrow!
eeeee,ne taka de 6te ot4aqte 4oveka .... ne e napulno sigПървоначално написано от sweeety93
![]()
nali tva ,i e rabotataПървоначално написано от ND4SPD_f
![]()
Dream as you'll live forever ,live as you'll die tomorrow!
аз и го имам спок тва не е проблем проблема е после с баща ми за сметкатаПървоначално написано от Tedi4ka
![]()
a за хващането на друга тва не е проблем просто тва момиче е второто което обичам и сам луд по нея предишното 2 години без шанс за нея я харесвах и накрая ми стана една от най-добрите приятелки ама оная 6тото се тряя нейните приятели да са на по 18Първоначално написано от sweeety93
![]()