.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    за всичко съм съгласна,освен за приятелството..ако и двете момичета са повърхностни всичко се прецаква..но аз си имам едно момиче,в което съм абсолютно убедена...така де..има и изключения

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    за всичко съм съгласна,освен за приятелството..ако и двете момичета са повърхностни всичко се прецаква..но аз си имам едно момиче,в което съм абсолютно убедена...така де..има и изключения
    Винаги съгласен с момиче със сини очи
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    от човек до човек има разлика.има много вярни неща в това което е написала авторката но също така могат да се отнасят и за мъжете.това че си себична не означава да слагаш всички жени под общ знаменател и да пренебрегваш мъжете че са божи кравички.всеки има кусури и както имаше една мисъл "никой не е перфектен докато не се влюбиш в него".

не мога да повярвам, че всички жени (момичета) си признаха...истината е, че за едно добре възпитано момиче нито едно от горните неща не важи!Има много свестни момчета и момичета...всичко опира до възпитанието, човешката личност е най-фината скулптура и за да я изваеш перфектна (почти) си трябват много любов, усилия, внимание и най-вече талант.

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми наистина има доооста вярно в написаното...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    mezdra
    мм.....дам ше кажа че съм съгласна за някои работи защото повечето(не казвам всички)момичета по някога са приятелки само или докато им изнася или докато не започне нещо да не им изнаса и някое друго момиче ги подкрепи и те зарязват старата си приятелка и вече имат нова и така постоянно! И в любовта може да се каже че е така -например две момичета приятелки харесват си едно момче ако са наистина приятелки и двете се отказват от него , а ако не едната казва пред другата че няма да се занимава с него и зад гърба и го сваля най-нахално....... има ги всякакви! В никакъв случай жените не са ангели.......

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Каква тема само.... Не съм съгласна със сборните качеста и приятелството... Определенията,които си написала са напълно различни от мен като жена,колкото и да не ви се вярва на повечето... Както и за работата и от части любовта....Авторке,ти се опита да извадиш нашите "кирливи ризи",но повярвай на момчетата (мъжете) са много повече!
    Нали трябва да има равновесие.Колко са мъжете с кирливи ризи,толко и жените сте с "прокъсани жартиери"
    :P Съгласна съм....

Град
    Враца
    Има нещо такова, да
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ужас!Посоченото по-нагоре е самата истина
    +1 напълно съм съгласна

Град
    sofiqqq
    Ох , така си е ...... и аз съм момиче
    Обаче винаги съм ги мразила .......
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    STARA ZAGORA
    m dam ... kvo 6te re4e " momi4e sum, ama gi mrazq" .. 6to gi mrazite , 6tot na polovinata im zavijdate a drugata polovina ne stavat ???
    Kak moje mom4etata da se podkrepqt , a momi4etata samo da se dunqt. Naistina ima hora deto napulno otgovarqt na tova opisanie , az li4no mislq 4e ne sum ot tqh, ili pone se nadqvam. ...

Град
    Париж
    С някой от думите си,все едно ме описваше И аз винаги се смятам за права. А като се замисля,аз винаги съм се разбирала повече с момчетата,отколкото с момичетата.

П.П. Искам такова същото нещо и за мъжете.Мисля че има много неща да се кажат и за тях
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    ne 4e ne e vqrno ama taka nasabrano na edno mqsto... boje nie sme ujasni... i vse pak ve4e go prejivqh.... pak i na majete im se nalaga da ni ponasqt vse pak bez nas nemogat...
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Каква тема само.... Не съм съгласна със сборните качеста и приятелството... Определенията,които си написала са напълно различни от мен като жена,колкото и да не ви се вярва на повечето... Както и за работата и от части любовта....Авторке,ти се опита да извадиш нашите "кирливи ризи",но повярвай на момчетата (мъжете) са много повече!
    Нали трябва да има равновесие.Колко са мъжете с кирливи ризи,толко и жените сте с "прокъсани жартиери"
    :P Съгласна съм....
    =D>
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]С някой от думите си,все едно ме описваше И аз винаги се смятам за права. А като се замисля,аз винаги съм се разбирала повече с момчетата,отколкото с момичетата.

П.П. Искам такова същото нещо и за мъжете.Мисля че има много неща да се кажат и за тях
    Имаш го. Скоро

Супер фен
    Град
    България
    Мале вие жените сте ужасни ва!

Нищо ние пак си Ви обичаме!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вярно е,но както каза,не всички жени са такива.

По принцип най-добрите приятелства се създават м/у представителите на противоположните полове, но има едн дилема, че "Намеси ли се секса приятелтвото изчезва"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си