Здравейте!Търсиме момичета и момчета за балет Софистик в София(тренираме в "Люлин").Занимаваме се с модерни,характерни танци(танци на народите),танцово шоу и хип хоп.Участваме в концерти и състезания,печелим награди и най-вече се забавлявамеАко има интересуващи се посетете нашият сайт( www.sofistik.dir.bg ),там ще намерите каквото Ви е нужно или пишете ЛС тук
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Всичко в тоя свят ме дразни.В момента имам време да си танцувам само вкъщи след като приключа с всички домашни и теми мамицата му
Ама ви подкрепям де![]()
мерси за подкрепатаПървоначално написано от Jamalska
ако все пак намериш време и имаш желание,ела
няма да съжаляваш
![]()
www.sofistik.dir.bg
май тая година ще кандидатсваш ... ?!Първоначално написано от Jamalska
се тая ... бр за темата но не съм от софия , а и няям време дори и събота и неделя съм на нещо като даскало ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Mдам...чака ме някой ВУЗ(надявам се)...
А неска гледах некфо филмче и адски мн се зарибих по суинг от 20те-30-те години ...гот крейзи![]()
Mдам...чака ме някой ВУЗ(надявам се)...
А неска гледах некфо филмче и адски мн се зарибих по суинг от 20те-30-те години ...гот крейзи![]()
И азПървоначално написано от Jamalska
Само че не успях да го изгледам до края
И началото малко изпуснах..иначе филма беше..
![]()
What you give is what you get!
Ммм как се казва групата ви?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
СофистикПървоначално написано от Sam90'
![]()
www.sofistik.dir.bg
на хип хопа нямаме видео,ето тук има едно клипче http://zazz.bg/play:8c3df94cимаме и други танци.ако някой иска да види да ми пише на лично и да даде сакйп,ще пратя,просто не сме ги качвали никъде
![]()
www.sofistik.dir.bg
А хореографията един определен човек ли ви я измисля или всички имат участие?
Тъй красиви, тъй наивни,
Хаха , тоя със жълтото е голям образ )) Аз мога да разкърша вдървеното си тяло 3 пъти по-успешноПървоначално написано от gluhar4e
![]()
Не видях нищо впечатляващо в т'ва клипче, което да ме 'зариби'.![]()
Дори и да бях от София и да се чудех къде да се запиша нямаше да го направя при вас, защото не видях никаква хореография... на моменти даже се и размиинаваха... движенията са наистина елементарни. Няма нищо, което да те 'грабне'.
А като отиваш да танцуваш някъде, ти се иска да станеш по-пластичен, по-гъвкав... да умееш т'ва-онова...
пък т'ва изглеждаа, че са по-скоро танци за някой училищен концерт, за който сами трябва да си измисляме движенията...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Maкар че принципно няма нищо лошо всеки да измисля движения ю ноустига да се одобрят
Разбира се хубаво е да има хореограф който да покаже и обясни някои по-далечни от ума движения
Поне грешката,която аз очаквах ад видя я нямаше твърде често-някакви празни паузи.
т.е. не видя празни паузи?!?Първоначално написано от Jamalska
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
видях,но не бяха чак толкова трагични,колкото примерно на кнцерта на сити дето си въртяха задниците,правят пауза щото не знаят кфо да направят и продължават с баунса
Имаме си хореограф,но и ние помагаме в измислянето на движения.Но все пак на нея това и е работата,така че главно тя измисля,а когато нещо не ни харесва намеираме по-добър вариантПървоначално написано от Sam90'
А отностно танца,този не е от най-добрите хихи Имаме много по-добри,просто тва е качено,другите си ги имам на компа и пак казвам,ако някой иска да види да пише лично,ще пращам
![]()
www.sofistik.dir.bg
еми айде де,покажи ниПървоначално написано от basson
![]()
![]()
www.sofistik.dir.bg
Ами съгласана съм,че танцът не е нещо супер впечатлявощо и тн...Но все пак си ни е танц и трябва да си го танцувамеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ако искаш дай скайп и ще ти пратя нещо,което според мен е впечатляващо
![]()
www.sofistik.dir.bg
ами да ходим заедно на дискотека и ще ти покажа какво означават горещи танци във всякакъв стилПървоначално написано от gluhar4e
![]()
тука вече и предложенията заваляха... дискотеки, танци, едно-друго ^^![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Щом аз успях да кача клипче в зазз.бг начи секи може.
Първоначално написано от basson
можеш и на някоя тренировка да дойдеш и да ме шашнеш,не е нужно да ходиме на диско
![]()
![]()
www.sofistik.dir.bg
Ами, кажи кога има тренировки, на които някой може да дойде да види за какво става дума. За какви пари става дума, колко пъти в седмицата, какви са групите (начинаещи, напреднали и т.н.)... ?
Тъй красиви, тъй наивни,