.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Какво ще правите през Коледната си ваканция ???

Здравейте

Пиша една статия и вътре трябва да вмъкна интервюирани ученици/студенти, отговаряща на въпроса "Какво ще правите през Коледната си ваканция ???"

Таааа, как мислите да го давате :P

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    sofiqqq
    мии ще ида на село за малко .... ще спя най вече ии така
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Мега фен
    ПО-ЧИВ-КА!!!!
    КА-ФЕН-ЦА!!
    МОМ-ЧЕН-ЦА!!

дано отговорих достатъчно ясно
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ще ходя на почивка в планината,макар че предпочитам да си остана тук амаа кфо да прави..

Град
    Hidden Village of Konoha
    Защо бе, колко ще ви е дълга ваканцията тая година???
    По темата - студентка съм - през ваканцията ще се прибера вкъщи. Първите два - три дена ще си почина, ще прочета някоя хубава книга, а след това започвам да уча за сесията.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Враца
    Ще уча ден и нощ!!!
    Еми ваканцията май е 11 дена за учениците Почивка, та маане
    еlsy

Ами ще си почина малко
    Ще отпразнувам Коледа и Нова година със семейството и роднините си и ще се стягам за училище
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ще ида на хижа за няколко дни със приятели ще си почина хубаво пазаруване подготовка за коледа и нова година подаръции и така
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Ще си почена, че аман от учене.........жалко че е толкова кратка ваканциятя. Имам чувството, че ако можеха щяха да кажат, че не се учи само на 24, 25 и на 1...........

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Цитирай Първоначално написано от lori
    Ще си почена, че аман от учене.........жалко че е толкова кратка ваканциятя. Имам чувството, че ако можеха щяха да кажат, че не се учи само на 24, 25 и на 1...........
    Даа, като нищо.Иначе по темата , все още не знам но главно ще съм на рожденни и именни дни и естествено празници,сигурно и на село ще отида, но главно излизане, кафета, празниците , подараците и общо-взето празничния дух , най-хубавото нещо е, че всички класни ще са минали до 22 декември и ще си прекарам една за 1 път спокойна ваканция .Все още навивам нашите да ме пуснат на хижа на Нова година, тъй като едва ли ще ме пуснат в някое заведение, като нямам и 16 , но все още без успех.
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Град
    Видин
    Ще правя снежни човеци и бази от сняг.После ще се замерваме със снежни топки и ще се борим в снега.

П.С Никога не е късно да станеш за резил!

П.С2 Ще излизам с приятели и ще празнувам естествено,като почти всеки
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Дно има сняг,че да се периме с снежни топки,война да си направим и яко да се тирибуниме у главите,ебаси якото

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    офф то една ваканция докато мигна и ще свърщи
    Но се пак за 4 дне ще ходя някаде все още нз каде по Коледа и бъдни вечер трябва да съм в нас и един ден преди да замина ето станаха 7 дена И вече след 1ви ще поизлилзам повечее на диско кафета насам насам и тейй тшк-а е че още първия ден като са варна от ваканцията и ще имам контролнооо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ауууу голямата ваканция Ми на една приятелка техните няма да ги има от 25 до 3ти и мисля стабилно да се размажа
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    somewhere over the rainbow
    Доста кратичка ваканция,но все пак идея си нямам за сега какво ще правя.Иска ми се да я прекарам спокойно с някои интересни книжки в леглото,или да изгледам всички части на "Американски пай",защото не съм ги гледала до сега.Не ми се излиза-не и за повече от половин час-навън сигурно ще е адски студ.
    Коледата-със семейството-мисля,че е проява на уважение.Така и така,почти не се виждаме през годината,и сега да ги изоставя,ще се получи неприятно.Ще ми е гузно и неприятно на самата мен,какво остава за тях.
    Може за нова година да се уредя някъде извън вкъщи,но без много пиене.От миналата година имам лоши спомени свързани с шампанско,бира,домашно вино и малко водка(беше ми един от първите пъти).Надявам се да сме някоя приятна компания,няма да вдигаме много шум и на другия ден няма да ставаме от...местата на които за последно сме били будни.

Град
    40 Miles from the Sun
    СПАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Не съм се наспивала от месеци, толкова много ми се спи постоянно. Просто поне два дена ще спа. Няма как.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Ще спя, ще ям, ще купувам и опаковам подаръци...Ще гледам филми, ще прочета някоя книжка, ще празнувам (още нз с кого, но има време)
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Варна
    Мм..аз аз на 25ти вечерта заминавам.на екскурзия с новия клас ихуу.. чак до 31ви сутринта чак ще съм си във Варна .. Чаааакам я с огромно нетърпение.. останалите дни ще се подготвям за Нова Година..ще спя..че уча по английски,тоест само последния ден.. x[

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ще спяяяяяя

ще излизам с приятелки, ще спя зимен съм, ще си гледам кефа, ще се подготвя за даскало, че сега ми е важна година..... ама гати ваканцията ни се е оформила - 5 дена на кръст
    I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!

Майка ми си идва от 4ужбина и главно ще съм си унас с семейството .. естесвено ще има време и за излизане с приятели аа и пазаруване
    ~Remember,remember...25th of November~

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ще гледам коледни филмчета, ще помагам в подготовката за празниците, ще отбележа поредния си рожден ден, на който, по стара традиция, няма да съм в особено добро настроение.
    Искам сняг като миналозимния! Да мога да се хвърлям от гаражите отсреща и да потъвам в снега.. след това, премръзнала, да се прибирам вкъщи, където майчето да ме чака с чаша горещ шоколад.. ех..
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ще се наспа като хората Ще имам време за филми, излизания и т.н Като цяло нищо чак толкова интересно няма да правя, просто ще си почина Пък и то 12 дена ще минат супер бързо
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ами то май сички ше спиме и аз ше спа!!!иии ше получавам подаръци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си