- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще правите през Коледната си ваканция ???
Здравейте![]()
Пиша една статия и вътре трябва да вмъкна интервюирани ученици/студенти, отговаряща на въпроса "Какво ще правите през Коледната си ваканция ???"
Таааа, как мислите да го давате :P
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
мии ще ида на село за малко .... ще спя най вече ии така
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ПО-ЧИВ-КА!!!!
КА-ФЕН-ЦА!!
МОМ-ЧЕН-ЦА!!
![]()
дано отговорих достатъчно ясно![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Защо бе, колко ще ви е дълга ваканцията тая година???
По темата - студентка съм - през ваканцията ще се прибера вкъщи. Първите два - три дена ще си почина, ще прочета някоя хубава книга, а след това започвам да уча за сесията.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ще уча ден и нощ!!!![]()
![]()
Еми ваканцията май е 11 дена за ученицитеПочивка, та маане
![]()
еlsy![]()
Ами ще си почина малко![]()
Ще отпразнувам Коледа и Нова година със семейството и роднините си и ще се стягам за училище![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ще ида на хижа за няколко дни със приятели ще си почина хубаво пазаруване подготовка за коледа и нова година подаръции и така![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Ще си почена, че аман от учене.........жалко че е толкова кратка ваканциятя. Имам чувството, че ако можеха щяха да кажат, че не се учи само на 24, 25 и на 1...........![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Даа, като нищо.Иначе по темата , все още не знам но главно ще съм на рожденни и именни дни и естествено празници,сигурно и на село ще отида, но главно излизане, кафета, празниците , подараците и общо-взето празничния духПървоначално написано от lori
, най-хубавото нещо е, че всички класни ще са минали до 22 декември и ще си прекарам една за 1 път спокойна ваканция
![]()
![]()
![]()
.Все още навивам нашите да ме пуснат на хижа на Нова година, тъй като едва ли ще ме пуснат в някое заведение, като нямам и 16
![]()
, но все още без успех.
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Ще правя снежни човеци и бази от сняг.После ще се замерваме със снежни топки и ще се борим в снега.
П.С Никога не е късно да станеш за резил!
П.С2 Ще излизам с приятели и ще празнувам естествено,като почти всеки
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Дно има сняг,че да се периме с снежни топки,война да си направим и яко да се тирибуниме у главите,ебаси якото![]()
![]()
офф то една ваканция докато мигна и ще свърщи![]()
Но се пак за 4 дне ще ходя някаде все още нз каде по Коледа и бъдни вечер трябва да съм в нас и един ден преди да замина ето станаха 7 дена И вече след 1ви ще поизлилзам повечее на диско кафета насам насам и тейй тшк-а е че още първия ден като са варна от ваканцията и ще имам контролнооо
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ауууу голямата ваканцияМи на една приятелка техните няма да ги има от 25 до 3ти и мисля стабилно да се размажа
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Доста кратичка ваканция,но все пак идея си нямам за сега какво ще правя.Иска ми се да я прекарам спокойно с някои интересни книжки в леглото,или да изгледам всички части на "Американски пай",защото не съм ги гледала до сега.Не ми се излиза-не и за повече от половин час-навън сигурно ще е адски студ.
Коледата-със семейството-мисля,че е проява на уважение.Така и така,почти не се виждаме през годината,и сега да ги изоставя,ще се получи неприятно.Ще ми е гузно и неприятно на самата мен,какво остава за тях.
Може за нова година да се уредя някъде извън вкъщи,но без много пиене.От миналата година имам лоши спомени свързани с шампанско,бира,домашно вино и малко водка(беше ми един от първите пъти).Надявам се да сме някоя приятна компания,няма да вдигаме много шум и на другия ден няма да ставаме от...местата на които за последно сме били будни.![]()
СПАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Не съм се наспивала от месеци, толкова много ми се спи постоянно. Просто поне два дена ще спа. Няма как.
Ще спя, ще ям, ще купувам и опаковам подаръци...Ще гледам филми, ще прочета някоя книжка, ще празнувам (още нз с кого, но има време)![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Мм..аз аз на 25ти вечерта заминавам.на екскурзия с новия клас ихуу.. чак до 31ви сутринта чак ще съм си във Варна ..Чаааакам я с огромно нетърпение.. останалите дни ще се подготвям за Нова Година..ще спя..че уча по английски,тоест само последния ден.. x[
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
ще излизам с приятелки, ще спя зимен съм, ще си гледам кефа, ще се подготвя за даскало, че сега ми е важна година..... ама гати ваканцията ни се е оформила - 5 дена на кръст
I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!
Майка ми си идва от 4ужбина и главно ще съм си унас с семейството .. естесвено ще има време и за излизане с приятели аа и пазаруване![]()
~Remember,remember...25th of November~
Ще гледам коледни филмчета, ще помагам в подготовката за празниците, ще отбележа поредния си рожден ден, на който, по стара традиция, няма да съм в особено добро настроение.
Искам сняг като миналозимния!Да мога да се хвърлям от гаражите отсреща и да потъвам в снега.. след това, премръзнала, да се прибирам вкъщи, където майчето да ме чака с чаша горещ шоколад.. ех..
![]()
You are broken, I can fix you...
Ще се наспа като хоратаЩе имам време за филми, излизания и т.н Като цяло нищо чак толкова интересно няма да правя, просто ще си почина
Пък и то 12 дена ще минат супер бързо
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ами то май сички ше спиме![]()
![]()
![]()
и аз ше спа!!!иии ше получавам подаръци
![]()