- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл..?
Значи .. дойде и моя ред да правя тема за личните си проблеми ;д та .. има едно момче което ме иска от ноември насам и досега все не му се получаваше поради простата причина,че аз бях с други момчета.И наскоро реших,че би било добре поне да му дам шанс.Тръгнахме и аз се зарадвах,но впоследствие забелязах,че е АДСКИ,АДСКИ стеснителен .. няма държане за ръце,няма прегръдки по пейките,нито целувки освен за 'здрасти' и 'чао' .. само разговори и разговори. Говорили сме и на тази тема и той каза,че е много свит и даже ми се извини,задето няма такива работи .. аз му казах,че няма проблем,като по този начин се опитах да убедя и себе си в това,но .. не успях.Просто прекалено много ми липсва физическата близост.Иначе като характер е супер,но .. някои неща не могат да се преглътнат.Вече ми тежи да излизаме .. преди всяка среща си казвам наум как ще го "отрежа"(колкото и гадно да звучи),но когато ме целуне за 'здрасти' изгубвам смелост .. и така дилемата: да продължа ли да се натоварвам,чакайки мига в който вероятно ще се отпусне и ще ми оправдае чакането или да спра с това възможно най-скоро?
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]