- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелката ми иска да не се виждаме известно време
....
До колкото разбирам от написаното сега ще предприемете крачката да живеете заедно!?Което е голяма работа и е съвсем нормално да се обърка приятелката ти.
Не се претиснявай не е казано,че след като иска да се разделите за известно време това означава,че се чуди дали иска да е с теб.
Пример:Аз например също един път помолих моя приятел да се разделим за известно време,бях много объркана и се чудих дали има смисъл да сме заедно.Макар,че съм живяла с него на три места в две държави и аз понякога си задавам въпроса "Той ли е мъжа с главно М?".Пойсках да се разделим за една седмица за да мога да имам време да помисля над някой неща и още на третият ден си му званнах да се пребира при мен.
Пожелавам ти успех!
2 варианта
1. Няма да се върне.
Това включва: неоговаряне на обажданията ти, дистанциране, ходене на места където не ходиш... забравяне за съществуването ти. Не те обича вече или нещо много ама много не е наред относно вас.
2. Ще се върне.
Това означава: че е имала нужда от малко време за себе си. Един вид ергенско парти или.. да се почуства за последно ей така.. свободна. Мъжете не разбират това на жените. Но аз ще обясня: В една връзка жената мисли поне на 200% а мъжът да кажем на 99%.. жената обмисля всичко до най малкия детайл и това затормозява. Тежи. И тя лесно дава фира щото е мекотело po default затова има нужда от НЕмислене известно време. И така. После и става мъчно и празно и се връща и тва се повтаря и повтаря... но се връща ако те обича, тва беше главната ми мисъл.
дам!
![]()
След като казваш, че обмисляте да заживеете заедно, е съвсем нормално тя малко да се стресне. Това е голяма крачка за всеки.Гоялма промяна.Съвсем в реда на нещата е да иска сама за себе си да помисли дали ти си Човека за нея.Това в никакъв случай не означава, че не те обича.Дори напротив... може би иска да помисли много внимателно, за да не те нарани.
Разбира се има и го и това, което каза ShiZo -за ергенското парти.Замисли се-все пак вече ще е с теб постоянно и край на "ергенския" живот (ако мога така да го нарека).
Абе на кратко-СПОКО. Не се стряскай.Може би дори ще се окаже за добри и после ще е още по-хубаво от преди.
Успех!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Дори да се върне, то скоро ще се разделите. Временните раздели рядко водят до нещо хубаво.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз не бих направила така.С това временно разделяне ще рискувам любовта да си замине.Не мислиш ли,че е твърде странна?Можеше да каже"хайде да забавим темпото или да не бързате толкова",а не "да се разделим за малко".
Може би не е сигурна дали иска да заживеете заедно, все пак това е доста сериозна стъпка.. Остави я сама да вземе решение дали ще се върне при теб. Ако не обича, бъди сигурен, че ще го направи![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
.........
Това с временната раздяла не води до нищо добро...но всяко правило си има изключения.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ами незнам може просто да иска малко свобода замислял ли си се?а може и да я накарало нещо незнам![]()
ами щом толкова иска да си "поживее" , хубаво.Не я спирай.
Ама защо не й кажеш, че може да си живее и без да се разделяте "временно". Дай й свободата, която иска, но без да се отдалечава от теб.
Ако тя види, че ти си готов да и дадеш това лично пространство, от което се нуждае, може би ще промени мнението си.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първоначално написано от curka87
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
нестава тя каза че така като ме гледа как се тревожа и притеснявам и ще и е неприятено ,вчера вечерта събрах смелост и и казах,че от другата седмица ще уважа решението и и няма да се виждаме и след това всичко е в нейните ръце ако тя ме потърси добре ако ли не ще се мъча да се оправям някак си![]()
![]()
просто може би вината е в мен защото съм на такъв етап в живота си че работя на 2 места уча 2 семестара за една година,но винаги когато съм имал свободна минута съм я прекарвал с нея, заебал сам и приятели и всичко .... както и да е че ми стана тъжно.
Благодаря ви за отговорите заминавам за 2 дни и след това живи и здрави ще посетя темата и ще разкажа ако има развитие
Не обвинявай себе си заради това,че тя не е сигурна.А може би,както вече казах,наистина тя иска да си "поживее" и след това да започнете съвместния си живот заедно.В никакъв случай не си прави прибързани изводи.
Сигурна съм(от това,което казваш),че тя те обича и тази "почивка" няма да продължи дълго.Тя ще се върне и всичко ще е наред.
Хайде не се отчайвай и когато има развитие на събитията,пиши да кажеш какво е станало.
Още в началото на връзката ни си дадохме подобна почивка. Беше по Коледа за около седмица. Доведе до доста положително развитие на връзката ни.
Иначе е нормално да се стряска малко от факта, че мислите да живеете заедно. Няма начин това да не я тревожи малко или много. Много по-различно е от това да бъдете "просто гаджета". При нас пък мъжа се уплаши. 4 години сме заедно и все отлагаме този момент. Искахме есента-нямахме пари. Искаме напролет-идва рецесия........
Дай й необходимото време, но не и повече. След това си поговорете напълно сериозно за вашите отношения и вземете решение дали и по какъв начин ще сте заедно.
Нещо научих през последната година-не трябва да пришпорваме половинката си в насока обвързване. Нека нещата следват естествения си ход.
вчера ми се се чувахме по телефона и постояно ми поватряше че ме обича , каза ми да внимавам по пътя. Беше сама и много се уплаши от заметресението и се обади първо на мен.Попитах я казах и че ми дължи поне да е честна с този отговор, въпроса ми беше:"Мило обичаш ли ме както преди?" тя ми отговори "Повече от преди"
тя чу по телефона че гласа ми се промени тогава,развалнувах се и усетих че и с нея стана така ,много се зарадвах
Казах и че я обичам,тя ми отвърна че ме обича и поиска да се видим днес да спя при нея да сме заедно
утре ще пиша какво точно е станало ,днес се чувствам много по добре от онзи ден макар че неизвесността е ужасно нещо
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Дай и времето, от което се нуждае![]()
така и ще направя и ще се надявам на добър изходПървоначално написано от zaraaa
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
днес ме помоли да ида там където работи че нямаше пари в момента да хапне отидох занесох и ,после я върнах до тях с колата ,дадох и пари колкото имах защото разбрах че ще ходи на дискотека вечерта.
с две думи сведох глава и се примирих,правилно ли постъпвам като и помагам с цел да съм близо до нея или е грешкаи трябва да се отдръпна за да може тя да направи избора си![]()
що така и даваш? нали иска да не се виждате, като не иска - една седмица нито и звъни, нито ходи да и даваш пари. нека си прецени какво губиПървоначално написано от dark0s
тя и мойта ми каза нещо такова, ама се оказа че било глупав тест, защото си мислила че съм безразличен към нея... ама след като ми каза ми причерня пред очите и замалко да се разрева като малко дете. каза защо така е постъпила и ми се извиняваше, говорихме си, гушкахме се и такива лиготиии сега всичко е супер, много съм щастлив!
успех ти пожелавам
20 години от живота си давам и моята да се шегува но уви ...страх ме е от дистанцирането до сега никога не сме се разделяли за повече от 2 дни а за телефона всеки божи ден по 10 - 20 пъти
еми не знам, не съм аз специалиста по дългите връзки (въпреки че сегашната ми е най сериозната и дълга.. .даже планове да живеем заедно, да си купим кола и да се оженим имаме) но и дай малко свобода, не нарушавай личното и пространство... в началото и аз исках да имам такова, но вече се отказах защото бях сигурен че искам всеки един момент да съм с нея. но твоята приятелка не знам до колко е сериозна във всичко, иска л ида има време за себе си малко. аз те съветвам да я оставиш малко да подиша един вид. ако ревнуваш (не знам но така си мисля щом и се обаждаш по 10 пъти) не е много на добре, в умерени количества е здравословно за връзката, но като премине границата става опасно и разрушаващо доверието, появява се съмнение и такива неща...
аз също я ревнувам но се старая да не го показвам, даже съм спокоен като ходи на дискотека с приятели без мен. просто и имам доверие, не и звъня все едно я проверявам (въпреки че понякога се чудя къде е и какво прави)ми това е горе долу и засега всичко върви екстра...
на 21 съм да не кажеш че съм малък за да давам компетентен съвет![]()
много благодаря за съвета и за подкрепата ,вечера разбрах че някакъв от работата и е намерил гсма и и е праштал някакви смс-и тя го е отрязала...
беше ми на едно телефонно обаждане тоя да изхварчи моментално от там където работи и след това да стане тръден за рисуване и тя много добре знаеше това ,но ми каза ако направиш това никога няма да ти го простя (което предполагам се досештате какво значи) и отново се примирих....
като си помисля преди да се запознаем бях толкова инпулсивен човек тя ме спираше не със сила или със заплахи а само като ме погледне с онези очи и забравях всичко исках само да се удавя в тях
п.п. и аз съм на 21 набори сме![]()
Твоето момиче много те води за носа бе пич? От къде накъде тя ще роботи, а ти ще й даваш пари за храна и забавления? Нали за това работи?
Не е правилно някой да бъде уволнен или да се стигне до бой заради 1 смс.....Права е била да те възпре. Друг е въпросът дали това или нещо друго е било мотивът й.
Знаеш ли много се дразня на хора, които половинката буквално смазва. Мисля, че тя добре познава слабостта ти към нея и се възползва от нея.
Това, че си звъните по 20 пъти на ден, значи ли че се обичате повече да речем от нас, които си звъним през 20 дни и то само, ако изникне нещо непредвидено? Да, бих се развала гаджето ми да ми се обади просто така, но не и да ми се обади 10 пъти днес. това е меко казано досадно и на 3-тия път ще спра да си вдигам телефона.....
Научете се какво е лично пространство бе хора? Научете се да не сте лепнати нон-стоп за половинката си. Научете се, че любовта не се измерва в броя обаждания за единица време. Свикнете с това, че за да живее любовта, трябва да диша.......
Не се превръщай в сянка и слуга на момичето си. Жените не харесваме такива мъже. Дори и да ни е мило и сладко, те вече спират да са ни интересни, защото са загубили част от мъжествеността си. Изправи се пред нея и изисквай разговор и откровеност.
как ми се скара![]()
ами аз спрях да я търся не и званя и тн. дано да има ефект тя ми звъни чуваме се вчера се видяхме за малко и така...