- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Ванга: Америка ще рухне след избора на черен
И ние какво да направим?Да им баем бяла магия на черното управление че да не пукнат?
Много ми е интересно,какво ще пишат тука някои хорица (предимно песимистично настроени),ако се случи това нещо![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
И аз това ще направя... мерси за съветаПървоначално написано от mgxpower
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
това ако го е казала Ванга...хммм...макар че доста ме съмнява де, но ако наистина тя е направила това предсказание, дано това е първата и грешка![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Америка има стотици милиарди дългове и е пред фалит. Има и дългове към държавния резерв - не той не е Американска собственост както повечето си мислите, а на най-големите световни банки. САЩ съществува единствено заради войните и петролния бизнес :}
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Не е вярно.... Просто до тогава им e календараПървоначално написано от narkotikche
.. И все пак това се тълкува като края на света
![]()
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
Аз вярвам,но след време ще разберем дали повечето от предсказанията й са верни![]()
аз също съм го чувала това.казала е ,че курск ще потъне,а те не са й повярвали защото града курск изобщо не е близо до морето.да ама подводницата курск потъна нали?аз й вярвам.рано или късно става това,което е казала
Завиждат им на Америка ...
Доста хора се надяват нещо подобно да се случи, защото коренно ще промени световното положение.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
oh ve4e tolkova mnogo stanaha predskazaniqta na taq tema , 4e dori da ti se iska da povqrva6 se 4udi6 na koe...4e 6te se sblyska zemqta s asteroid, 4e 6te ima 3-ta svetovna, 4e 6te ima mn prirodni be, ledena epoha, neopisuema jega,potop, i az sym 4uvala za teoriite na maite za 5-te cikli i vob6te 4ovek ako postoqnno misli za vsi4ki tezi kataklizmi i armagedoni , koito qvno ili ne qvno ni prestoqt 6te otka4i savsem. v kraina smetka utre moje da te blysne kola, da padne6 ot ne6to ili kakvo li o6te ne i vob6te da ne vidi6 vs t'va taka 4e si jiveite jivota i stiga sme go smilili tolkova :P
америка никога не е била велика
всички сте си го вкарали в главите за мноо велика ма е лайно
като дойдете и поживеете малко ще видите че не обама не буш ми тя е рухнала още като са я създали...
2008 – Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан)Първоначално написано от littlebaby
2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен.
2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.
2014 – Повечето хора по планетата ще страдат от рак на кожата и други кожни заболявания.
2016 - Европа ще остане почти безлюдна
2018 – Новия световен лидер е Китай. Експлоатираните държави се превръщат в експлоататори.
2023 – Лека промяна в орбитата на Земята.
2025 – Европа е все още слабо заселена.
2028 – Създава се нов източник на енергия. (вероятно от контролирана термоядрена реакция). Постепено гладът изчезва. Изтрелва се първият пилотиран космически кораб към Венера.
2033 – Топят се Полярните ледове. Повишава се равнището на световния океан.
2043 – Световната икономика процъфтява. Водеща религия в Европа – Ислям.
2046 – Става възможно подмяната на органи.
2066 – По време на атака върху Рим от страна на ислямски армии, САЩ използват за пръв път климатично оръжия – климатът се променя и захладнява
2076 – Безкласово общество (комунизъм).
2084 – Природата се възстановява
2088 – Нова болест – старее се за няколко секунди
2097 – Новата болест се лекува.
2100 – Изкуствено слънце осветява тъмната страна на Земяна.
2111 – Хората се превръщат в киборги (живи роботи)
2123 – Войни между малки държави.
2125 - В Унгария получават сигнал от Космоса.
2130 – Създават се колонии под водата.
2164 – Хората се превръщат в полухора.
2167 – Нова религия.
2170 – Голямо засушаване.
2183 – Колония на Марс се сдобива с ядрено оръжие и иска незабавна независимост от Земята.
2187 – Изригването на вулканите ще става контролирано от хората.
2195 – Морските колонии са напълно подсигурени от храна и енергия.
2196 – Пълно смесване на етносите.
2201 – Термоядрените процеси в Сълнцето се забавят. Глобално застудяване.
2221 – Хората осъществяват пряк контакт с извънземни същества.
2256 – Космически кораб пренася нов опасен вирус на Земята.
2262 – Постепено се променят орбитите на планетите. Марс е застрашен от комета.
2271 – Наново се изчисляват променените физически константи.
2273 – Човешкият род е една единствена раса.
2279 – Енергия от нищото (вероятно от вакуум или черни дупки).
2288 – Пътуване във времето. Нови срещи с извънземни цивилизации.
2291 – Слънцето угасва. Правят се опити за възстановяване на термоядрените процеси.
2296 – Променя се гравитационното поле в следствие от мощни експлозии на Слънцето. Започват да падат стари спътници и други космически обекти.
2299 – Във Франция възниква партизанско движение срещу исляма
2302 – Открити са нови важни закони и тайни на Вселената.
2304 - Открита тайната на Луната.
2341 – Нещо страшно се прилижава към Земята.
2354 - Авария на едно от изкуствените слънца на Земята. Засушаване.
2371 – Големия глад.
2378 – Бързо растяща раса.
2480 – Две от изкуствените слънца се сблъскват. Земята е в мрак.
3005 - Война на Марс.
3010 - Комета удря Луната.
3797 – По това време живота на Земята изчезва, но човечество ще може да постави основите на своето оцеляване на други звездни системи./ РИА Новости
2088 – Нова болест – старее се за няколко секунди
2097 – Новата болест се лекува.
dano go dojiveq na 15 sam,ta da izmislqt na4in za podmladqvane za nqkolko sekundi![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
тези са най-интересни2288 – Пътуване във времето. Нови срещи с извънземни цивилизации.
3005 - Война на Марс
2164 – Хората се превръщат в полухора.
2111 – Хората се превръщат в киборги (живи роботи)ще чакаме пък к'вото стане
![]()
ААА, тая работа не ми хареесва. Тва за бомбата въобще. Предлагам да изчакат да умра, че тогава да си пускат водни балончета. Ай ша ги .. в тъпите американци.
Аз обаче не мисля,че са измислици...И на мен нещо не ми хареса,че Обама стана президент....![]()
ъмм незнам дали знаете но тъй като политиката ми е хоби, да сте забелязали че Иран са започнали производството на ядрени бойни глави и ракети Shahab-6 и сеа наскоро научих че америка са почнали да предизвикват Иран към войнатва че скоро ще има трета световна не ти трябва да се поинтересуваш кво е казала Ванга като си е очевидно
Пфффф пак поредните простотий.Нали уж се говорело,че не знам си кои казал,че през 2001 6е умрем?!Или пък някфи такива измишлиотини.Ся се вазползжат от икономическата криза дето е в Америка и за това.Чудят се само как да си напражят повече пари...
тва значи ли,че тези предсказания,които са дадени тук може да са измислица от хора,които търсят рейтинг и да не са казани от нея наистина?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ванга : Арсенал ще спечели ШЛ през 2009-та
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не е нужно да изпадате в паника..каквото стане-стане..ние неможем сега да хукнем да спасяваме света..просто неможем нищо да направим !! Преди много години най-великия гадател - Нострадамус е казал че света ще свърши 2000-ната година дори и в библията е пишело че 2000-ната година ще е края на света ..обаче както знаете сега е 2009 година и света не е свършил.. живи и здрави сме ситакаче не си мислите че ще има войни..че ще умираме и тем подобни... както се казва "КАКВОТО НИ Е ПИСАНО ТАКОВА ЩЕ СТАНЕ "
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Няма значение какво казваш ти.Предсказанията на Ванга са по-важни![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Съжалявам, че се връщам толкова назад в темата, но само това, което съм болднал ви показва, каква простотия е тази статияПървоначално написано от moncho
![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...