.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 121
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    И ние какво да направим? Да им баем бяла магия на черното управление че да не пукнат?

Повече от фен Аватара на Valhala
    Много ми е интересно,какво ще пишат тука някои хорица (предимно песимистично настроени),ако се случи това нещо
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Ето това вече наистина го вярвам...мисля да се изселя в космоса с цялата си покъщнина!
    И аз това ще направя... мерси за съвета
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

това ако го е казала Ванга...хммм...макар че доста ме съмнява де, но ако наистина тя е направила това предсказание, дано това е първата и грешка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Америка има стотици милиарди дългове и е пред фалит. Има и дългове към държавния резерв - не той не е Американска собственост както повечето си мислите, а на най-големите световни банки. САЩ съществува единствено заради войните и петролния бизнес :}
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Цитирай Първоначално написано от narkotikche
    Д**а глупостите маите пък предсказали, че ще настъпи края на света през 2112 .. Дрън дрън та пляс! На мен пък ми се живее
    Не е вярно.... Просто до тогава им e календара .. И все пак това се тълкува като края на света
    Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Аз вярвам,но след време ще разберем дали повечето от предсказанията й са верни

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    аз също съм го чувала това.казала е ,че курск ще потъне,а те не са й повярвали защото града курск изобщо не е близо до морето.да ама подводницата курск потъна нали?аз й вярвам.рано или късно става това,което е казала

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Завиждат им на Америка ...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Доста хора се надяват нещо подобно да се случи, защото коренно ще промени световното положение.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

oh ve4e tolkova mnogo stanaha predskazaniqta na taq tema , 4e dori da ti se iska da povqrva6 se 4udi6 na koe...4e 6te se sblyska zemqta s asteroid, 4e 6te ima 3-ta svetovna, 4e 6te ima mn prirodni be, ledena epoha, neopisuema jega,potop, i az sym 4uvala za teoriite na maite za 5-te cikli i vob6te 4ovek ako postoqnno misli za vsi4ki tezi kataklizmi i armagedoni , koito qvno ili ne qvno ni prestoqt 6te otka4i savsem. v kraina smetka utre moje da te blysne kola, da padne6 ot ne6to ili kakvo li o6te ne i vob6te da ne vidi6 vs t'va taka 4e si jiveite jivota i stiga sme go smilili tolkova :P

Град
    Е там...
    америка никога не е била велика
    всички сте си го вкарали в главите за мноо велика ма е лайно
    като дойдете и поживеете малко ще видите че не обама не буш ми тя е рухнала още като са я създали...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от littlebaby
    И аз вярвам.
    Ето част от предсказанията на Ванга

Не знам до колко са верни,тъй като не помня Ванга да е предсказвала с точни години
    2008 – Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан)
    2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен.
    2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.

2014 – Повечето хора по планетата ще страдат от рак на кожата и други кожни заболявания.
    2016 - Европа ще остане почти безлюдна
    2018 – Новия световен лидер е Китай. Експлоатираните държави се превръщат в експлоататори.
    2023 – Лека промяна в орбитата на Земята.
    2025 – Европа е все още слабо заселена.
    2028 – Създава се нов източник на енергия. (вероятно от контролирана термоядрена реакция). Постепено гладът изчезва. Изтрелва се първият пилотиран космически кораб към Венера.
    2033 – Топят се Полярните ледове. Повишава се равнището на световния океан.
    2043 – Световната икономика процъфтява. Водеща религия в Европа – Ислям.

2046 – Става възможно подмяната на органи.
    2066 – По време на атака върху Рим от страна на ислямски армии, САЩ използват за пръв път климатично оръжия – климатът се променя и захладнява

2076 – Безкласово общество (комунизъм).
    2084 – Природата се възстановява
    2088 – Нова болест – старее се за няколко секунди

2097 – Новата болест се лекува.
    2100 – Изкуствено слънце осветява тъмната страна на Земяна.

2111 – Хората се превръщат в киборги (живи роботи)
    2123 – Войни между малки държави.
    2125 - В Унгария получават сигнал от Космоса.

2130 – Създават се колонии под водата.
    2164 – Хората се превръщат в полухора.
    2167 – Нова религия.
    2170 – Голямо засушаване.
    2183 – Колония на Марс се сдобива с ядрено оръжие и иска незабавна независимост от Земята.
    2187 – Изригването на вулканите ще става контролирано от хората.

2195 – Морските колонии са напълно подсигурени от храна и енергия.

2196 – Пълно смесване на етносите.
    2201 – Термоядрените процеси в Сълнцето се забавят. Глобално застудяване.
    2221 – Хората осъществяват пряк контакт с извънземни същества.

2256 – Космически кораб пренася нов опасен вирус на Земята.

2262 – Постепено се променят орбитите на планетите. Марс е застрашен от комета.
    2271 – Наново се изчисляват променените физически константи.
    2273 – Човешкият род е една единствена раса.
    2279 – Енергия от нищото (вероятно от вакуум или черни дупки).
    2288 – Пътуване във времето. Нови срещи с извънземни цивилизации.
    2291 – Слънцето угасва. Правят се опити за възстановяване на термоядрените процеси.
    2296 – Променя се гравитационното поле в следствие от мощни експлозии на Слънцето. Започват да падат стари спътници и други космически обекти.

2299 – Във Франция възниква партизанско движение срещу исляма

2302 – Открити са нови важни закони и тайни на Вселената.

2304 - Открита тайната на Луната.
    2341 – Нещо страшно се прилижава към Земята.

2354 - Авария на едно от изкуствените слънца на Земята. Засушаване.

2371 – Големия глад.
    2378 – Бързо растяща раса.
    2480 – Две от изкуствените слънца се сблъскват. Земята е в мрак.
    3005 - Война на Марс.
    3010 - Комета удря Луната.
    3797 – По това време живота на Земята изчезва, но човечество ще може да постави основите на своето оцеляване на други звездни системи./ РИА Новости

2088 – Нова болест – старее се за няколко секунди

2097 – Новата болест се лекува.

dano go dojiveq na 15 sam,ta da izmislqt na4in za podmladqvane za nqkolko sekundi
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

2288 – Пътуване във времето. Нови срещи с извънземни цивилизации.
    3005 - Война на Марс
    2164 – Хората се превръщат в полухора.
    2111 – Хората се превръщат в киборги (живи роботи)
    тези са най-интересни ще чакаме пък к'вото стане

Супер фен Аватара на fake
    2008 – Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан)
    кои са четиримата?
    Boots and braces don't make racists!

ААА, тая работа не ми хареесва. Тва за бомбата въобще. Предлагам да изчакат да умра, че тогава да си пускат водни балончета. Ай ша ги .. в тъпите американци.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз обаче не мисля,че са измислици...И на мен нещо не ми хареса,че Обама стана президент....

ъмм незнам дали знаете но тъй като политиката ми е хоби, да сте забелязали че Иран са започнали производството на ядрени бойни глави и ракети Shahab-6 и сеа наскоро научих че америка са почнали да предизвикват Иран към война тва че скоро ще има трета световна не ти трябва да се поинтересуваш кво е казала Ванга като си е очевидно

Пфффф пак поредните простотий.Нали уж се говорело,че не знам си кои казал,че през 2001 6е умрем?!Или пък някфи такива измишлиотини.Ся се вазползжат от икономическата криза дето е в Америка и за това.Чудят се само как да си напражят повече пари...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Бях попаднала някъде в нета на материали,които за нещастие не мога да открия сега ,в които беше описано как всички предсказания на Ванга са били манипулирани от тогавашната Държавна сигурност и това е бил ключа към успеха и ,зашото тогавашните тайни служби са държали под око всеки и всичко.А сега разни вестникари тръсят сензаци и тиражиране на изданията си!
    тва значи ли,че тези предсказания,които са дадени тук може да са измислица от хора,които търсят рейтинг и да не са казани от нея наистина?
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    столицата
    Ванга : Арсенал ще спечели ШЛ през 2009-та
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    на ЛуНаТа
    Не е нужно да изпадате в паника..каквото стане-стане..ние неможем сега да хукнем да спасяваме света..просто неможем нищо да направим !! Преди много години най-великия гадател - Нострадамус е казал че света ще свърши 2000-ната година дори и в библията е пишело че 2000-ната година ще е края на света ..обаче както знаете сега е 2009 година и света не е свършил.. живи и здрави сме си такаче не си мислите че ще има войни..че ще умираме и тем подобни... както се казва "КАКВОТО НИ Е ПИСАНО ТАКОВА ЩЕ СТАНЕ "
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Ванга : Арсенал ще спечели ШЛ през 2009-та
    Ех-х-х мечти мечи . Аз казвам че Ман Юн я печелят.Сори ама това е положението.

Град
    столицата
    Няма значение какво казваш ти.Предсказанията на Ванга са по-важни
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...

Re: Ванга: Америка ще рухне след избора на черен

Цитирай Първоначално написано от moncho

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.
    Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-ият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.
    Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница Курск, терористичните удари срещу кулите-близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.
    Съжалявам, че се връщам толкова назад в темата, но само това, което съм болднал ви показва, каква простотия е тази статия
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си